Τελευταία ενημέρωση 05:34, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου έπειτα από το ρεπό της χθεσινής μέρας με φόντο το ματς της ερχόμενης Τετάρτης στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ έκανε ατομική προπόνηση φυσικής κατάστασης το πρωί ενώ το απόγευμα προπονήθηκε μαζί με την ομάδα. Το ίδιο θα επαναλάβει και αύριο.

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών βρέθηκε εξάλλου σήμερα ο Πάπε Έμποου για να του αφαιρεθούν τα ράμματα από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Νίκο Πισκοπάκη. Ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει την φυσικοθεραπεία και την κινησιοθεραπεία στο αθλητικό κέντρο.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.

Ετικέτες

Μετά την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Τζούλιου Συναδινού για την απαγόρευση αθλητικών εκδηλώσεων, το τριήμερο των Βουλευτικών Εκλογών, ΣΑΒΒΑΤΟ 19/9, ΚΥΡΙΑΚΗ 20/9 & ΔΕΥΤΕΡΑ 21/9, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες Κατηγορίας, Κυπέλλου και Υποδομών της Ένωσης, που είχαν οριστεί στο χρονικό διάστημα αυτό.
Οι αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, θα οριστούν την ΤΡΙΤΗ 22/9 και την ΤΕΤΑΡΤΗ 23/9, με την έκδοση και κοινοποίηση νέου Προγράμματος.

Ετικέτες

Η ΓΣΠάρα όχι μόνο αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ και από τη νέα περίοδο θα παίξει στην Α2 αλλά έκανε και τρεις ακόμη μεταγραφές. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης θα γίνει ότι είναι απαραίτητο για να κρατηθεί ψηλά η σημαία του συλλόγου και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της πόλης.

Ετικέτες

«Στηρίζουμε τον εθελοντισμό, προάγουμε τον αθλητισμό». Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου αναδεικνύει η καμπάνια του Ηρακλή Περιστερίου για την ενίσχυση των ατόμων με κινητικά προβλήματα που χρειάζονται την συμπαράσταση μας όλες τις μέρες του χρόνου. Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους τους φίλαθλους και τους αθλητές να συνδράμουν στην προώθηση της καμπάνιας συλλέγοντας πλαστικά καπάτια ώστε να αγοραστούν αμαξίδια για τους συνανθρώπους μας. Σημείο συγκέντρωσης είναι τα γραφεία της ομάδας. Η σχετική αφίσα είναι η εξής:

 

 

 

 

Ετικέτες

O Aτρόμητος Κ12 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2004) συνέχισε τα παιχνίδια προετοιμασίας με μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με ευρύ σκορ. Αυτή τη φορά επικράτησε της Αναγέννησης Πετρούπολης με σκορ 6-0 σε παιχνίδι που έγινε την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο «Νταμάρι». Δείτε τις καλύτερες φάσεις στο video που ετοίμασε για το peristerisports o Νίκος Τσουχλαράκης και απολαύστε τις όμορφες προσπάθειες των μικρών αλλά ταλαντούχων ποδοσφαιρστών.

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας