Τελευταία ενημέρωση 05:55, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με εφτά γκολ φιλοδώρησε ο Άγιος Αντώνης τον ουραγό Άρη Ανθούπολης για την 5η αγωνιστική του Ανεξάρτητου  πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Τα είχε όλα, θέαμα - κόσμο και νοκ άουτ, η πρεμιέρα του επίσημου επαγγελματικού μποξ στην Ελλάδα.

Ετικέτες

Λύγισε στο ντέρμπι

Την ήττα από τον Ιπποκράτη στο περιστεριώτικο ντέρμπι της Γ’ Αθηνών  γνώρισε η Τόλμη σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ηφαίστου με σκορ 1-0.

Ετικέτες

O Ιπποκράτης ήταν ο μεγάλος νικητής στο  περιστεριώτικο ντέρμπι της Γ’ Αθηνών επικρατώ τας με σκορ 1-0 της Τόλμης σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ηφαίστου με σκορ 1-0.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ηλίας Γκέκας στο 65’. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Ιπποκράτη στο πρωτάθλημα που έχε πια 6 βαθμούς.

ΤΟΛΜΗ: Παναγούλης, Πρεβεζάνος, Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κούτρης, Προβής, Καπετάνης, Καππάτος, Κωνσταντόπουλος, Ζαβιτσάνος, Χουλιάρας.

Έπαιξαν και οι:  Κανάκης, Καλογεράκης, Σταθόπουλος.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Στρατηγαρέας, Μαρουσόπουλος, Αναστασόπουλος, Ζούλιας, Χαλικιάς, Γκέκας, Ζυγάκης, Τζουγανάτος, Καπετάνης, Παντής, Καρδάσης.

Έπαιξαν και οι: Πατσέλης, Ζαχαρόπουλος, Νικολάου.

Ετικέτες

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι από τους προπονητές που δεν ακολουθούν την πεπατημένη πολλών συνδαφέλφων του, για να μην πούμε την συντριπτική πλειοψηφία, που βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ταυτόχρονα με την είσοδο των ομάδων. Ο «Κολοσσός» πριν από κάθε παιχνίδι της ομάδας του βγαίνει έξω από την προθέρμανση. Παίρνει τον ντοσιέ του και πηγαίνει και κάθεται στον πάγκο για να παρακολουθήσει το ζέσταμα των παικτών του. Ίσως και να είναι και ο μοναδικός Έλληνας προπονητής που κάνει κάτι τέτοιο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας