Τελευταία ενημέρωση 10:26, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο τουρνουά του ΓΣΠ για την κατηγορία των Μίνι Παίδων με την περιστεριώτικη ομάδα να καταλαμβάνει την 2η θέση, με πρώτο τον Εθνικό, 3η την ομάδα του Χαϊδαρίου και 4η του Νηρέα Χαλανδρίου. Το σημαντικότερο είναι ότι περισσότεροι από 70 πιτσιρικάδες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν για τρεις μέρες ως «αντίπαλοι» , να δώσουν τις μάχες τους στην πισίνα διεκδικώντας την νίκη και να κερδίσουν εμπειρίες.

 Ο Γ.Σ.Π ευχαρίστησε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και οι προπονητές είναι ικανοποιημένοι από την βελτίωση της απόδοσης του τμήματος των μικρών υδατοσφαιριστών!

 Με την λήξη κάθε παιχνιδιού οι παίκτες όλων των ομάδων έδιναν τα χέρια αποδεικνύοντας ότι οι «κόντρες» ισχύουν μόνο μέσα στο νερό. Εκτός αγώνα όλοι είναι φίλοι !

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΓΣΠ φέτος  έχει στα πλάνα του να διοργανώσει έναν σημαντικό αριθμό προπονητικών τουρνουά για όλες τις κατηγορίες. Με δουλειά και εμπειρίες συνεχίζουν την πορεία τους , με σταθερά βήματα , για την δημιουργία μίας ισχυρής υδατοσφαίρισης στο Περιστέρι.

Ετικέτες

Βάλανε τον ίδιο διαιτητή πέρσι και φέτος, τον Βεργέτη για να εκτελέσει τον Ατρόμητο Κ15. Ντροπή σας και ξεφτίλα. Με πέναλτι έχασε χθες η Κ17, με πέναλτι έχασε σήμερα στην Τρίπολη η Κ15 που υπέδειξε ο Βεργέτης. Όχι δεν είναι ο προπονητής του Αστέρα αλλά σίγουρα κάποιος ξάδελφος του. Πέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα ο Βεργέτης του συνδέσμου Αρκαδίας έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι  για να μην πούμε ανύπαρκτο στα πατριωτάκια του με το οποίο ο Αστέρας επικράτησε του Ατρόμητου με σκορ 1-0.

Το ωραίο,  τι ωραίο το τραγικό ξέρετε ποιο είναι; Ο Βεργέτης είχε διαιτητεύσει και πέρσι το αντίστοιχο παιχνίδι σε επίπεδο Κ15 στην Τρίπολη και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε πάλι πέναλτι στον Αστέρα για να κερδίσει. Δεν είναι αηδία; Και για τους λόγου τω αληθές διαβάστε τον περσινό μας άρθρο: http://www.peristerisports.gr/index.php/podosfairo/atromitos/item/379-enas-vergetis-xeiroyrgise-ton-atromito-k15

Από εκεί και πέρα σαφώς η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα καθώς οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες.

Ο Ατρόμητος είχε μάλιστα με τον Βαγγέλη που επέστρεψε την ευκαιρία για να ανοίξει πρώτος το σκορ στο 57’.

Ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πολίτης (65’ Χατζής), Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Δρόσος, Ξενοπανάγος, Σάσσαλος (48΄ Δημητρίου), Κολινιάτης (55’ Βαγγέλης), Σκαραμάγκος, Κυριφίδης.

Στην Τρίπολη βρέθηκαν οι Τόλης Αποστόλου, Σάκης Σάσσαλος, Θανάσης Κασπίρης.

Ετικέτες

 Συναρπαστικό παιχνίδι, μεγάλη νίκη με σκορ 4-3 για τον Ατρόμητο Κ16 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού χθες στο γήπεδο «Νταμάρι». Αυτή είναι μάλιστα η δεύτερη φετινή νίκη επί των πρασίνων.

Ετικέτες

Εξαιρετική παρουσία σε ένα ακόμη παιχνίδι είχε ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 3-3 με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού στο «Απήλιον».

Ετικέτες

Aν ο έρως χρόνια δεν κοιτά τότε ο Νίκος Λαζαρίδης που είναι ερωτευμένος με αυτό που κάνει και ξέρει να τιμάει τη φανέλα που φοράει έχει μέλλον μπροστά του. Στα 36 του χρόνια και οδεύοντας στα 37, ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να πει κανείς ότι είναι το σημείο αναφοράς του Ατρόμητο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Άμα είναι έτσι τα «γερόντια» ας είχε ο Ατρόμητος και άλλα «γερόντια» σαν τον Λαζαρίδη που πέρα από κάθε αμφιβολία είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας μέχρι αυτή την στιγμή. Και δεν είναι ασφαλώς το πολύτιμο γκολ που πέτυχε χθες εναντίον του Πανιωνίου και το οποίο σε βάθος χρόνου μπορεί να φανεί υπερπολύτιμο πέρα από τη συγκομιδή των τριών βαθμών που πρόσφερε.

Είναι η συνολική του και αδιάλειπτη προσφορά καθώς κλήθηκε να σηκώσει το βάρος της άμυνας χωρίς να πάρει ούτε ανάσα και ανταποκρίθηκε αγόγγυστα γνωρίζοντας ότι η ομάδα τον χρειαζόταν.Έχει παίξει σε όλα τα ματς πρωταθλήματος, κυπέλλου και Ευρώπης πλήν εκείνου με την Καλλονή που ήταν τιμωρημένος!

Και η ομάδα τον χρειάστηκεν διπλά και τριπλά καθώς από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι νοκ άουτ ο Έμποου ενώ από πέντε παιχνίδια έλειψε ο Φυτανίδης λόγω τραυματισμού.

Παίκτης με ήθος και πρότυπο επαγγελματία ο Νίκος Λαζαρίδης έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου του Περιστερίου που δίκαια τον έχει βάλει στην καρδιά του.

Και αν η ομάδα είναι να κάνει ανανέωση, τώρα ή το καλοκαίρι, η ανανέωση πρέπει να ξεκινήσει από τον Λαζαρίδη. Τι και αν (θα) έχει πατήσει τα 37 του πλέον.  Θα ξαναπούμε εκείνη την περίφημη ρήση που είχε πει ο Ρεχάγκελ όταν στο τέλος κάθε μεγάλης διοργάνωσης που γίνεται καλοκαίρι τον ρωτούσαν αν θα ξανακαλέσει στην Εθνική ομάδα κάποιους μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Κι εκείνος τους αποστόμωνε λέγοντας: «Τώρα έχουμε Ιούνιο και τους βλέπετε πως τρέχουν. Σε τρεις μήνες γίνετε να ξεχάσουν τη μπάλα;». Σαφώς και δεν γίνεται Ότο, σαφώς και ο Νίκος Λαζαρίδης θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, σαφώς και όλοι εμείς θέλουμε η τελευταία φανέλα που θα φορέσει είναι αυτή με το αστέρι στο στήθος. Γιατί απλούστατα το αξίζει!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας