Τελευταία ενημέρωση 12:15, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με τον δήμαρχο της πόλης μας Ανδρέα Παχατουρίδη συναντήθηκε πριν από λίγες μέρες ο νέος πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου Φίλιππος Κότσης.

Οι δύο άντρες που συνδέονται με φιλία ετών μίλησαν για πολλά θέματα και κυρίως για το γηπεδικό που από τη νέα σεζόν θα λυθεί κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό καθώς το κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου θα δοθεί αποκλειστικά στις ακαδημίες.

Στη συνάντηση εκτός από τον πρόεδρο της ομάδας συμμετείχαν ακόμα ο Β’ αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Καραθάνος, ο ταμίας Θωμάς Παπαθεοδώρου και το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. Ευγενία Τζάτζου-Γαλάνη.

Ετικέτες

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Ανδρών και Γυναικών διεξάγεται στο Γιαντάι της Κίνας, με τη Σοφία Κτενά να είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδος. Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια, η οποία προέρχεται από τα σπλάχνα του ΝΟΒΑ και πλέον ανήκει στα Δελφίνια Περιστερίου, ξεκίνησε το Σάββατο τις υποχρεώσεις της στη χώρα της Απω Ανατολής με το αγώνισμα των 100 μ. υποβρύχιο.

Αρχικά, η Βολιώτισσα προκρίθηκε από τον προκριματικό, σημειώνοντας τον 8ο καλύτερο χρόνο με 38.11, ενώ στον τελικό κατέκτησε την 6η θέση, μαζί με τη Γαλλίδα, Καμίλ Χέιτζ και χρόνο 37.38. Την πρώτη θέση πανηγύρισε η Κορεάτισσα, Γε Σολ Τζανγκ με χρόνο 36.32, τη δεύτερη η Κινέζα, Για Γκι Λιν (36.37) και την τρίτη η επίσης Κινέζα, Σι Μιν Λιου (36.82). Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Κτενά συνεχίζονται σήμερα, Κυριακή, με το αγώνισμα των 50μ. επιφάνεια.

 Πανελλήνιο ρεκόρ ο Χριστοφορίδης

Η πρώτη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, που διεξάγεται στην πόλη Γιαντάι της Κίνας, ήρθε από το νυν αθλητή των Δελφινιών Περιστερίου και πρώην του ΝΑΟ Καλαμαριάς, Χρήστο Χριστοφορίδη.

Ο Ελληνας πρωταθλητής ήταν δεύτερος στα 400 μέτρα επιφάνεια με χρόνο 2:58.11, επίδοση η οποία συνιστά νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Στο ίδιο αγώνισμα ο Αντώνης Τσουρουνάκης ήταν τέταρτος (2:59.44), ενώ στα 100 μέτρα επιφάνεια ο Λουκάς Κατετζόπουλος κατετάγη έκτος, με χρόνο 35.77.

«Αποδείξαμε στον κόσμο, ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο, με θέληση, επιμονή και υπομονή μπορούμε να κάνουμε τα πάντα» δήλωσε για την επιτυχία του ο Χριστοφορίδης.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την όλη μου επίδοση στο αγώνισμα στα 400μ επιφάνεια και την επιτυχία, αυτή την οφείλω στη στήριξη της οικογένειάς μου και του προπονητή μου. συνεχίζουμε γερά, αντιπροσωπεύοντας τη χώρα μας και ελπίζουμε για το καλύτερο», συμπλήρωσε.

 

Ετικέτες

Εξαιρετική εκπροσώπηση είχε ο Θέρσιππος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων / Παγκορασίδων για το 2015 στο Ναύπλιο

Την παράσταση έκλεψαν οι Παγκορασίδες που συγκέντρωσαν 28 βαθμούς και κατέκτησαν την 15η θέση ανάμεσα σε 63 σωματεία.

Συγκεκριμένα οι αθλητές του συλλόγου που αγωνίστηκαν καθώς και οι θέσεις που κατέλαβαν ήταν οι παρακάτω:

 

Ετικέτες

Η οικογένεια του Γ.Σ. Περιστερίου εύχεται στην Εθνική Εφήβων και προσωπικά στον αθλητή της, Διονύση Σκουλίδα, κάθε επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων. Διονύση, δείξε το ταλέντο σου σε όλη την Ευρώπη και βοήθησε την Εθνική μας, να φτάσει στην κορυφή!

Ετικέτες

Την προκήρυξη του 7ου Παπαναστασίου Open έδωσε στη δημοσιότητα ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας