Τελευταία ενημέρωση 03:13, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Ατρόμητου  για τον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Ετικέτες

Την πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς πραγματοποίησε σήμερα ο Ήφαιστος. Στους παίκτες μίλησε ο προπονητής Τρανός ο οποίος τους ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση.

Ετικέτες

Η οικογένεια του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συγχαίρει τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΚΟΥΛΙΔΑ και τα άλλα παιδιά για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων και τους εύχεται στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις!

Η συγκίνηση μας και η περηφάνια μας για τον Διονύση είναι τεράστια, αφού αυτός ο μεγάλος μικρός του συλλόγου μας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Η σκληρή δουλειά του, η συνέπεια και το πείσμα του σιγά-σιγά ανταμείβονται! Διονύση, σε ευχαριστούμε!

Ετικέτες

Καζάκο διαιτητή (Καζακστάν) επέλεξε η ΟΥΕΦΑ για τη ρεβάνς με την ΑΙΚ. Πρόκειται για τον  Αρτιόμ Κουτσίν ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Εβγκένι Μπέλσκι και Ανατόλι Χοντίν, και 4ο τον επίσης Καζάκο, Αλεξάντρ Γκάουζερ.

Ετικέτες

Την επίσκεψη της ΟΥΕΦΑ στο γήπεδο Περιστερίου δέχθηκε σήμερα ο Ατρόμητος  λίγες μέρες πριν από τον επαναληπτικό αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Τα μέλη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επιθεώρησαν όλους τους χώρους και συνεργάστηκαν άψογα με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ατρόμητος ενώ έπειτα παρουσίασαν την πλήρη ατζέντα των κανόνων και τις αλλαγές για τις ομάδες που παίρνουν μέρος στο Europa League.

Στο Περιστέρι βρέθηκαν και οι εκπρόσωποι της νέας τηλεοπτικής εταιρία που έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης (OTE-TV).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας