Τελευταία ενημέρωση 09:06, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με τον ΓΣΠ να χάνει το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Ν. Σμύρνης έκλεισε η αυλαία της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης για τον Όμιλο του Περιστερίου. Το 7-3 μαζί με την εικόνα της ομάδας αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!

Οι πολίστες του ΓΣΠ πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι τέλους και έπαιξαν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ειδικά στο κομμάτι που αφορούσε την άμυνα. Τόσο ο προπονητής Αρσένης Μαρούλης όσο και οι παίχτες καταχειροκροτήθηκαν από τους φίλους του αθλήματος. Παρά την ήτα στον τελευταίο αγώνα , όλοι έμειναν με την γλυκιά γεύση της πρόκρισης στην τελική φάση με στόχο την άνοδο στην Α2!

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 24/7 έως και 26/7 . Η κλήρωση και ο ορισμός του κολυμβητηρίου διεξαγωγής των αγώνων θα γίνει από την Κ.Ο.Ε. την Τετάρτη.

Ετικέτες

Όταν οι επιτυχίες είναι διπλές , διπλές είναι και οι χαρές! Και τα κορίτσια του ΓΣΠ φρόντισαν να ξεσηκώσουν όλο το κολυμβητήριο με την πρόκριση τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β' Γυναικών. Νίκησαν με 7-4 τον Ν.Ο. Πατρών και συντονίστηκαν με την πορεία της ανδρικής ομάδας που σημαίνει Άντρες και Γυναίκες περνούν στην τελική φάση! Οι νεαρές γοργόνες του ΓΣΠ δέχτηκαν πλήθος Χειροκροτημάτων όπως και ο πρωτεργάτης αυτής της καλής πορείας , ο προπονητής τους Θανάσης Τσάλτας!

 

Ετικέτες

Mε φουλ ρυθμούς συνεχίστηκε σήμερα για 5η μέρα η προετοιμασία του Ατρόμητου στα Χάνια του Πηλίου.

Ετικέτες

Όπως τα λέγαμε, αυτό το αντιτορπιλικό δεν σταματά πουθενά.

Ετικέτες

Γενέθλια στο Πήλιο κάνει σήμερα ο Νίκος Λαζαρίδης ο οποίος συμπληρώνει τα 36 χρόνια ζωής. Ο έμπειρος αμυντικός από τα αγαπημένα μέλη της οικογένειας του Ατρόμητου έχει κερδίσει δικαιολογημένα την καθολική αποδοχή των φιλάθλων της ομάδας του. Το κρίμα είναι ότι τέτοιοι παίκτες της αξίας και του ήθους του Λαζαρίδη σπάνια συναντάς και θα έρθει κάποτε το πλήρωμα του χρόνου που θα χωρίσουν οι δρόμοι του με τον Ατρόμητο. Όπως χώρισαν οι δρόμοι μετά από έξι χρόνια με τον Βαγγέλη Νάστο.

Ο Λαζαρίδης το επόμενο καλοκαίρι θα κλείσει τέσσερα χρόνια στον Ατρόμητο αλλά θα είναι πια 37 ετών. Μακάρι ο χρόνος να μην ήταν αμείλικτος, μακάρι ο Λαζαρίδης να ερχόταν ακόμη πιο μικρός στον Ατρόμητο από όσο ήρθε σε ηλικία 33 ετών.

Γιατί μια ομάδα αυτό θέλει: Να βρει δέκα «Λαζαρίδηδες» σε διάφορες θέσεις φυσικά και να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Να ξέρει ότι μέσα στον γήπεδο θα προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα, να ξέρει ότι μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει ένας παίκτης που σέβεται και τον σέβονται, να ξέρει ότι έχει στο δυναμικό της έναν εξαιρετικό επαγγελματία. Ο Λαζαρίδης δείχνει πάντως ακμαίος. Απόδειξη ότι μόλις πριν από δύο μήνες έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ χωρίς να αντικατασταθεί. Όταν κάποτε είχαν ρωτήσει τον Ρεχάγκελ για κάποιον παίκτη άμα θα μπορεί να παίξει στην Εθνική όταν μετά από τρεις μήνες θα ξεκινούσε μια νέα προκριματική φάση ξέρετε τι απάντησε ο πανούργος Γερμανός; «Γιατί σε τρεις μήνες θα ξεχάσει τη μπάλα που ξέρει ή θα γεράσει τόσο πολύ;». Έτσι κι εμείς πιστεύουμε για τον Λαζαρίδη. Ούτε σε τρεις μήνες αλλά ούτε σε ένα χρόνο θα έχει γεράσει τόσο πολύ... Και μακάρι αυτός ο παίκτης να κλείσει την καριέρα του στον Ατρόμητο!.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας