Τελευταία ενημέρωση 20:32, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το Περιστέρι  πάλεψε χθες απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά ηττήθηκε (87-68) στον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη είχαν τον έλεγχο με τον Τζόε Ράγκλαντ να σκοράρει (7-10 στο 3.30’’ και 13-16 στο 7’).

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την πίεση του στην άμυνα και με τον Κώστα Παπανικολάου να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση στην πρώτη περίοδο πέρασε μπροστά (21-16 στο 10’) στο τέλος του δεκαλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και βρέθηκαν στο +11 (29-18 στο 12’) με καλάθι του Φιλίπ Πετρούσεβ.

Ο Ζερμέιν Λοβ σκόραρε, αλλά ο Ολυμπιακός είχε τον τρόπο να ξεφεύγει (39-23 στο 16.30’’).

Με μεγαλύτερη πίεση στην άμυνα οι «κυανοκίτρινοι» μπόρεσαν να μειώσουν στο τέλος του ημιχρόνου στους 8 πόντους (40-32 στο 20’) με τους Ράγκλαντ, Λοβ και Ρένφρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Περιστέρι bwin μείωσε στους 6 πόντους (40-34 στο 21’), αλλά τα τρίποντα από τους Γουόκαπ, Κάνααν και οι λύσεις από Παπανικολάου-Φαλ επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να πάρει μια διαφορά 16 πόντων (52-36 στο 24.40’’).

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη προσπάθησαν να πιέσουν στην άμυνα, αλλά ολοκλήρωσαν το τρίτυο 10λεπτο με τη διαφορά στους 15 πόντων (62-47 στο 30’).

Στην τελευταία περίοδο, με «γκολ-φάουλ» του Νίκου Χουγκάζ η διαφορά έπεσε στους 9 πόντους (66-57 στο 32.30’’), αλλά στη συνέχεια το Περιστέρι bwin δεν μπόρεσε να μειώσει κι άλλο τη διαφορά γνωρίζοντας την ήττα.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πιτσίλκας, Καρπάνος, Μαρινάκης

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-16, 40-32, 62-47, 87-68.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 7 (2/7 τρίποντα, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα), Γουίλιαμς-Γκος, Ράιτ 14 (6/8 δίποντα, 2/4 βολές, 8 ριμπάουντ), Λαρεντζάκης 15 (3/4 τρίποντα, 4 ασίστ), Μήτρου-Λονγκ 12 (2), Φαλ 4 (4 ριμπάουντ), Παπανικολάου 15 (2), Πίτερς 5 (4 ασίστ, 3 κλεψίματα), Πετρούσεβ 6.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin (Σπανούλης): Μήτρου-Λονγκ 7 (1 τρίποντο, 4 ασίστ), Ράγκλαντ 14 (3 ασίστ), Ντάνγκουμπιτς 4, Ξανθόπουλος 5 (1), Λοβ 10 (2 τρίποντα, 4 ασίστ), Πουλιανίτης, Κασελάκης 9 (3/4 τρίποντα), Ρένφρο 4, Γουίλιαμς 10 (2), Τόμπσον 2, Χουγκάζ 3, Ζούγρης.

Ετικέτες

Ο Σάσα Ίλιτς έχει να αντιμετωπίσει δύο απουσίες για το αποψινό ματς με τον Άρη, αφού δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λούκας Ασεβέδο και Έντερ Γκονθάλεθ. Αντιθέτως, έχει και δύο επιστροφές, μιας και στη διάθεσή του βρίσκονται και πάλι οι Ουαζντί Κεσχρίντα, Σάμουελ Φριντζόνσον.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Ρομπάιγ, Βρακάς, Καμαρά, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.

Ετικέτες

Τις τράπεζες και τα Fund καταδεικνύει ως κύριους υπεύθυνους για την έλλειψη κατοικιών και τα υψηλά ενοίκια στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας ο περιστεριώτης βουλευτής του Β2 Τομέα Αθήνας της «ΝΙΚΗΣ», Ανδρέας Βορύλλας.

Ο Ανδρέας Βορύλλας, με δηλώσεις του στο Sportime, υπογράμμισε πως η βασική αιτία για την έλλειψη διαμερισμάτων προς ενοικίαση είναι ότι πολλά από αυτά είναι «δεσμευμένα από τράπεζες ή funds τα οποία δεν προχωρούν σε μισθώσεις για διαφόρους λόγους».

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Βορύλλα, «χιλιάδες διαμερίσματα βρίσκονται στα χέρια των τραπεζών και των funds» από τα χρόνια της κρίσης, και «μένουν κλειστά τιμωρώντας μας με αύξηση των ενοικίων μέσω της μειωμένης προσφοράς στέγης».

Ανδρέας Βορύλλας: Υπεύθυνες οι Τράπεζες και τα Fund για την έλλειψη στέγης και τα υψηλά ενοίκια

Ο Ανδρέας Βορύλλας πρότεινε την δημιουργία ενός θεσμικού πλαισίου, ώστε, όπως ανέφερε «αυτά τα ακίνητα των τραπεζών και των funds να βγούνε στην αγορά είτε προς πώληση ή ενοικίαση είτε μέσω εταιρειών διαχείρισης ακίνητης περιουσίας.

Αναφορικά με τα κλειστά διαμερίσματα λόγω συνιδιοκτησίας ο Ανδρέας Βορύλλας πρότεινε να ορίζεται διαχειριστής κληρονομιάς αυτός που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο, μέχρι να επιλυθούν οι κληρονομικές διαφορές και τα έσοδα από τα ενοίκια να κατατίθενται σε ειδικό λογαριασμό στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Την ίδια ώρα ο Ανδρέας Βορύλλας σημείωσε πως σχετικά με το πρόγραμμα Golden Visa, μπορεί αυτό έφερε την χωρίς περιορισμούς κίνηση στην Ε.Ε. σε 31.000 ξένους επενδυτές και μέλη των οικογενειών τους, όμως συνέβαλε παράλληλα «στην εκρηκτική πορεία της τιμής των ακινήτων και την έλλειψη στέγης σε προσιτές τιμές για τους Έλληνες».

Ο βουλευτής του Β2 Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, πρότεινε αύξηση του ορίου επενδύσεων για την χορήγηση της Golden Visa από 250 και 500 χιλ. ευρώ που είναι σήμερα σε 1 εκ. ευρώ ενώ έκανε λόγο για «αδικία του προγράμματος» καθώς τα αποτελέσματά του «δεν είναι ορατά και στην περιφέρεια».

«Από τα 6 δις ευρώ από την έναρξη του προγράμματος το 1 με 1,5 δις ευρώ έπρεπε να είχε επενδυθεί σε περιφέρειες με χαμηλότερη ανάπτυξη και μεγάλη μείωση πληθυσμού», σημείωσε.

Ετικέτες

Το Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την ομάδα "Beyond Sports", είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή της επιστημονικής διημερίδας "Beyond Football Conference 2024". Αυτή η εκδήλωση σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αυτού του σημαντικού γεγονότος και συμπίπτει με την επετειακή συμπλήρωση 20 χρόνων από την αξέχαστη κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Η διημερίδα θα λάβει χώρα στις 1 & 2 Μαρτίου 2024, στο επιβλητικό ξενοδοχείο "Mystras Grand Palace Resort", που βρίσκεται στη Σπάρτη.

Αυτή η επιστημονική διημερίδα επικεντρώνεται σε θέματα που ενδιαφέρουν ευρέως τον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και συμβάλλει στη βιωσιμότητα των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών σωματείων. Σκοπός μας είναι η διεξαγωγή ενός εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ των ενδιαφερομένων φορέων και των αθλητικών σωματείων, με στόχο την ανάδειξη χρήσιμων συμπερασμάτων και τη διατύπωση υλοποιήσιμων προτάσεων για το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, θα εξεταστούν οι στρατηγικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η επίδραση των ακαδημιών στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των αθλητικών συλλόγων, καθώς και η εξέλιξη και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσω των σύγχρονων καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών, της Τεχνητής Νοημοσύνης και των Μεγάλων Δεδομένων, όπως και άλλα σημαντικά θέματα που απασχολούν το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Θα φιλοξενήσουμε αξιόλογους και διακεκριμένους ομιλητές από διάφορους τομείς της επιστήμης και του αθλητισμού, προσφέροντας μια διαθεματική πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων και την προώθηση καινοτόμων προσεγγίσεων.

Η παρακολούθηση της διημερίδας είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για να εγγραφείτε δωρεάν στην εκδήλωση, να εξασφαλίσετε τη θέση σας και να λάβετε τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, παρακαλώ πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006515

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή την αξιόλογη επιστημονική εκδήλωση και να συνεισφέρετε στον διάλογο για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα!

Ετικέτες

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη, το Σάββατο (17/2, 19:30) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, συνεχίζει ο Ατρόμητος.

Μάλιστα, τα νέα από τις προπονήσεις είναι ευχάριστα για τους «κυανόλευκους» οι οποίοι -σε σχέση με τις πολλές απουσίες του τελευταίου μήνα- συνεχίζουν να μετρούν μαζεμένες επιστροφές.

Και αυτό διότι πλέον έχουν επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Ουαζντί Κεσχρίντα που είχε γυρίσει με πρόβλημα τενοντίτιδας μετά τη συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Τυνησία αλλά και ο Σάμουελ Φριντζόνσον, ο οποίος πλέον προπονείται χωρίς τη μάσκα που φορούσε εξαιτίας του χτυπήματος που τον ταλαιπωρούσε.

Έτσι, ουσιαστικά το μοναδικό πρόβλημα για τους Περιστεριώτες ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς αποτελεί ο Λούκας Ασεβέδο. Το πρωί της Τετάρτης (14/2) ο Αργεντινός στόπερ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας