Τελευταία ενημέρωση 03:01, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται από σήμερα ο Ατρόμητος Κ17 ο οποίος συνέχισε του εμφανίσεις στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Αυτή τη φορά η ομάδα του Βασίλη Καλτσή «απέδρασε» με το διπλό από το γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας επικρατώντας με το «καθαρό» 2-0 του Λεβαδειακού παίζοντας παλικαρίσια και στέλνοντας τους γηπεδούχους για σουβλάκια.

Το σκορ άνοιξε ο Ιγκμπινόμπα με σουτ μέσα από την περιοχή και ο Δόσης με πολύ όμορφο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι Κίναλης, Αποστόλου, Μαρκουλάκης, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Χατζοβασιλάκης, Μοιρασγεντής, Ιμέρι, Τριμμάτης, Δόσης, Ασλάνι. Έπαιξαν και οι Παναγιωτίδης, Κακοσίμος, Ζώης, Ζαραφέρας, Καραχάνας.

 

Η βαθμολογία βέβαια που δημοσιεύει το επίσημο site της Σούπερ Λίγκας είναι η πιο...περίεργη που έχουμε δει!

5 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4 7
1 A.E.K. 5 11
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 5 11
3 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 4 7
4 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 5 7
6 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4 5
7 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 6 4
8 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3 3
9 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 4 0
Ετικέτες

Μακριά απο τον καλό τους εαυτό που μας είχαν συνηθίσει σε όλα τα παιχνίδια της προετοιμασία αλλά και στο μεγάλο τουρνουά της Τουρκίας έμεινε ο Ατρόμητος Κ15 ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ηττήθηκε εκτος έδρας απο την ΑΕΚ 2-0.

Ακόμη κι έτσι στο α΄ημίχρονο οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου  θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει την ροή του παιχνιδιού αν ηταν πιο ουσιαστικοί  στις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με κυριώτερη το χαμένο τετ α τετ του Βαγγελη στο 28´ αλλα και  ενα φάουλ αουτ του Κολινιατη στο 8' , ενα μακρινό επικίνδυνο σουτ του Σασσαλου στο 20' και μια επέλαση απο δεξιά του Σκαραμαγκου που δεν μπόρεσε να βρει τον προ κενής εστίας τον μονο του Κολινιατη. 

Στο β´ ημίχρονο  και κυρίως μετα το πρώτο γκολ της ΑΕΚ   δεν μπόρεσαν να απειλήσουν  τους αντιπάλους τους  με το τελικο αποτέλεσμα να διαμορφώνεται 2 λεπτά πριν το τέλος του αγωνα.
Έπαιξαν οι Μανδας Χ.- Κατσερης Π. - Κουστουμπαρδης Δ. - Ανδριοπουλος Γ. - Χαντζης Γ. - Ξενοπαναγος Β. ( 47' Παρλακίδης Κ.) - Σασσαλος Α. - Καστορης Ι. ( 58' Μπερμπερης Λ. ) - Σκαραμαγκος Δ. - Βαγγέλης Ι. ( 65' Μπουρντενης ) - Κολινιατης Γ.

Ετικέτες

Αύριο θα ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα του τραυματισμού των Ούμπιντες και Φυτανίδη στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ούμπιντες έχει σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις διάταση στον έσω πλάγιο του αριστερού γονάτου κάτι που είχε πάθει και πέρσι πριν από τους αγώνες με το Σαράγεβο που τον κράτησε εκτός γηπέδου για κανένα δίμηνο. Ο Σωκράτης έχει τράβηγμα στον προσαγωγό. Και οι δύο θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να προσδιοριστεί ο χρόνος αποθεραπείας τους.

Ετικέτες

Την ατάκα από ένα ανέκδοτο με τους τύπους που έκαναν  πάρτι και στο τέλος ένας από αυτούς να φώναξε «ρε παιδιά να οργανωθούμε επιτέλους» μας θύμισε και στο σημερινό «πάθημα» του Ατρόμητου που από έλλειψη συγκέντρωσης δέχθηκε πάλι γκολ από στημένες φάσεις, αυτή τη φορά όχι ένα γκολ αλλά δύο και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι με σκορ 2-1.

«Ρε παιδιά να οργανωθούμε επιτέλους» στην άμυνα,  γιατί ναι μεν οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πιο ψηλά κορμιά όμως το πράγμα αυτό δεν έγινε μια φορά. Έγινε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, δύο στημένα δύο γκολ, έγινε στο ματς με την ΑΕΚ ένα στημένο- ένα γκολ.

Με λίγη συγκέντρωση και χωρίς να είναι καλύτερος ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε πάρει σήμερα την ισοπαλία, ενδεχομένως να «εξέθετε» τους διαιτητές που θα έπρεπε να εφεύρουν άλλους τρόπους ενδεχομένως για να πάει το ματς σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν βρήκαν χώρους να αναπτυχθούν και κυρίως ο Ολυμπιακός που είχε την κατοχή. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να παίξει με τον Λε Ταλέκ στο όριο του οφσάιντ, αλλά ο Γάλλος την... πάτησε σε όσες περιπτώσεις πήγε να ξεφύγει. Στο μισάωρο ο Ολυμπιακός δεν είχε ούτε τελική, τα πολλά κόρνερ που κέρδισε πέρασαν ανεκμετάλλευτα και ο Φορτούνης ήταν καλά κλεισμένος από τον Γοδόι (μία φορά τον πέρασε, μπήκε στην περιοχή και πήρε κόρνερ).

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τον Ατρόμητο στο 40' όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Λε Ταλέκ έπιασε την κεφαλιά, με τον Γοδόι να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι, αλλά να βλέπει τον Ρομπέρτο να διώχνει πάνω στη γραμμή. Το κακό κοντρόλ του Σεμπά σε μια αντεπίθεση στο 41' και η κεφαλιά (λίγο άουτ) του Ιντέγε στις καθυστερήσεις, ολοκλήρωσαν το πρώτο 45λεπτο.

Εντελώς διαφορετική η εικόνα του ματς στην «επανάληψη». Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε καλύτερος και είχε ευκαιρίες, δοκάρι και τελικά δύο γκολ. Στο 54΄ ο Σεμπά σούταρε και ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε ασταθώς, ενώ στο 58' ο ίδιος παίκτης, με νέο σουτ, είχε δοκάρι (οριζόντιο κι αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό). Οι πρωταθλητές συνέχιζαν να κερδίζουν κόρνερ και αφού ο Φορτούνης δεν είχε καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις, στο 59ο λεπτό πήγε ο Πάρντο να το εκτελέσει. Και το έστειλε «συστημένο» στον Μποτία που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Δεν πέρασαν παρά 4 λεπτά, με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, αυτή τη φορά μετά από φάουλ του Φορτούνη, να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι, στην πλάτη δύο παικτών του Ατρομήτου, και ξανά με κεφαλιά να κάνει το 2-0!

Κάπου εκεί οι «ερυθρόλευκοι» νόμιζαν πως το παιχνίδι τελείωσε, με τον Σίλβα να... ωρύεται στον πάγκο. Και αποδείχθηκε πως είχε δίκιο καθώς ο Ατρόμητος έφτασε στο γκολ και απείλησε και με την ισοφάριση. Στο 75' ο Μίλος Στόιτσεφ έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή και με αριστερό σουτ στην απέναντι γωνία νίκησε τον Ρομπέρτο. Στο 78' ο Λε Ταλέκ δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από γύρισμα του Μαρσελίνιο, ενώ στο 85' ο Στόιτσεφ «απείλησε» ξανά, αλλά αυτή τη φορά ο αρχηγός του Ολυμπιακού του είπε «όχι» και κράτησε το 2-1 που έμεινε ως το τέλος καθώς και ο Γκορμπούνοφ αντέδρασε σωστά στο ωραίο γυριστό σουτ του Κασάμι στο 90'.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπιτόλο, Γοδόι, Φυτανίδης (17' λ.τρ. Μπ. Στόιτσεφ), Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (62' Μαρσελίνιο), Κιβρακίδης, Ούμπιδες (67' λ. τρ. Μιλ. Στόιτσεφ), Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (76' Ντομίνγκες), Πάρντο (72' Ερνάντι), Σεμπά, Ιντέγε (90'+1 Φινμπόγκασον).

Ετικέτες

Καλά τους είπε! Ποιος είδε τον Σπανό και δεν φοβήθηκε μετά το τέλος του αγώνα. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου ήταν εκνευρισμένος με τους ποδοσφαιριστές γιατί για μια ακόμη φορά δέχθηκαν γκολ από στημένες φάσεις, όπως με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και αγανακτισμένος με τους διαιτητές και μάλλον προς αυτούς απευθυνόταν έξω από τα αποδυτήρια γιατί δεν μπήκε στο γραφείο φωνάζοντας:«Πρέπει να ντρέπεστε τα παντελόνια που φοράτε. Μετά το 2-1 δεν μας δώσατε ούτε ένα φαουλ, τα κάνατε πάνω σας».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας