Τελευταία ενημέρωση 10:22, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η Τερψιθέα φαίνεται ότι θα πουλήσει ακριβά το… τομάρι της στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Λύγισαν από τον Άλιμο

Μεγάλη προσπάθεια έκανε η γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, που ηττήθηκε (16-10) από τον Άλιμο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Ετικέτες

Ό,τι ώρα ήθελε έπαιρνε διαφορά, όταν τον έφθανε η ΑΕΚ της έδινε ελπίδες και στο τέλος την «βύθισε» στη στενοχώρια. Μια ακόμη νίκη για τον σπουδαίο ΓΣΠ χθες στα Άνω Λιόσια.

Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης  επικράτησε 101-97  για την 22η αγωνιστική (και τελευταία της κανονικής διάρκειας) της Stoiximan Basket League.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έφτασαν τις 15 νίκες στην κανονική περίοδο (πέρσι είχαν 14) με τον Τζόε Ράγκλαντ να είναι καταπληκτικός (19 πόντους και 10 ασίστ), τον Ζερμέιν Λοβ κύρια απειλή (20 πόντους) και τον Νέιτ Ρένφρο να ελέγχει τους «αιθέρες» (16 πόντους, 9 ριμπάουντ).

Πολύτιμη ήταν ακόμη η συνεισφορά του Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς 12 πόντους), του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ (10 πόντους), αλλά και των υπολοίπων παικτών που επιστρατεύτηκαν από τον προπονητή των «κυανοκιτρίνων».

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο (29-29 στο 10′), ωστόσο στη δεύτερη περίοδο με τον Τζόε Ράγκλαντ να οργανώνει και να εκτελεί το Περιστέρι bwin πήρε ένα μικρό προβάδισμα 5 πόντων (39-44 στο 15’).

Η ΑΕΚ αντέδρασε προσωρινά (44-46 στο 16’), αλλά στη συνέχεια με λύσεις από τον Μήτρου-Λονγκ, τον Κένι Γουίλιαμς και τον Ράγκλαντ οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη βρέθηκαν στο +9 (49-58 στο 19’).

Με τους Ντάνγκουμπιτς-Κασελάκη και τον Τόμπσον στο «ζωγραφιστό» να σκοράρουν οι «κυανοκίτρινοι» ξέφυγαν με 10 πόντους (55-65 στο 23’) στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Η ΑΕΚ ανέβασε την πίεση της στην άμυνα και επέστρεψε ισοφαρίζοντας (68-68 στο 27’), ενώ το τρίτο 10λεπτο ολοκληρώθηκε με απόλυτη ισορροπία (76-76 στο 30’).

Στην τελευταία περίοδο, η ΑΕΚ ξέφυγε με καλάθια των Κουζμίνσκας και ΜακΡέι με 90-85 (στο 34’.30’’), αλλά ο Νέιτ Ρένφρο με τους Ράγκλαντ και Λονγκ έβαλαν το Περιστέρι bwin σε θέση… οδηγού (93-98 στο 39.20’’) και «κλείδωσαν» τη νίκη.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουρσανίδης, Συμεωνίδης, Κατραχούρας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-29, 51-58, 76-76, 97-101.

ΑΕΚ (Ζούρος): Χολ 5 (0/4 σουτ, 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Αγραβάνης 12, Χατζηδάκης 4, Νάιτ 2, ΜακΡέι 27 (10/14 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 7/7 βολές), Ραντλ 2 (1/7 σουτ),Καράμπελας 6 (2), Χόλινς 5 (1), Νετζήπογλου 8 (1), Κουζμίνσκας 13 (3/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 4/4 βολές, 5 ριμπάουντ), Κουζέλογλου 13 (4 ριμπάουντ).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin (Σπανούλης): Μήτρου-Λονγκ 10 (2/4 τρίποντα), Ράγκλαντ 19 (2/5 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 3/3 βολές, 10 ασίστ), Κασελάκης 8 (1), Γουίλιαμς 7 (1), Τόμπσον 9 (4/4 δίποντα, 1/1 βολή), Ντάνγκουμπιτς 12 (2), Ξανθόπουλος, Λοβ 20 (5/6 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 10/11 βολές), Πουλιανίτης, Ρένφρο 16 (7/11 δίποντα, 2/3 βολές, 9 ριμπάουντ), Χουγκάζ, Ζούγρης.

Ετικέτες

Τους αθλητές και τις αθλήτριες που ξεχώρισαν τη χρονιά που έφυγε βράβευσε ο ΓΟΠ «Γιάννης Παλάσκας» στην εκδήλωση κοπή πίτας που έγινε στο γήπεδο του Περιστερίου με προεξέχοντες τους Γιάννη Γρανιτσιώτη, Αναστασία Καρβυνά και Νίκο Σφακιωτάκη που είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας. Για την  συμμετοχή τους στον τελικό των πανελληνίων πρωταθλημάτων τιμήθηκαν οι Χρηστίδης Ιωάννης Ραφαήλ, Σερεμέτη Χριστίνα, Φράγκοπανάγου Δήμητρα και Αλεξογιάννη  Δέσποινα. Επίσης για την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα και Διασυλλογικά,  οι Αθλητές όλων των κατηγοριών από Κ14 έως και
Αντρών -Γυναικών.    Τέλος ειδική βράβευση έγινε όπως κάθε χρόνο και στους αθλητές  που πέτυχαν στο Πανεπιστήμιο και ήταν οι Κατσαρή Μαριτίνα, Ζαβερδα Βασιλική, Κούραση Ελένη, Δημιτσά Δώρα και Ζαφείρη Σταματία καθώς και στους προπονητές : Μοσχούτα Κωνσταντίνο, Χρηστίδη Νικόλαο, Παπουτσάκη Νικόλαο, Ηρακλή Γραφάκο, Σωτηριάδου
Χρυσούλα ,Αλεξογιάννη Δέσποινα, Γκούμα Παναγιώτα ,Χρήστο Δαούλα  και Γιάννη
Γρανιτσιώτη. Στην εκδήλωση εκτός από την πρόεδρο του συλλόγου και αντιδήμαρχο Μαίρη Τσιώτα παρέστησαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης, Παναγιώτης Λύκος, οι διαμερισματικοί σύμβουλοι Παπουτσάκης,Χάντζιου,Μορφονιού,
ο υπεύθυνος Αθλητισμού της Λαϊκής κίνησης Απ. Σταμπουρλός
Απόστολος, ο Εθνικός Προπονητής και Ολυμπιονίκης Χρήστος Μελέτογλου, ο
Καθηγητής Πανεπιστημίου  Ντέμης Ματάκης η πρόεδρος
του Ο.Φ.Κ.Α. Περιστερίου Χριστίνα Μαρινάκη και ο παλιός άσος του Ατρόμητου και για χρόνια Δημοτικός σύμβουλος Γ. Αυγουστίδης.

Ετικέτες

Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, σε θέματα Φαρμακευτικής Πολιτικής, ανέλαβε ο επιλαχών Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, φαρμακοποιός στο επάγγελμα,  Μπάμπης Καραθάνος.

Πρόκειται για αναγνώριση του έργου και της επιτυχημένης θητείας του περιστεριώτη Πολιτευχή ως συμβούλου του Υπουργού Υγείας και στην προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπου εφαρμόστηκαν ουσιαστικές μεταρρυθμιστικές πολιτικές τόσο στον τομέα του φαρμάκου όσο και σε άλλα θέματα του Υπουργείου Υγείας, με κύριο στόχο να έχουν οι πολίτες όλα τα απαραίτητα φάρμακα και την  ίδια στιγμή να υποστηριχτεί έμπρακτα το ελληνικό φάρμακο.

Πέρα από όλα αυτά, είναι γνωστή η ευαισθησία και οι παρεμβάσεις του Μπάμπη Καραθάνου στα εθνικά θέματα αλλά και σε θέματα καθημερινότητας των πολιτών της Δυτικής Αθήνας, ενώ ανάδειξε -και συνεχίζει να το κάνει- την αναγκαιότητα για λειτουργία  παιδιατρικού νοσοκομείου στο «Αγία Βαρβάρα».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας