Τελευταία ενημέρωση 05:13, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Γ.Σ. Περιστερίου συνεχίζοντας την μεγάλη προσπάθεια επένδυσης σε νέους Έλληνες παίκτες, ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Παπαδιονυσίου.

Ο 20χρονος και ύψους 1.90 μ. διεθνής, ταλαντούχος γκαρντ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των δυτικών προαστίων και θα αποτελέσει ένα ακόμη ατού στα χέρια της τεχνικής ηγεσίας εν όψει της νέας περιόδου. Ο Παπαδιονυσίου την περσινή χρονιά, συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, φορώντας τη φανέλα του Εθνικού. Ο Κώστας Παπαμάρκος έχει εξαιρετική άποψη για το νέο απόκτημα της ομάδας και θεωρεί ότι με σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια θα αναδείξει το ταλέντο του.

Ο Γ.Σ. Περιστερίου συνεχίζει την προσπάθεια δημιουργίας ενός πλήρους και ανταγωνιστικότατου ρόστερ με στόχο να κάνει περήφανους τους φίλους της ομάδας και να ξαναφέρει τον σύλλογο εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.

Ετικέτες

Πρόταση στον ΓΣΠ για την απόκτηση του Διονύση Σκουλίδα έχει κάνει η ΑΕΚ.

Ετικέτες

Αντιτορπιλικό θυμίζει η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ ! Στο δεύτερο αγώνα που έγινε  σήμερα ( Σάββατο το μεσημέρι), η ΓΣΠάρα κατάφερε να επικρατήσει με 17 - 3 του Αγ. Νικολάου Κρήτης και συνεχίζει αήττητη από την αρχή του πρωταθλήματος της Β Ανδρών. Τα παλικάρια του Αρσένη Μαρούλη έχουν δύο ακόμα αγώνες την Κυριακή 12/7 με Καστέλα και Απόλλων και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι φλερτάρουν με μεγάλες πιθανότητες την εισαγωγή τους στην τελική 6αδα του Πρωταθλήματος, κοιτώντας κατάματα  την πρόκριση στην Α2 !

Χθες η ομάδα της πόλης μας κέρδισε τον Νηρέα Χαλανδρίου με σκορ 7-4. Αν και η ομάδα του Χαλανδρίου προηγήθηκε πρώτη στο σκορ , με ψυχραιμία και περίσσεια ψυχική δύναμη , οι παίχτες του Αρσένη Μαρούλη ισορρόπησαν γρήγορα το παιχνίδι , πέρασαν μπροστά και με πολύ καλή άμυνα κατάφεραν σεις δύο τελευταίες περιόδους να κρατήσουν την διαφορά ασφαλείας! Το είπαμε από την αρχή της χρονιάς ότι η πορεία της Υδατοσφαίρισης στο Περιστέρι θα είναι ανοδική! Αξίζει να αναφερθεί ότι το κολυμβητήριο είχε πολλούς συμπολίτες μας που στήριξαν θερμά και με χαρακτηριστικό πάθος την προσπάθεια της ομάδας.

Ετικέτες

 Διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα) είχε το πρόγραμμα της 4ης μέρας των παικτών του Ατρόμητου στα Χάνια του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρωί οι παίκτες δούλεψαν στη φυσική κατάσταση με μπάλα σε μικρούς χώρους και πίεση. Το απόγευμα με τακτική και ασκήσεις με μπάλα.

Έλαβαν μέρος όλοι ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Μπάρκα.

Ετικέτες

Κάλεσμα στα μέλη του να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα αγοράζοντας κάρτα διαρκείας απευθύνει ο σύνδεσμος Fentagin μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ομάδα του ποδοσφαίρου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καλούμαστε να στηρίξουμε όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα μας από τη δικιά μας θέση στο σημείο της Θύρας 7. Η τιμή έχει οριστεί στα 90 ευρώ και η διάθεση τους γίνεται Τετάρτη και Παρασκευή στα γραφεία του συνδέσμου από τις 19.30 μέχρι τις 21.30.

Καλούμε τα μέλη του συνδέσμου και όχι μόνο όλοι μαζί να ισχυροποιήσουμε το κομμάτι μας και να βγάλουμε όσο το δυνατόν πιο καλά και οπαδικά γούστα γίνεται».

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας