Τελευταία ενημέρωση 00:39, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών Ατρομήτου-Γ.Σ.Π, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου,αλλά και κάθε Περιστεριώτη ξεχωριστά, να βοηθήσει τον μικρό Αντρέα στη δύσκολη μάχη που δίνει για την ζωή ενάντια σε μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Ετικέτες

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών Ατρομήτου-Γ.Σ.Περιστερίου, ανακοινώνει πως έχει στα χέρια του τις αιτήσεις για τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας του Γ.Σ.Περιστερίου για την τρέχουσα σεζόν!.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Η τιμή για τα μέλη που έχουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σύνδεσμο εκπληρωμένες είναι στα 20 ευρώ,ενώ για τους υπόλοιπους και τα μη μέλη θα είναι στα 25 ευρώ.Στηρίζουμε ΟΛΟΙ,ενισχύουμε την ομάδα που μας έχει δώσει τόσες χαρές στο παρελθόν σε αυτή την νέα της προσπάθεια!ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ!ΦΟΡΤΣΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ-Α1 ΘΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑ!»

Ετικέτες

Στη μάχη του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ρίχνονται πάλι σήμερα Άγιος Ιερόθεος και ΑΟ Περιστερίου με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Τετάρτη 21/10/15 15:30 ΚΑΤΟΙΚΟΣ Κ., ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ Ν., ΓΟΥΝΑΡΗΣ Π.
ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ Τετάρτη 21/10/15 15:30 ΕΥΘΥΜΙΟΥ

 

Ετικέτες

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Μικτής ΕΣΠΑΝΑ έδωσε χθες εκτός έδρας ο Ατρόμητος Κ14 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2002) κι επιβλήθηκε με σκορ 2-0 έπειτα από εξαιρετική απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ο Μπακάλης άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο και διπλασίασε τα τέρματα ο Σπυρόπουλος. Η ΕΠΣΑΝΑ κέρδισε δύο πέναλτι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το ένα αποκρούστηκε από το Στάγκο και το δεύτερο χτύπησε στο δοκάρι.

Για τον Ατρόμητο έπαιξαν οι: Σάλτας, Πομώνης, Τουμαζάτος, Νάκος, Καρδάμης, Πιέτρης, Κουτσούκος, Παπαδόπουλος, Φίλης, Βόλης, Σέλληνας και ως αλλαγή οι Κονόμι, Μανωλίκας, Τσίνας, Στάγκος, Σπυρόπουλος.

 

Ετικέτες

Mια ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία από τον Ατρόμητο που δείχνει το κοινωνικό του έργο στηρίζοντας την «Κιβωτό του Κόσμου». Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η δική μας κιβωτός θα έχει αγάπη, συμμετοχή και πολύ «φως» με τη λάμψη ενός αστεριού! Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή συμπορεύεται πλέον με την «Κιβωτό του Κόσμου», τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού με στόχο την στήριξη και την ενίσχυσή του σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η ελληνική κοινωνία. Η «Κιβωτός του Κόσμου» που ιδρύθηκε το 1998 από τον πάτερ Αντώνιο Παπανικολάου κι επιτελεί σπουδαίο έργο προσφέροντας φροντίδα στα παιδιά που ζούσαν και ζουν σε συνθήκες παραμέλησης κι εγκατάλειψης μη έχοντας κανένα μέλλον αλλά και σε πολλούς γονείς.

Ο Ατρόμητος έχοντας ταυτίσει το όνομα του και με την κοινωνική προσφορά όλα αυτά τα χρόνια θα βάλει ένα μικρό λιθαράκι για να μείνει όρθια αυτή η κιβωτός, η «Κιβωτός του Κόσμου» με μια σειρά ενεργειών και πρωτοβουλιών που θεωρούμε ότι είναι το μικρότερο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι στον Πάτερ Αντώνιο και στα παιδιά του!»

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας