Τελευταία ενημέρωση 21:27, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στα στενά των Τρικάλων ταξιδεύει η γυναικεία ομάδα του Ατρόμνητου για να αντιμετωπίσει αύριο (Κυριακή)  στις 3 το μεσημέρι τον τοπικό ΑΟΤ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής.

Ετικέτες

Στην Πάρο βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη ο Τόλης Αποστόλου για να πραγματοποιήσει τηνν επίσημνη έναρξη συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον ΑΟ Πάρου και στο περιθώριο της εκδήλωσης συνάντησε έναν γνήσιος φίλαθλο του Ατρόμητου με διαρκείας εδώ και πολλά χρόνια της ομάδας.

Το όνομα του Αντώνης Σιφναίος ο οποίος πέρασε πρόσφατα μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. Ο Αντώνης που είναι ο «πρεσβευτής» του Ατρόμητου στο νησί,  πήγε στην εκδήλωση με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, μάλιστα όταν του δόθηκε ο λόγος εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την μεγάλη χαρά του που οι δύο του αγάπες προχώρησαν σε αυτή την συνεργασία.

Συζήτησε σε ζεστό κλίμα και φωτογραφήθηκε με τον Τόλη Αποστόλου.

«Δεν το περίμενα πως θα έβρισκα στο νησί σας έναν τόσο αγνό φίλαθλο της ομάδας μας. Με συγκίνησε γιατί μιλήσαμε για τα παλιά και μάλιστα με θυμόταν σαν ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου. Ήταν για μένα πολύ ευχάριστη γνωριμία, γιατί αυτά τα συναισθήματα που πηγάζουν από το ποδόσφαιρο είναι το πραγματικό νόημα του αθλήματος, που τείνει να χαθεί στην εποχή που διανύουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αποστόλου που κάθε φορά που πηγαίνει εισπράττει σεβασμό και αγάπη για τον Ατρόμητο.

Ετικέτες

Με το δεξί ξεκίνησαν οι παίδες του ΓΣΠ στο τουρνουά Υδατοσφαίρισης που διοργανώνει ο σύλλογος στο Δημοτικό κολυμβητήριο  Περιστερίου. Κέρδισαν μια παραδοσιακή δύναμη του πόλο, ακόμη και στις μικρές ηλικίες, τη Γλυφάδα με 13-10 δείχνοντας ότι το μέλλον είναι μπροστά τους!

Ετικέτες

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ακαδημίες του Ηρακλή έχει ως εξής:

Ετικέτες

Την πιο δύσκολη πρεμιέρα που θα μπορούσε να έχει (αλλά την έχει) για τον Νίκο Καραγιάννη. Ο νέος προπονητής του ΓΣΠ θα κάνει ντεμπούτο στον αυριανό αγώνα εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο και αήττητο Φάρο Κερατσινίου στις 17.00 στο κλειστό «Π. Νικολαϊδης» στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας. Ο Καραγιάννης που γύμνασε την ομάδα χθες και σήμερα γνωρίζει ότι η αποστολή του ΓΣΠ είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά όπως τόνισε στους παίκτες του πρέπει αύριο να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί μέσα στον αγωνστικό χώρο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑ-ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟ 0-0
ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 0-0
ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟ-ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑ 0-0
ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ -ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥ 0-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 0-0
ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ-ΓΣ ΚΥΜΗΣ 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 18
ΓΣ ΚΥΜΗΣ 16
ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 15
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 14
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 13
ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 13
ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ 12
ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 12
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 12
ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 11
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 11
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 10
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 10
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 8
ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧ. 8
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας