Τελευταία ενημέρωση 22:01, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μεγάλη προσπάθεια έκανε ο Αντρέι Γκορμπούνοφ για να παίξει στο β’ ημίχρονο του χθεσινού αγώνα στη Στοκχόλμη. Ο «τερματοφύλακας –χταπόδι» τραυματίστηκε στο 30’ περίπου σε σύγκρουση με τον Φυτανίδη και έβγαλε το ημίχρονο κουτσαίνοντας.

Κουτσαίνοντας μπήκε όμως στα αποδυτήρια και στην ανάπαυλα λέγοντας ότι πονάει πολύ και δεν μπορεί να συνεχίσει. Αμέσως ο προπονητής τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα βγήκε έξω μαζί με τον Μπάρκα κα του έκανε προθέρμανση. Στο μεταξύ το ιατρικό επιτελείο έδωσε χάπι στον Γκομπούνοφ για να μην πονάει και του έκανε διατάσεις για να μην «παγώσει» το πόδι και οι πόνοι (αιμάτωμα) γίνουν μεγαλύτεροι.

Τελικά μπήκε στο παιχνίδι με την προοπτική να αντικατασταθεί αλλά το πέναλτι ήρθε γρήγορα. Έκανε την καταπληκτική απόκρουση οπλίστηκε με ψυχολογία και τελικά συνέχισε σε όλο το παιχνίδι κάνοντας μια ακόμη καταπληκτική απόκρουση σε κεφαλιά αντιπάλου διατηρώντας το 1-2 που υπήρχε εκείνη την στιγμή.

Ετικέτες

Η  ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Domino’s Pizza, η οποία αναλαμβάνει να υποστηρίζει γευστικά την ομάδα μας στην περίοδο 2015-16.

 Η Domino’s Pizza Περιστερίου γίνεται ο νέος συμπαίκτης μας και θα μας τροφοδοτεί με ποιοτικά προϊόντα γεύσης, που την έχουν αναγάγει στη μεγαλύτερη εταιρία διανομής πίτσας στον κόσμο.

Η Domino’s Pizza στην Ελλάδα μετράει ήδη 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας, ενώ το κατάστημα του Περιστερίου άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 2004 υπό τη διεύθυνση του κυρίου Βαγγέλη Ευαγγέλου. Πίτσες με φρέσκια ζύμη, που ωριμάζει 24 ώρες και ανοίγεται με τα χέρια, σάλτσα ντομάτας που παράγεται στην Αλίαρτο και εξάγεται στην Ευρώπη, πεπερόνι με μοναδική συνταγή που το κάνει να ξεχωρίζει και μοτσαρέλα χαμηλή σε λιπαρά είναι λίγα μόνο από τα συστατικά της επιτυχίας. Τη «συνταγή» συμπληρώνουν επιλογές από σαλάτες, ζυμαρικά, κοτόπουλα και sandwich, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Επισκεφθείτε τo κατάστημα της Domino’s Pizza στο Περιστέρι (Καρκαβίτσα 4) και απολαύστε τη γεύση που κρύβεται πίσω από την ενέργεια των παικτών μας! Κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 18318, online στο www.dominos.gr ή μέσα από την εύχρηστη mobile εφαρμογή για iPhone και Android με έκπτωση έως 40% και ακολουθήστε την Domino’s Pizza στο https://www.facebook.com/DominosGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της.

Ετικέτες

Πολλά είναι τα χρόνια προσφοράς του Παύλου Μακρή στη Κηπούπολη. Πολλά είναι τα χρόνια που το όνομα του συνδέθηκε παραγοντικά με την Ανθούπολη. Η διοίκηση του περιστεριώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: « Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Ο Κη

Ετικέτες

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι μετά την επιστροφή της από το Ελατοχώρι Πιερίας θα δώσει αύριο (Σάββατο) ο Ατρόμητος Κ20 ο οποίος αρχίζει πλέον να μπαίνει στο στάδιο του μονταρίσματος. Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Πανιώνιου στις 9.30 το πρωί στο γήπεδο Νταμάρι.

Ο ταλαντούχος τεχνικός δεν υπολογίζει στον τραυματία Σκόνδρα που προέρχεται από επέμβαση στο γόνατο ενώ Τζίνοβιτς και Δαλκαφούτης έχουν ενσωματωθεί μετά από τους τραυματισμούς τους και σταδιακά θα αρχίσουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Ετικέτες

Στις 17 Αυγούστου η επίσημη «πρώτη» της ομάδας. Τόσο οι Άντρες όσο και οι Έφηβοι θα συγκεντρωθούν στα γραφεία της ομάδας  (Αχαΐας 4-Πλ.Γιαννακου) για να τους ανακοινωθεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν.

Η διοίκηση θα παρουσιάσει κι επίσημα στους ποδοσφαιριστές το νέο προπονητή Γιώργο Ιακωβίδη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας