Τελευταία ενημέρωση 08:12, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Ατρόμητος Κ16 με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του είχε εύκολο έργο απέναντι στον συμπολίτη Ηρακλή τον οποίο κέρδισε με σκορ 6-1 σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Νταμάρι.

Από δύο γκολ πέτυχαν Πρίντεζης, Κέβιν και από ένα οι Μεντής, Φάνος.

Έπαιξαν οι: Τσαπάρας, Καρδάμης, Πρίντεζης, Φάνος, Πιπερίδης, Πετράκος, Παπουλής, Λουφάκης, Ζαχαράκης, Μεντής, Κέβιν, Αναστασόπουλος.

Ετικέτες

 Κρίμα τέτοιες συμπεριφορές από τον Πανιώνιο και τους ανθρώπους!. Εμείς να τους φιλοξενούμε σαν «κύριοι» και αυτοί όταν πηγαίνουμε σπίτι τους να μας λένε… Χαλκηδόνα. Γι’ αυτό και ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) του έδωσε σήμερα ένα καλό μάθημα στη Βούλα νικώντας τον με σκορ 3-2 έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Έγιναν και «πολλά άλλα» σε αυτό το παιχνίδι, όπως η άρνηση του προπονητή του Πανιώνιου να τείνει το χέρι στον προπονητή του Ατρόμητου σημείο του εκνευρισμού του για την ήττα της ομάδας του που δεν ήταν η πρώτη. «Πελάτης» έχει γίνει….

Δύο γκολ πέτυχε ο Χριστοφορίδης κι ένα ο Τσαντήλας.

Ο προπονητής Δημήτρης Χιώτης χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Σέιμαν, Δεσύμπρης, Καρδάμης, Τσουχλαράκης, Κουφόπουλος, Ντονικιάν, Μητρόπουλος, Χριστοφορίδης, Αγκούσι, Ανταλής, Τσαντήλας, Κουρσάρης, Ζούγρης, Αμαρίντο.

 

Ετικέτες

Πολύ βαριά ήττα από τον ασεβή Φάρο Κερατσινίου γνώρισε ο ΓΣΠ στην πρεμιέρα του Νίκου Καραγιάννη με σκορ 100-61.

Ετικέτες

 Εκρηκτικός ο ΑΟ Περιστερίου δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο απέναντι στην Ειρήνη Πετρούπολης την οποία κέρδισε εύκολα με σκορ 4-1 σήμερα στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Ο Κρούτι με σουτ στο 25’ άνοιξε το σκορ. Κεφαλιά του Μπούσκου στο 70’ και 2-0 για να ακολουθήσει το τρίτο γκολ και δεύτερο του Κρούτι στο 77’. Ο Βουλωμένος στο 88΄ ανέβασε το σκορ στα επίπεδα του 4-0 για να πετύχει η Ειρήνη στο 90’ με τον Κάμαλη.

Ο Όμιλος που παραμένει στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα είχε και δύο δοκάρια με τους Λειβαδά (32’) και Καζιάνη (58’).

Σωστός ο διαιτητής Κοδάς και οι Βοηθοί Γονίδης, Ολυμπιάδης.

Η σύνθεση του Όμιλου: Λιόνης, Καζιάνης, Μπούζας Γ., Μπούσκος, Γουβαλάρης, Λιαγκόζης, Τσίγκος (65΄’ Μπούζας Θ.), Κρούτι, Βουλωμένος, Λειβαδάς (72΄Τσιτσιμάκης), Αργυρός(80΄Κασιμάτης).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΟΥΡΙΟΣ

Ετικέτες

Παλικαρίσιο βαθμό (0-0) μέσα στου Ρέντη από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό πήρε σήμερα ο Ατρόμητος Κ15 για το πρωτάθλημα της Σούπερ και επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

25 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Η 8η (διαχρονικά) δύναμη στην Ελλάδα!
H ΓΣΠάρα «ταξιδεύει» σήμερα για το όνειρο!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας