Τελευταία ενημέρωση 07:09, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με αποθεραπεία για εκείνους που αγωνίστηκαν χθες εναντίον της Βέροιας και προπόνησης για τους υπόλοιπους ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της του Ατρόμητου για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Ηρακλή στο Στάδιο «Καυταντζόγλειο».

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Μπάλλας, Κοντοές και θεραπεία ο Ούμπιντες.

Γι’ αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

Ετικέτες

Το πρόγραμμα των τμημάτων Υποδομής της Άμιλλας για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου έχει ως εξής:

Ετικέτες

Ένας από τους ήρωες της αξέχαστης ομάδας του Ατρόμητου που πριν από 43 χρόνια πανηγύρισε την πρώτη άνοδο στην Α’ Εθνική έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον σκληροτράχηλο μέσο της εποχής τον Σωτήρη Αδαμίδη που απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών..

Ο Αδαμίδης που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Άφοβο Σεπολίων ήταν ένας από τους «11» που είχαν ξεκινήσει στην ενδεκάδα του Ατρόμητου στον ιστορικό αγώνα με το Ρουφ τον Ιούνιο του 1972 όταν δέκα χιλιάδες περιστεριώτες (κόπηκαν 10.160 εισιτήρια) πανηγύρισαν με γκολ του Γιώργου Στολίγκα την άνοδο και ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας.

Ο Σωτήρης Αδαμίδης εκείνη τη χρονιά (σεζόν 1971-72) ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου κάνοντας 38 συμμετοχές. Στον Ατρόμητο πήγε την περίοδο 1969-70 και αποχώρησε την σεζόν 1973-74. Στην Α’ Εθνική έκανε 27 συμμετοχές.

Στη φωτό, από τον αγώνα με το Ρουφ ο Αδαμίδης (στον κύκλο) είναι μαζί με τους Τσιβγούλη, Κόκκινο, Λιόση, Στολίγκα, Λιάκουρη Τσικιτζέλα, Ψυηχογιό, Κώστα Μισαηλίδη,  Καπάτσο, Θεοδώρου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12.30 από το Γ’ Νεκροταφείο.

A. NTOYΡΙΟΣ

Ετικέτες

Ο Ηρακλής Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το Εργομετρικό Κέντρο Διατροφής και άσκησης "Peak Performance".
Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναιη αξιολόγηση των επίπεδων φυσικής κατάστασης των αθλητών μέσα από μια σειρά εργομετρικών μετρήσεων, ώστε να καταγραφεί με ακρίβεια η αναλυτική εικόνα της κατάστασης του κάθε αθλούμενου.
Το προπονητικό επιτελείο έχοντας στα χέρια του μια αναλυτική εικόνα κάθε παίκτη (αθλητή), μπορεί να συντάξει με ακρίβεια το κατάλληλο προπονητικό πλάνο , ώστε να βελτιώσει τις πιθανές αδυναμίες κάθε αθλητή , την απόδοση του και κυρίως να μειώσει τον κίνδυνο ενδεχόμενου τραυματισμού.

Ετικέτες

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί του Μπουρναζίου η ημερίδα που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι του Ηφαίστου και οι Ακαδημίες με θέμα τα αναβολικά και τη βία που «σκοτώνουν» το ποδόσφαιρο.

Μίλησαν ο Γιώργος Κατσιμπάρδης πρώην υπουργός, και πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, ο Αντώνης Ανδρουλής Πανεπιστημιακός Νευροχειρουργός, ο Αντώνης Γλύκας πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Πειραιώς και πρόεδρος των αθλητικών δραστηριοτήτων της UNESCO, και ο Βασίλης Ζήκας.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος πρόεδρος των παλαιμάχων του Ηφαίστου Περιστερίου, της Ε.Ο.Π.ΕΚ.

Στην εκδήλωση έγιναν και απονομές. Παραβρέθηκαν ο σύλλογος «Φωνή Αγάπης για τα Παιδιά» με τον Βασίλη Ζήκα με όλο το Δ.Σ με τα μέλη του και τους εθελοντές. Η κ. Δαφέρμου (σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής και των δημοσίων σχέσεων του Ολυμπιακού, από την διαιτησία η Βανέσα Μαραγκού, ο Μπάμπης Σταυρόπουλος, ο Παναγιώτης Κατσικογιάννης, από την διεύθυνση παραγωγής της ΔΕΛΤΑ Παναγιώτης Καλδής, τα ΔΣ του γυναικείου ποδοσφαιρικού στερεώματος, με τους αντίστοιχους εκπροσώπους τους, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ηφαίστου, ο πρόεδρος Αρης Δημοθέοδωρος, ο Νίκος Δεμίρης.

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας