Τελευταία ενημέρωση 19:57, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Mόνο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ κρατάει ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος μακριά από τον καλό εαυτό του επικράτησε των Νέων του Απόλλωνα Αθηνών με σκορ 2-0 στη διαδικασία της παράτασης.

Ετικέτες

Αναχώρησε το βράδυ για την Τουρκία η αποστολή του Ατρόμητου Κ15 προκειμένου να ξεκινήσει από αύριο τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει στις υπέροχες εγκαταστάσεις της η Αλντινορντού.

Η αποστολή έφυγε από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τη Χίο, θα περάσει απέναντι στο Τσεσμέ και από εκεί θα κατευθυνθεί στον προορισμό της στο Κουσάντασι.

Την αποστολή  αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Χρήστος Μανδάς, Παναγιώτης, Σκλιάς, Διονύσης Κουστοπυμπάρδη, Νίκος Αθανασίου, Γιώργος Ανδριόπουλος, Γιώργος Χατζής, Βασίλης Πολίτης, Παναγιώτης Κατσέρης, Αριστείδης Σάσσαλος, Βασίλης Ξενοπανάγος, Ανδρέας Δρόσος, Γιάννης Καστόρης,  Παναγιώτης Κυριφίδης, Αρσένης Δημητρίου, Δημήτρης Σκαραμάγκος, Γιώργος Κολινιάτης, Γιάννης Βαγγέλης, Ευθύμιος Μπουρντένης.

 Αρχηγός αποστολής   είναι ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Tόλης Αποστόλου. Προπονητής της ομάδας είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, βοηθός προπονητή ο Βασίλης Γκούμας. Θα συνοδέψουν ο Γενικός Αρχηγός Σίμος Συμεωνίδης και ο φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Μαρινάκος.

Ετικέτες

Τον πιο πικρό αποκλεισμό γνώρισε ο Φοίνικας στο γήπεδο της Χωράφας χάνοντας στις καθυστερήσεις με πέναλτι από το Ρουφ με 1-0 και δεν συνεχίζει στο κύπελλο ΕΠΣΑ.

Στο 92’ ο διαιτητής Μπακογιάννης έστησε στα έντεκα βήματα της ομάδα της πόλης μας και ο  Ασλανίδης εκτέλεσε με επιτυχία το πέναλτι που έστειλε το Ρουφ στην επόμενη φάση. Τον αγώνα ξεκίνησαν για τον Φοίνικα οι:Κομμεσάριος, Νάτσης, Σκορδάς,  Αγγελούσης, Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μπαϊραμπάς, Μίχος, Κώτσο, Νομικός.

Έπαιξαν και οι Καλλιάνης, Ρουμελιωτάκης, Λάσκαρης.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε  σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Hayatt της Θεσσαλονίκης, η συνέντευξη τύπου για την επίσημη έναρξη συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου.

Εκ μέρους της ομάδας της πόλης μας παραβρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ και υπεύθυνος του δικτύου σχολών  Τόλης Αποστόλου καθώς και οι προπονητές Σωκράτης Οφρυδόπουλος και Σωτήρης Ρίζος.

Την εκδήλωση παρουσίασε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, Δώρα Ιωακειμίδου, η οποία άλλωστε οργάνωσε την ένωση των δυο συλλόγων.

Το πάνελ των ομιλητών πλαισίωσαν, ο πρόεδρος του Ατρόμητου Πλαγιαρίου, Στέλιος Γκόρης, η νομικός Τάνια Καράμπελα, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Ατρόμητου Πλαγιαρίου, Μιχάλης Σαλέπης ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για την ολοκλήρωση της συνεργασίας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, την οποία παρακολούθησαν πολλοί γονείς και παιδιά, αναλύθηκαν οι λεπτομέρειες της εξαιρετικής αυτής συνεργασίας, που δίνει όραμα δημιουργικής ανάπτυξης στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Πλαγιαρίου, Στέλιος Γκόρης, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, δήλωσε μεταξύ άλλων: "Αρχίσαμε αυτή την προσπάθεια με στόχους και όραμα ανάπτυξης. Αγαπάμε το ωραίο ποδόσφαιρο κι επιθυμούμε να περάσουμε μια διαφορετική ηθική και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα οικοδόμημα που να αφορά στη νεολαία και τον αθλητισμό. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε πλέον με μία μεγάλη ΠΑΕ, όπως είναι ο Ατρόμητος και μπορούμε να δώσουμε ώθηση στα ταλέντα της ευρύτερης περιοχής να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Ο Ατρόμητος ευχόμαστε να είναι η στάση για να φτάσουν το όνειρό τους. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει τις ακαδημίες μας που αποτελούν το βάθος και το μέλλον μας. Ως διοίκηση θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να πετύχουν όλοι οι στόχοι που έχουμε θέσει».

Με την σειρά του ο Τόλης Αποστόλου μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργου Σπανού, ευχαριστώντας τον πρόεδρο του Ατρόμητου Πλαγιαρίου και τη διοίκησή του για τη συνεργασία αλλά και τη φιλοξενία.

«Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε σήμερα κοντά σας, σε μία τόσο άρτια οργανωμένη εκδήλωση. Παρά το γεγονός πως η Θεσσαλονίκη διαθέτει ισχυρές και άριστα οργανωμένες Ακαδημίες όπως είναι του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, εμείς ως Ατρόμητος κάνουμε τη δική μας προσπάθεια να φέρουμε κοντά στον αθλητισμό ακόμη περισσότερα παιδιά. Στόχος μας είναι μέσα από μία αγαστή συνεργασία, να δώσουμε την τεχνογνωσία και το πρόγραμμα μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Ατρόμητος στα παιδιά των ακαδημιών που συγκροτούν το δίκτυό μας. Η φιλοσοφία μας είναι να αγκαλιάσουμε την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, δίνοντας το δικό μας στίγμα. Είναι χαρά μας να βλέπουμε το "αστέρι" του Ατρόμητου πλέον και στη Θεσσαλονίκη την οποία τιμούμε και στηρίζουμε» τόνισε στην ομιλία του ο Τόλης Αποστόλου.

Ετικέτες

 Παλικαρίσια εμφάνιση συνδυάζοντας την πρόκριση στην Δ’ Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ αλλά και την ευκαιρία για να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι «λεγόμενοι» αναπληρωματικοί έκανε σήμερα ο ΑΟ Περιστερίου νικώντας με σκορ 3-1 στην παράταση την Κοψαχείλα στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου.

Εξέλιξη για γερά νεύρα είχε το παιχνίδι καθώς στο 60’ μια αμφισβητούμενη φάση (ο παίκτης της Κοψαχείλας έπεσε πολύ καθυστερημένα) οδήγησε στην αποβολή του τερματοφύλακα Φανουργιάκη και στο πέναλτι από το οποίο έγινε το 1-0 υπέρ της Κοψαχείλας. Στο 76’ όμως ο Βουλωμένος… βούλωσε τα στόματα όσων πίστευαν ότι ο Όμιλος δεν είχε τύχη με παίκτη λιγότερο και ισοφάρισε σε 1-1 από κόρνερ του Χέλμη στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Μάλιστα η ομάδα του Κώστα Αρζένη μπήκε στη παράταση με εννιά παίκτες καθώς λίγο πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας τραυματίστηκε ο Ιατρούδης και δεν μπόρεσε να συνεχίσει ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές. Στην πορεία οι γηπεδούχοι έμειναν με την σειρά τους με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρομάνο.

Τελικά η ψυχή των νεαρών και πολλά υποσχόμενων παικτών του Ομίλου «μίλησε» και με γκολ των Βουλωμένου, Χέλμη (πέναλτι) η ομάδα της πόλης μας πήρε πανάξια πρόκριση με σκορ 3-1.

Η σύνθεση του ΑΟ Περιστερίου: Φανουργιάκης (60’ Βασιλείου), Ανιτσάκης (70’ Ιατρούδης), Μπούζας Γιάννης, Μπούσκος, Καζιάνης, Λιαγκόζης, Τσιτιμάκης 46’ Χέλμης), Γκολφινόπουλος, Μπούζας Θανάσης, Βουλωμένος, Κούτρης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας