Τελευταία ενημέρωση 04:15, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης δίνουν τα τουρκικά ΜΜΕ στους αγώνες του Ατρόμητου με την Φενέρμπαχτσέ. Εκεινο που τους ενδιαφέρει βέβαια είναι να μάθουν οι φίλαθλοι της Φενέρ όσο μπορούν περισσότερα για τον αντίπαλο τα ομάδας τους στα play offs του Εuropa League.

Σήμερα το πρωί βρέθηκαν μάλιστα στο αθλητικό κέντρο στο Μαζαράκη Τούρκοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι από τις εφημερίες «Φανατίκ» και «Χουριέτ» οι οποίοι πήραν συνέντευξη τόσο από τον αρχηγό του Ατρόμητου Σωκράτη Φυτανίδη όσο από τον αμυντικό της ομάδας Κυριάκο Κιβραβίδη.

Οι δύο άσοι μίλησαν για τους αγώνες και πως νιώθουν που θα βρουν στο δρόμο τους μια από τις κορυφαίες ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος τονίζοντας ότι και ο Ατρόμητος έχει τις δικές του πιθανότητες για να πετύχει την πρόκριση.

Ετικέτες

Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του ανανεωμένου και πολύ φιλόδοξου Γυμναστικού Περιστερίου. Με νέα διοίκηση και πρόεδρο τον Φίλιππο Κότση αλλά και πολλά νέα πρόσωπα στο δυναμικό της η ομάδα της πόλης μας διατήρησε τον Κώστα Παπαμάρκος η θητεία του οποίου χαρακτηρίστηκε πέρσι απόλυτα πετυχημένη.

Η ομάδα που κράτησε τον Πρωταθλητή Ευρώπης Διονύση Σκουλίδα κλείνοντας τα αφτιά της στις διάφορες «σειρήνες, ξεκινάει την προετοιμασία της χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται στη νέα περίοδο. Σε κάθε περίπτωση όμως ο προγραμματισμός που έχει γίνει είναι ξεκάθαρος: Η ομάδα θα είναι πανίσχυρη αν πάρει μέρος στην Β’ Εθνική και σουπερ ανταγωνιστική αν τελικά κερδίσει την συμμετοχή της στην Α2 Κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

 

Ετικέτες

Ταλέντο και αξιοπιστία στην αριστερή πλευρά πρόσθεσε η Ανθούπολη στην οποία επέστρεψε μετά τον δανεισμό του ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος.

Ο 21χρονος αμυντικός είχε δεχθεί προτάσεις από αρκετούς συλλόγους ακόμη και μεγαλύτερης κατηγορίας ωστόσο προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανθούπολη προκειμένου να συμβάλει στην δημιουργία μιας ομάδας που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

Στην Ανθούπολη θα συναντήσει τον αδελφό του Θεμιστοκλή Τζεβελέκο ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην Ανθούπολη, μια ομάδα με αρχές και οικογενειακό κλίμα με την οποία όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα σεζόν» τόνισε σχετικά στο peristerisports ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος.  

Ετικέτες

Μια πολύ δυνατή μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ηρακλής Περιστερίου εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Γιάννη Σκαρπέλη.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο 30χρονος μέσος αγωνίστηκε στον Αργοναύτη Πειραιώς ενώ πέρσι έστειλε έντεκα φορές τη μπάλα στα δίχτυα. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ηλιούπολη, ΑΟ Περιστερίου, ΑΟ Αναργύρους.

Σε δηλώσεις του στους erasitexnes365 τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Ηρακλή και ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό μου. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον Αγροναύτη για την συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθώ καλή συνέχεια».

Ετικέτες

Στη δεύτερη εβδομάδα μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Αγίου Ιεροθέου για τη νέα χρονιά.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας