Τελευταία ενημέρωση 02:40, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Είναι από τα πιο διάσημα ζευγάρια της εγχώριας Showbiz με πολλές επιτυχίες, θεατρικές κυρίως, που πέρσι συνυπήρχε και στην τηλεόραση. Πριν από λίγες μέρες η παρουσία τους στο γήπεδο «Νταμάρι» που χρησιμοποιούν οι Ακαδημίες του Ατρόμητου προκάλεσε ερωτηματικά και συγκέντρωσε τα βλέμματα γονιών και παιδιών. Γρήγορα όμως η απορία τους λύθηκε γιατί το διάσημο ζευγάρι έκανε το κόπο να έρθει μέχρι το «Νταμάρι».

Ο μονάκριβος γιος του ζεύγους, παίζει μπάλα στην Ακαδημία του Ρότσα και οι γονείς τους πήγαν να τον καμαρώσουν από κοντά. Οι φήμες τους θέλουν να έχουν πάρει διαζύγιο, έχουν ειπωθεί διάφορα, έχει γραφθεί διάφορα αλλά εμείς τους είδαμε στο «Νταμάρι» μαζί. Για να τον δουν μέσα στο γήπεδο!

Ο μικρός Χάρης έχει γεννηθεί το 2004 και αγωνίστηκε κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου που κέρδισε με σκορ 3-2. Τον αγώνα παρακολούθησε ο ίδιος ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αλλά και ο στενός φίλος του ζευγαριού παλιός ποδοσφαιριστής Νίκος Γραμμένος.

Το διάσημο λοιπόν ζευγάρι που βρέθηκε στο «Νταμάρι» είναι λοιπόν ο δημοφιλής Μάρκος Σεφερλής και η γυναίκα του Έλενα Τσαβαλιά που μαζί ήρθαν, μαζί έφυγαν μόλις ο μικρός Χάρης ολοκλήρωσε το παιχνίδι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις καλύτερες φάσεις από το συγκεκριμένο παιχνίδι που έδωσε η Ακαδημία Ρότσα, ομάδα του Χάρη Σεφερλής με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ετικέτες

Το  3ο Γυμνάσιο Περιστερίου στον Άγιο Αντώνιο επισκέφθηκαν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης για να μοιράσουν  ειδικά «βραχιολάκια» για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν  οι Λε Ταλέκ, Μπάρκας, Θεολόγου οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που έδειξαν για μια ακόμη φορά τη μεγάλη τους αγάπη για τον Ατρόμητο.

Οι τρεις παίκτες υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με όλους τους μαθητές που τους το ζήτησαν και αποχώρησαν πολύ ικανοποιημένοι για την υποδοχή και την αγάπη που εισέπραξαν.

 

Ετικέτες

Μονόδρομος είναι η νίκη για τη φιλόδοξη Ένωση Περιστερίου στο ματς της Κυριακής με τον συμπολίτη  Ιπποκράτη.

Ετικέτες

Ντέρμπι κορυφής αλλά στο Περιστέρι καμία τύχη για τον αντίπαλο!. Ιδανικό φινάλε στο 2015 με νίκη το Σάββατο κόντρα στην Κηφισιά 2010 θέλει να κάνει η παθιασμένη Κηπούπολη που ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της.

Ετικέτες

Ολοκληρώνει σήμερα ο Απόλλων Περιστερίου την προετοιμασία του για το εκτός έδρας του Σαββάτου με αντίπαλο την Δάφνη Αθηνών για το πρωτάθλημα της Γ' Αθηνών.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας