Τελευταία ενημέρωση 07:26, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πρόβα τζενεράλε έκανε σήμερα ο Ατρόμητος μια εβδομάδα πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης την οποία θα αντιμετωπίσουμε στον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Φετίχ Τερίμ» της Κωνσταντινούπολης αντιμετώπισε την Μπουγιουκσεχίρ από την οποία ηττήθηκε με σκορ 1-0. Aυτό που κρατάει η ομάδα είναι η πολύ καλή εμφάνιση στο β' ημίχρονο δείχνοντας ότι είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για την συγκεκριμένη περίοδο.

H τουρκική ομάδα που είχε τον έλεγχο στο α’μέρος προηγήθηκε με σουτ του Σοκόλ στο 3’ μέσα από την περιοχή.

Πρώτη καλή στιγμή για το αστέρι στο 16’ όταν το καλό σουτ του Μαρσελίνιο έφυγε άουτ.

Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, ο Ναπολεόνι ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε εκπληκτικά ο Μπαμπατζάν.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Ατρόμητο που ανέκτησε τον πλήρη έλεγχο, είχε ρυθμό, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιξαν με αντεπιθέσεις.

Στο 49’ σουτ του    Βίστζα από καλή θέση μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ ενώ στο επόμενο λεπτό σουτ του Ούμπιντες έφυγε λίγο άουτ.

Στο 57’ ο Φυτανίδης εκτέλεσε φάουλ που πέρασε ελάχιστα από το δεξί κάθετο δοκάρι και στο 60’ ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε το σουτ του Βίστζα.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 60’ όταν ο Κούρος έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά έκοψε τη μπάλα στον Μαρσελίνιο που πλάσαρε πάνω από το δοκάρι.

Διπλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, στο 72’ με διαδοχικά σουτ των Γκαρσία, Γοδόι που έδιωξαν οι τούρκοι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τασκινσόι.

ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ: Μπαμπατζάν, Ουτσάρ, Τζανσέβ, Αιχάν, Οστορούν, Τεκντεμίρ, Μπατζί, Μοσορό, Ντοκά, Βίστζα, Σοκόλ.

Έπαιξαν και οι: Σίμπασι, Ερντέμ,Αγκάι, Ρότμαν, Eμρέ, Σαχίν, Αλκιλίκ, Αλτούν, Πατντάλ, Αλτούν Τας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κούρος (61’ Μπιτόλο), Έμποου (73’ Λαζαρίδης), Φυτανίδης, Γκαρσία(87’ Λημνιός) , Γοδόι (73’ Μπάλλας), Ουσέρο (87’ Νάτσος), Μαρσελίνιο (73’ Μπρίτο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι(87’ Ρεγκάκος).

Ετικέτες

Προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του «Φατίχ Τερίμ» έκανε το απόγευμα o Ατρόμητος εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα με την Μπουγιουκσεχίρ στις 18.45.

Στο πρόγραμμα διάρκειας μιας ώρας έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Την αποστολή επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Μπουγιουκσεχίρ Goksel Gumusoag ο οποίος είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με τα μέλη της ομάδας και έδωσε τις ευχές του για καλή διαμονή στην Κωνσταντινούπολη.

Εκ μέρους της διοίκησης βρίσκονται κοντά στην αποστολή ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μπαταγιάννης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Βασίλης Μπέτσης και Βασίλης Καρακατσάνης.

Σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας, ο Βασίλης Μπέτσης τον ευχαρίστησε για τη φιλοξενία κι ευχήθηκε κάποια στιγμή στο μέλλον ο Ατρόμητος να την ανταποδώσει στην Αθήνα.

Ετικέτες

Η αγάπη τους για τον Ατρόμητο έφθασε φυσικά μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης και ο ιστορικός πλέον παράγοντας Βασίλης Καρακατσάνης δεν χάνουν ούτε φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Περιστερίου και φυσικά ως μέλη της διοίκησης συνόδευσαν την αποστολή στην Πόλη για το φιλικό με την Μπουγιουκσεχίρ.

Βασίλης Καρακατσάνης και Βασίλης Μπέτσης με τον γιατρό Πέτρο Καπράλο σήμερα στην Πόλη.

Ετικέτες

Tην αποστολή του φιλικού αγώνα με την Μπουγιουκσεχίρ την Πέμπτη (19.45) στο γήπεδο «Φατίχ Τερίμ» ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Μιχάλης Γρηγορίου αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Μπορεί το παιχνίδι να είναι φιλικό έχει όμως ιστορική σημασία για τον Ατρόμητο καθώς για πρώτη φορά στα 92 χρόνια επισκέπτεται την Πόλη. Ο Γρηγορίου επέλεξε λοιπόν τους εξής παίκτες: Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Μαρσελίνιο, Γοδόι, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Έμποου, Ρεγκάκος, Λαζαρίδης, Μπαστακός, Γκαρσία, Γκορμπούνοφ, Νάτσος, Λημνιός.

Ο 43χρονος τεχνικός θα δει για πρώτη φορά τον Μπιτόλο ενώ επιμένει στους νεαρούς Μπαστακό, Νάτσο, Ρεγκάκο που τους παίρνει μαζί. Ο Λε Ταλέκ θα μείνει στην Αθήνα για να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Κωνσταντινούπολη. Από πλευρά διοίκησης θα την συνοδεύσουν ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μπαταγιάννης και τα μέλη Βασίλης Καρακατσάνης, Βασίλης Μπέτσης.

Το απόγευμα η ομάδα θα κάνει προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Μπουγιουκσεχίρ.

Ετικέτες

Τάβλα έμειναν οι επίδοξοι μνηστήρες του Σκουλίδα και περισσότερο η ΑΕΚ καθώς ο νεαρός άσος προτίμησε στην ΓΣΠάρα για να βοηθήσει στην κατάκτηση της ανόδου και την επόμενη χρονιά έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία να αναζητηθεί μια ακόμη καλύτερη λύση και σε πιο μεγάλο επίπεδο για την καριέρα του. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της πόλης μας έχει ως εξής:

«Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την παραμονή του Διονύση Σκουλίδα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Ο σύλλογος αλλά και ο νεαρός, ταλαντούχος φόργουορντ, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν προτάσεις παραχώρησης-συνεργασίας από ομάδες της Α1, συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αποδεικνύοντας την τεράστια προοπτικά του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αλλά και τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και στον αθλητή.

«Αγαπώ το Περιστέρι, είναι η ομάδα της πόλης μου, αυτή που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ και αποφασίσαμε να μείνω εδώ για να συμβάλλω, από την πλευρά μου, στην επίτευξη των στόχων μας. Δεν ήταν ακόμη ώρα για μεγάλα βήματα. Στο Περιστέρι υπάρχει εμπιστοσύνη και μέσα από το πρόγραμμα της ομάδας και το χρόνο συμμετοχής που θα έχω, είμαι σίγουρος ότι θα γίνω καλύτερος ώστε στο μέλλον να διεκδικήσω ότι καλύτερο μπορώ. Συνεχίζουμε με ακόμη σκληρότερη δουλειά», τόνισε ο διεθνής άσος.

Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, συνεχίζει την προσπάθεια του για τη δημιουργία ενός ρόστερ που θα είναι πλήρες, ισχυρό και ανταγωνιστικό ώστε να κάνει πράξη τα όνειρα των Περιστεριωτών».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας