Τελευταία ενημέρωση 00:02, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους πελάτες στις «Μπριζολόπιτες και όχι μόνο» που ενώ περίμεναν στην σειρά για να απολαύσουν τις υπέροχες γεύσεις του καταστήματος είδαν τον Κώστα Ευριπιώτη να εφορμά δυναμικά ζητώντας επειγόντως να φάει!.

Ετικέτες

To ήθος του έδειξε ο πρώην προπονητής της Κηπούπολης Κώστας Ζαμπέτας ο οποίος μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε τις καλύτερες ευχές στον διάδοχο του Δημήτρη Φιλίππου.

Έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής:«Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σιδεροκέφαλος να ειναι καλά ο Δημήτρης που ειναι παιδί της Κηπουπολης και καλός προπονητής και γρηγορα η ομάδα να επανέλθει στις επιτυχίες αλλα δεν ειναι εύκολο θελει στήριξη επιμονή και αγάπη μεταξύ σας».

Ετικέτες

Mε μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση από γονείς και παιδιά ολοκληρώθηκε η χρονιά στα τμήματα των Υποδομών του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου με τη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μπόθου». Οι υπεύθυνοι του ΓΣΠ με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών Νίκο Κόμη φρόντισαν για μια άψογη εκδήλωση στην οποία κυριάρχησε το παιδί και η προσπάθεια του κάθε ενός ξεχωριστά να μυηθεί στον κόσμο ενός συναπαρπαστικού αθλήματος.

Στους γονείς μίλησε αρχικά ο πρόεδρος του ΓΣΠ Ιωσήφ Ξυπνητός ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και τις επιτυχίες που πετυχαν τα τμήματα στις διοργανώσεις της ΕΣΚΑ.

 

Ετικέτες

Οι μεγάλες επιτυχίες όλης της χρονιάς κορυφώνονται στα θερινά πρωταθλήματά τους.

Ετικέτες

O Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Πολυτάρχου. Ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα των δυτικών προαστίων, εμπιστευόμενος το όραμα των ανθρώπων του συλλόγου για ένα πανίσχυρο Περιστέρι.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου έχει γεννηθεί στις 26 Ιουνίου του 1983 και με ύψος 1.90 μ. καλύπτει τις δύο θέσεις στα γκαρντ. Ξεκίνησε την καρέρια του από τον Πανναξιακ ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στους: Τρίκαλα, Αργοναύτη Ραφήνας, Αρδηττό, Ιεράπετρα και φυσικά την ΑΕΚ, με την οποία ανέβηκε στην Α1. 

Με την προσθήκη του έμπειρου άσου, ο Γ.Σ.Π. αποκτά τεράστια δύναμη πυρός από την περιφέρεια και συνεχίζει τις κινήσεις του με στόχο να δημιουργήσει το ρόστερ που θα κάνει πράξη τους υψηλούς στόχους της ομάδας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας