Τελευταία ενημέρωση 07:41, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ποδοσφαιρικό πάρτι στο «Απήλιον» από τη φοβερή και τρομερή ομάδα του Ατρόμητου Κ14 που υποχρέωσε την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού σε μια ταπεινωτική ήττα με σκορ 4-0.

Ετικέτες

 Αναπάντεχη ήττα από την Διάνα Πετρούπολης γνώρισε σήμερα ο ΑΟ Περιστερίου με σκορ 3-1 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Ετικέτες

Nα επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό δείχνοντας μεγάλα σημάδια βελτίωσης θέλει ο Ατρόμητος Κ15 ο οποίος θα αντιμετωπίσει αύριο στις 12 το μεσημέρι στην Τρίπολη τον Αστέρα.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος (συνεργάτης του ο Βασίλης Γκούμας) έχει συμπεριλάβει τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πολίτης, Ανδριόπουλος, Χατζής, Σκλιάς, Καστόρης, Βαγγέλης, Δημητρίου Αθανασίου Ξενοπανάγος, Σκαραμάκος, Κολινιάτης,, Δρόσος, Σάσσαλος, Κυριφίδης, Κατσέρης, Μπουρντένης.

Την αποστολή θα συνοδεύσει και ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλης Αποστόλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9 15
2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9 15
3 A.E.K. 9 13
4 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 8 10
5 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 8 7
6 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 7 4
Ετικέτες

 Οι ελλείψεις, ακόμη και την τελευταίας στιγμή, αλλά και η δυναμικότητα του αντιπάλου αποτέλεσαν τα δύο εμπόδια του Ατρόμητου Κ20 που παραχώρησε σήμερα λευκή ισοπαλία στον Πανιώνιο στο γήπεδο του Ρουφ (0-0).

Ετικέτες

Θα είναι κρίμα για την ομάδα. Θα είναι κρίμα για τη φανέλα της. Θα είναι κρίμα για την ιστορία της. Θα είναι κρίμα αν δεν καταφέρει να σώσει την παρτίδα κάτι που όλοι απευχόμαστε κι επιστρέψει του χρόνου στην Β’ Εθνική.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας