Τελευταία ενημέρωση 14:29, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τα θερμά του συγχαρητήρια έδωσε ο ΓΣΠ στον Ατρόμητο για την πρόκριση στα πλέι οφς του Γιουρόπα Λιγκ. Παρών στο γήπεδο ήταν μάλιστα ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Φίλιππος Κότσης ο οποίος έδωσε εντολή για να γίνει η εξής ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θέλει να δώσει συγχαρητήρια και να εκφράσει την περηφάνια του για την πρόκριση του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ στον επόμενο γύρο του EUROPA LEAGUE. Με τέτοιες επιτυχίες η πόλη μας ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη! Συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους! Είμαστε όλοι δίπλα σας!

 

Ετικέτες

H υπεύθυνη της γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου Στέλλα Μουζάκη ανακοίνωσε ότι η έναρξη της προετοιμασίας όλων των τμημάτων του συλλόγου (Γυναίκες, Νεάνιδες, Κορασίδες θα γίνει τη Δευτέρα 24 Αυγούστου.

 

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του αποψινού αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης έχει ως εξής:

Ετικέτες

Με σημαντική καθυστέρηση έφθασε σήμερα στην Αθήνα η αποστολή της ΑΙΚ και από το «Ελ. Βενιζέλος» πήγε απευθείας για χαλάρωμα στο γήπεδο του Περιστερίου στις 22.00.

Αμέσως μετά δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον προπονητή της ΑΙΚ Ανδρέας Αλμ και τον αρχηγό Νίσε Γιόχανσον που είπαν τα εξής:

ΑΛΜ: Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο. Περάσαμε ένα δύσκολο χειμώνα στην Σουηδία που θα αντισταθμιστεί με τη ζέση εδώ στην Ελλάδα.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Έχουμε μπροστά μας το δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε 3-1 στο πρώτο ματς αλλά ήρθαμε εδώ για να βάλουμε τρία γκολ και να προκριθούμε».

Ετικέτες

Την αποστολή του αγώνα ρεβάνς με την ΑΙΚ Στοκχόλμης ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Μιχάλης Γρηγορίου αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Έμποου, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μπαλέκ.

Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας