Τελευταία ενημέρωση 07:26, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Καλά τους είπε! Ποιος είδε τον Σπανό και δεν φοβήθηκε μετά το τέλος του αγώνα. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου ήταν εκνευρισμένος με τους ποδοσφαιριστές γιατί για μια ακόμη φορά δέχθηκαν γκολ από στημένες φάσεις, όπως με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και αγανακτισμένος με τους διαιτητές και μάλλον προς αυτούς απευθυνόταν έξω από τα αποδυτήρια γιατί δεν μπήκε στο γραφείο φωνάζοντας:«Πρέπει να ντρέπεστε τα παντελόνια που φοράτε. Μετά το 2-1 δεν μας δώσατε ούτε ένα φαουλ, τα κάνατε πάνω σας».

Ετικέτες

 Για τα «πουλέν» της διαιτησίας εμείς τα είχαμε πει εκ των υστέρων και όχι μετά. Τον διαιτητή Δημητρόπουλο από τη Φθιώτιδα και τον επόπτη Γεωργαράκο από την Αθήνα.

Ετικέτες

Με τη θετική του πλευρά προσέγγισαν στον Φοίνικα τη χθεσινή ήττα από την Άμιλλα στη Χρυσούπολη καθώς ομολογουμένως η ομάδα παρά την ήττα της με 3-1 έκανε πολύ καλή προσπάθεια, την οποία κρατάει για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το δελτίο τύπου εξέδωσε η περιστεριώτικη ομάδα έχει ως εξής:

«Παίζοντας με μια ομάδα που έχει κάνει το απόλυτο στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κι ενώ εσύ μετά βίας έχεις μαζέψει τέσσερις πόντους, είναι προκαθορισμένο ότι θα πρέπει να δώσεις το κάτι παραπάνω για να πάρεις βαθμό ή βαθμούς.
Θα χρειαστεί πολλές φορές να υπερβάλλεις εαυτόν, θα χρειαστείς την τύχη και επίσης, πάνω από τους μισούς ποδοσφαιριστές σου να βρεθούν σε, τουλάχιστον καλή, μέρα.
Είναι η διαφορά ψυχολογίας, φόρμας και γενικά οι συγκυρίες που δημιουργούν την κατάσταση που περιγράψαμε μόλις.

Στο σημερινό μας παιχνίδι, όλα αυτά ήταν προαπαιτούμενα, και σε πολλές στιγμές τα επιδείξαμε, όχι όμως σε τόσες στιγμές που αρκούσαν για να κερδίσουμε κάτι. Ο σημερινός μας αντίπαλος λοιπόν, ήταν η συντοπίτισσα, και κάποτε συγκάτοικος στο γήπεδο Μαζαράκη, Άμιλλα Περιστέριου, μια ομάδα που στα χρόνια εκείνα (όχι πολύ μακρινά) κινούταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στους ομίλους της Γ' Αθήνας, και που από τότε έχει διατηρήσει μόνο το όνομα της, κάνοντας μια ριζική ανανέωση του προφίλ της.

Η ομάδα της Άμιλλας μπήκε εμφανώς πιο δυνατά και με την φόρα που είχε από τις προηγούμενες τις νίκες, έφτασε σε δύο γκολ στο 23' και στο 26' παίρνοντας μια απόσταση ασφαλείας, με την ομάδα μας όμως να αντιδρά άμεσα και συγκεκριμένα στο 30ό λεπτό όταν ο Ρουμελιωτάκης με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Τρία λεπτά μετά ο διαιτητής Μητράκος δεν μας έδωσε το δικαίωμα να φτάσουμε στην ισοφάριση, όταν αντίπαλος αμυντικός, στη γραμμή της μικρής περιοχής, σταμάτησε εμφανέστατα την μπάλα με το χέρι μετά από φάουλ του Ρουμελιωτάκη. Μάλιστα, η συγκεκριμένη φάση φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο του αγώνα όπου μπορεί κανείς να δει τον διαιτητή Μητράκο να βάζει την σφυρίχτρα στο στόμα και μια δεύτερη σκέψη, προφανώς, να τον αποτρέπει να δώσει το αυτονόητο και αυτόμάτως να εκτίθεται ανεπανόρθωτα για την απόφαση που δεν πήρε. Τα όργανα έχουν αρχίσει από νωρίς να βαράνε, όπως φαίνεται...

Παράλληλα, να πούμε ότι και η ομάδα της Άμιλλας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 10ό λεπτό, όταν ποδοσφαιριστής της, έπεσε από τη σύγκρουση του με τον Ασημακόπουλο πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος, μπήκαμε αρκετά καλύτεροι φτάνοντας και πάλι πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν σουτ του Γεωργιόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Συνεχίσαμε να πιέζουμε, έχοντας κλείσει τους γηπεδούχους για 20 λεπτά στο μισό γήπεδο, πολλές φορές ανορθόδοξα, δείγμα του μεγάλου μας πάθους. Σε μια αντεπίθεση όμως στο 71ό λεπτό έγινε το 3-1 για τους γηπεδούχους και εκεί κάπου το ματς κλείδωσε αφού οι όποιες ευκαιρίες μας στη συνέχεια, με αποκορύφωμα του Πετρόπουλου στο 85', δεν κατάφεραν να αλλάξουν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αυτό σίγουρα που μας μένει από τον σημερινό αγώνα, είναι η ψυχή των ποδοσφαιριστών μας, που πρώτη φορά είδαμε φέτος σε τέτοιο βαθμό. Με αυτήν πρέπει να προχωρήσουμε και να αναγεννηθούμε ως Φοίνικας από τις στάχτες του.
Και αυτό που δεν θέλουμε να θυμόμαστε από το μεσημεριάτικο ματς στο γήπεδο της Χρυσούπολης, ήταν η διαιτησία του Κου Μητράκου, που σφραγίστηκε με το χέρι-πέναλτι που δεν μας έδωσε».

Ετικέτες

Να μην τα ξεχνάμε αυτά!. Ναι μεν το ματς Ατρόμητος - Ολυμπιακός μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής όμως στην άλλη άκρη της Ευρώπης ένας δικό μας παιδί ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια. Απόψε,  στις 10 ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή ο Βλάσης Μάρας με στόχο ένα μετάλλιο και την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για την Ολυμπιάδα του Ρίο.

Ετικέτες

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του ΓΣΠ από τον Πανιώνιο στο σημερινό φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια του Τουρνουά Εφήβων που διοργανώνει η Περιστεριώτικη ομάδα. Με σκορ 20 – 7 υπέρ του Πανιωνίου και με την ομάδα του Περιστερίου να μην πρεσάρει όσο θα έπρεπε , ολοκληρώθηκε και το δεύτερο από τα τρία παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του ΓΣΠ. Αύριο στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς.

Αναλυτικά η διαμόρφωση του σκορ ήταν :

 1η Περίοδος : 5 -1

2η Περίοδος : 7 – 3

3η Περίοδος : 12 – 6

4η Περίοδος : 20 – 7

 

Τα γκολ για τον ΓΣΠ σημείωσαν οι : Γιαννόπουλος Τάσος (4) , Χρυσοχόος Γιάννης (2) , Γιαννουλάτος Ηλίας (1).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας