Τελευταία ενημέρωση 00:07, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δύσκολη έξοδο θα πραγματοποιήσει την  Κυριακή ο «Όμιλος» ο οποίος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας (15.00) την τοπική ομάδα.

Ετικέτες

Το τελευταίο μεγάλο ντέρμπι του α' γύρου ετοιμάζεται να δώσει ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή εκτός έδρας στο γήπεδο«Κ. Χαραλαμπίδης» το δεύτερο της βαθμολογίας Χαϊδάρι (15.00).

Ετικέτες

Συνάντηση και με τον δήμαρχο της πόλης μας Ανδρέα Παχατουρίδη έχει ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρης Κουτσούρης μέσα στον κύκλο των επαφών που θέλει να πραγματοποιήσει.

Ετικέτες

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin ανακοίνωσαν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους ότι στο ματς του Σαββάτου, Ατρόμητος - Πανθρακικός θα παραμείνουν μαζικά έξω από τη Θύρα 7 τονίζοντας ότι:«θυσιάζουμε την τρέλα που έχουμε για να δούμε το αστέρι, με μόνο σκοπό να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας απέναντι σε αυτόν τον άδικο και παράλογο νόμο».Μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα θα βρεθούν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για τον αγώνα μπάσκετ ΓΣΠ - Εθνικός.

Η ανακοίνωση

«Το Σάββατο που μας έρχεται αναμφιβόλως είναι άξιο σημασίας και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.Αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει τόσο με τις αντίπαλες ομάδες που παίζουμε,αλλά αντιθέτως με την αγωνιστική σημασία που έχουν αυτά τα δύο παιχνίδια!.

Στις 15:00 το μεσημέρι ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ υποδέχεται τον Πανθρακικό,η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θα δεχτούμε...άλλο αποτέλεσμα είναι αδιανόητο!.

Η αδιαφορία,οι γκέλες,τα γελάκια στον πάγκο και η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα πρέπει να σταματήσει αρχή γενομένης από αυτόν τον αγώνα .Εμείς σαν FENTAGIN για ακόμη μια φορά πρέπει να φανούμε αντάξιοι της οπαδικής μας κουλτούρας αλλά και συνεπείς απέναντι στις ιδέες μας και την αξιοπρέπειά μας,έτσι λοιπόν για ακόμη ένα παιχνίδι θα παραμείνουμε μαζικά έξω απο την θύρα 7 θυσιάζοντας την τρέλα που έχουμε για να δούμε το αστέρι, με μόνο σκοπό να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας απέναντι σε αυτόν τον άδικο και παράλογο νόμο... Απο νωρίς θα μοιραστούν νέα φυλλάδια ενημέρωσης σε όλες τις θύρες του γηπέδου,κάτι το οποίο θα γίνει σε πολλά γήπεδα αυτό το Σαββατοκύριακο με το ίδιο ακριβώς κείμενο.Ταυτόχρονα θα κρεμαστει ένα μόνο πανί και αυτό διαμαρτυρίας απέναντι στην νέα κάρτα.

Με την λήξη του παιχνιδιού μεταφερόμαστε όλοι ακριβώς δίπλα στο κλειστό,όπου το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ αντιμετωπίζει στις 17:00 τον εθνικό.Το παιχνίδι αυτό επίσης είναι μονόδρομος και η νίκη επιβεβλημένη, καθώς με 6η ήττα σερί μπαίνουμε σε μεγάλες περιπέτειες.Ομολογουμένως αυτός ο αγώνας είναι δύσκολος αλλά στην έδρα μας και με αβάντα την τεράστια ιστορία μας ,τις ομαδούλες αυτής της κατηγορίας πρέπει να τις πατάμε...Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί αυτήν την τεράστια ιστορική ομάδα της οποίας η θέση ειναι μόνο μια...η Α1!!!»

Ετικέτες

Τον βατήρα πάνω στον οποίο θα πατήσει για να ξεκινήσει την αντεπίθεση και να σώσει μια χρονιά που προμηνύεται πάρα πολύ δύσκολη θα ψάξει να βρει η Χρυσούπολη στον αγώνα της Κυριακής με το Κουκάκι (15.00) που θα γίνει στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας