Τελευταία ενημέρωση 11:53, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Σπαθάτη νίκη με δύο ανατροπές πέτυχε σήμερα ο Όμιλος μέσα στην Ηλιούπολη επί του τοπικού Φωστήρα με 3-2 για την 6η αγωνιστική της Α’ Αθηνών και εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το «χρυσό» γκολ σε ένα ματς γεμάτο σασπένς πέτυχε στο 90’ ο Βουλωμένος που αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συγκλονιστική ήταν λοιπόν η διακύμανση του σκορ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο δέκατο λεπτό και στο 44’ ισοφάρισε ο Χέλμης με σουτ στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Ξανά γκολ από τον Φωστήρα στην επανάληψη, ξανά απάντηση από τον ΑΟ Περιστερίου στο 83΄ με πλασέ του Σαντρία.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 2-2 δεν θα άλλαζε ήρθε ο Βουλωμένος στο 90’ για να δώσει τη πολύ μεγάλη νίκη βαθμολογίας αλλά και ψυχολογίας στην ομάδα της πόλης μας που είχε δοκάρι νωρίτερα με τον ίδιο παίκτη και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Λειβαδά στο 60’.

Ξεχώρισαν χωρίς να υπάρχουν υστερήσαντες οι Γιάννης Μπούζας, Σαντρία, Χέλμης.

Η σύνθεση του ΑΟ Περιστερίου: Λιόνης, Καζιάνης, Μπούζας Γιάννης, Μπούσκος, Γουβαλάρης, Λιαγκόζης (Τσίγκος), Γκολφινόπουλος (Βουλωμένος), Κρούτι, Σαντρία, Χέλμης, Λειβαδάς (Αργυρός).

Ετικέτες

Ο Ήφαιστος ήταν σήμερα πιο μάγκας από τον Βοτανικό και έκανε την ανατροπή νικώντας με σκορ 2-1για την 6η αγωνιστική της Α’ Αθηνών.

Ετικέτες

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Ατρόμητου για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ανέκυψε με τον Ναπολεόνι. Ο Ιταλός άσος ένιωθε από χθες σφίξιμο στη γάμπα που σήμερα ήταν πιο έντονο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης. Ωστόσο παρέμεινε στην αποστολή που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί εκ νέου λίγες ώρες πριν από τον αγώνα. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγωνιστεί τότε τη θέση του θα πάρει ο Ούμπιντες συγκριτικά με τον αγώνα της Βέροιας.

Αύριο θα κάνουν προπόνηση και θεραπεία οι Κοντοές, Μπάλλας, Εμπόου.

Ετικέτες

Το «έξι στα έξι» έκανε σήμερα η Άμιλλά που συνεχίζει τον καλπασμό της προς την Α’ κατηγορία Αθηνών. Η ομάδα του Μπουρναζίου επιβλήθηκε με σκορ 3-1 του Φοίνικα στο τοπικό ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Ηγέτης και κορυφαίος της Άμιλλας ο Θανασάι που σφράγισε τη νίκη με το τρίτο γκολ, καταπληκτική απόκρουση για hight light του Παπαδούλη που αποσόβησε το 3-2 και τις καρδιοπάθειες προς το τέλος του αγώνα.

Η Άμιλλα προηγήθηκε με δύο γκολ του επίσης εξαιρετικού Τσάτσα στο 24' και στο 28' μείωσε ο Φοίνικας με τον Ρουμελιώτη στο 30' και ο Θανασάι στο 75' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

H σύνθεση της Άμιλλας: Παπαδούλης, Κότσαλος, Δούμας, Ασημακόπουλος, Καλίκας, Ψηλός, Κακαράκης, Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάι, Λαμπράκος.

Έπαιξαν και οι Δέγκλερης., Μέμη, Παπαδόπουλος.

 

Ετικέτες

 Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας κρατούν μακριά από την αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο την γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου καθώς διακόπηκε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Τα κορίτσια με το αστέρι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση αύριο στο Μαζαράλη εν όψει του αγώνα της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τις Ελπίδες Καρδίτσας στο Περιστέρι.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα με έμπειρες αθλήτριες και τέσσερις ξένες στο δυναμικό τους. Ωστόσο η Καλομοίρα Κοντομίχη μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια θα δουλέψουν σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας με στόχο να προετοιμαστούν κατάλληλα και να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας