Τελευταία ενημέρωση 23:03, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Μιχάλης Γρηγορίου  «δεν πουλάει» όπως «πουλάει» το όνομα του Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει το ειδικό βάρος του ονόματος που έχει ο Νίκος Νιόπλιας ο οποίος σαφώς και είναι περισσότερο γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν είναι για εξώφυλλα όπως ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ή ο Νίκος Αναστόπουλος. Σωστά;

Για να τον κρίνουμε όμως ως προπονητή «πουλάει δεν πουλάει» θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τον νέο Ατρόμητο που φιλοδοξεί να δημιουργήσει. Ωραία τα ονόματα όμως ο καθρέπτης είναι το γήπεδο. Εκεί φαίνεται η αξία και η δουλειά ενός προπονητή. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή του δείχνει να είναι ψαγμένη από τους Σπανό και Αγγελόπουλο. Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου δεν τον «χτύπησαν». Έχουν χτυπήσει πόρτες, έχουν ρωτήσει, έχουν μάθει για τον Γρηγορίου και τη δουλειά του γι' αυτό και τον εμπιστεύτηκαν για το τιμόνι ενός συλλόγου που έχει πολλές απαιτήσεις. Έκπληξη; Έκπληξη! Στο τέλος όμως τον ξυρίζουν τον γαμπρό όπως λέει ο σοφός λαός και ο Γρηγορίου δείχνει ως προσωπικότητα ότι έχει τη δυνατότητα για να αρπάξει από τα μαλλιά τη μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι τώρα προπονητικής του καριέρας.

Ετικέτες

Ο Ηρακλής Περιστερίου διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης τη δεύτερη καλοκαιρινή αφιλοκερδή προσπάθεια γνωριμίας με το άθλημα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης.

Ετικέτες

Πανίσχυρη διοίκηση αναμένεται να εκλέξει την ερχόμενη Κυριακή ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου στην γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στα μέλη του συλλόγου.

Ετικέτες

Με τρεις παίκτες του Ατρόμητου Κ20 στην σύνθεση της (δύο βασικοί κι ένας αλλαγή) η Εθνική Νέων αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Δανίας στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Νέων (6-19/7). Τα τέρματα της Ελλάδας σημείωσαν οι Τσελεπίδης (5΄) και Βασαϊτης (78΄).

Η Εθνική έδειξε για ακόμα μία φορά καλά δείγματα λειτουργίας, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Γκούμα να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης: «'Εμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών. Παρόλο που σήμερα δε νικήσαμε είμαι ικανοποιημένος από το πάθος και τη θέληση που έβγαλαν στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό για τη συνέχεια».


Ελλάδα: Ηλιάδης (46΄ Θεοδωράκης), Σάλιακας (75΄ Μαρκοπουλιώτης), Τσιμίκας, Ρούσσος, Τσελεπίδης (75΄ Βασαϊτης), Καραχάλιος, Πόζογλου (46΄ Κυριακόπουλος), Παπασπύρος (63΄ Στάικος), Βέργος (63΄ Κουλούρης), Κατσέτης (59΄ Ορφανίδης), Τζιτζικαλάκης

Ετικέτες

Στο Περιστέρι χτύπησε χθες η καρδιά δύο επαρχιακών πόλεων, της Σπάρτης και της Κυπαρισσίας για τον αγώνα μπαράζ που θα έκρινε την ομάδα που θα ανέβαινε στη Γ' Εθνική.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας