Τελευταία ενημέρωση 10:02, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την ήττα από την Καλλιθέα με σκορ 2-1 γνώρισε χθες ο Ατρόμητος Κ16 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Νταμάρι». Οι παίκτες του αστεριού δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και παρά την προσπάθεια που έκαναν δεν μπόρεσαν να κερδίσουν κάτι από ένα αντίπαλο που έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Το γκολ του Ατρόμητου πέτυχε ο Χαραλαμπίδης στο 22’.

Ο προπονητής Σάκης Σάσσαλος (συνεργάτης του ο Τάσος Γκέρος) ξεκίνησε με την ακόλουθη σύνθεση: Τσαπάρας, Μαράνος, Σκουτέρης, Στόιλας, Βλάχος, Πιπερίδης, Αυγουστάτος, Μουρελάτος, Χαραλαμπίδης, Πετσίτης, Λαχανάς, Έπαιξαν επίσης και οι Ζαχαράκης, Λουφάκης, Φανός, Σφυρίδης, Γεωργίου ενώ στην αποστολή μετείχαν και οι Καρδάμης, Πετράκης.

Ετικέτες

Η Θύελλα ( του Αγίου Δημητρίου) κόπασε μπροστά στον Ατρόμητο Κ12. Εξαιρετική εμφάνιση σε ένα ακόμη αγώνα έκαναν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2004 καθώς επιβλήθηκαν της Θύελλας πολύ εύκολα με σκορ 3-1 αποδεικνύοντας ότι είναι ομάδα με «πολλά κυβικά » στη δική τους ηλικιακή κατηγορία.

Τα γκολ πέτυχαν οι Κουφόπουλος, Ντονικιάν, Τσαντήλας.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Γεωργόπουλος, Δεσύμπρης, Καρδάμης, Κουφόπουλος, Ντονικιάν, Αγκούσι, Κουρσάρης, Μητρόπουλος, Ανταλής, Τσαντήλας, Αμαρίντο.

Έπαιξαν ακόμη και οι Τσουχλαράκης, Ζούγρης, Πάντος, Καραφούλης.

Ετικέτες

Η Πνευματική Στέγη διοργανώνει σεμινάριο προπονητών FIDE με τον IGM και Γραμματέα της Επιτροπής Προπονητών της FIDE, Στράτο Γρίβα. Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας 15 ωρών και θα γίνει στις 28 – 30 Δεκεμβρίου στο εντευκτήριο του συλλόγου (Δημοσθένους 12, Περιστέρι). Οι ώρες θα είναι από τις 17:00 – 22:00, ενώ την τελευταία ημέρα θα υπάρχουν εξετάσεις για την απονομή τίτλου προπονητή FIDE.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι 40 και το παράβολο συμμετοχής είναι 100€.

Για δηλώσεις συμμετοχής, θα πρέπει  να στείλετε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε τον κύριο Ανέστη Μιχαηλίδη στο 6972991799.

Ετικέτες

Κρίμα και άτυχη. Η Τόλμη κρατούσε στα χέρια της την ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Νεοπεντελικό μέχρι το 93’ αλλά ένα γκολ του Αλεξανδράκη έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ξεκίνησαν για την ομάδα του Ζαβιτσάνου οι: Παναγούλης, Πρεβεζάνος, Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κούτρης, Καλογεράκης, Καπετάνης, Καπάτος, Αρέφ, Ζαβιτσάνος, Κωνσταντόπουλος. Έπαιξαν και οι Κανάκης, Αντωνίου, Σταθόπουλος.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ:Καραγεώργος, Πολίτης, Φιλιππής, Δέκος,Λώλος, Αντωνόπουλος, Σταμάτης, Σγάντσος, Τσάκαλος, Χαλιλάι, Σαγματόπουλος. Έπαιξαν και οι Αλεξναδράκης, Μπουλούκος, Αγαπητός.

Ετικέτες

Tο βάπτισμα του πυρός θα πάρουν αύριο (Κυριακή 22/11) οι μικροί της Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ. Ξεκινά η συμμετοχή τους στο τουρνουά του Alma Club! Ο Γ.Σ.Π. για πρώτη χρονιά θα "κατέβει" με δύο ομάδες , την ΓΣΠ.1 και την ΓΣΠ 2 λόγω του μεγάλου αριθμού αθλητών!

Δύο δεκαπεντάδες, δύο παιχνίδια ... δύο στόχοι! Εμπειρία και Ομαδικότητα! Η ΓΣΠ 1 θα αγωνιστεί με την Πάτρα ενώ η ΓΣΠ 2 με τους Λέοντες Αλίμου.

Δίπλα στα παιδιά και για τα δύο παιχνίδια θα βρεθούν και οι τέσσερις προπονητές του τμήματος Υδατοσφαίρισης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας