Τελευταία ενημέρωση 07:02, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Αθηνών τα Πράσινα Πουλιά γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από την ΑΕ Αιγάλεω με σκορ 2-1 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Χωράφας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σπύρο Κληρονόμο στο 38’ και ισοφάρισε ο Αλεξάκης με πέναλτι στο 70’. Με την εκπνοή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με γκολ του Γεωργίου μέσα σε κλίμα αμφισβήτησης από την πλευρά των Πράσινων Πουλιών καθώς ο βοηθός διαιτητή σήκωσε το σημαιάκι του για παράβαση και αμέσως την κατέβασε ακυρώνοτας την αρχική του απόφαση!

Τα Πράσινα Πουλιά έπαιξαν με τους: Σαπούνη, Υφαντή, Τζομπανάκη, Γιαννάκη, Κληρονόμο, Γαβριήλ, Ζώτο, Καραμπατέα, Βουρλάκη, Σκέντζα, Μουράτη. Έπαιξαν και οι Καραγκούνης, Μητρόπουλος, Βικτωράτος.

 

 
 
Ετικέτες

Ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα συμμετοχής του στο τουρνουά για Promini που διοργανώνει το Alma Club Αλίμου ο Γ.Σ. Περιστερίου. Με δύο ομάδες , την Γ.Σ.Π 1 και την Γ.Σ.Π 2 κατέβηκε σε αυτή την πρώτη φάση ο Σύλλογος. Με 30 παιδιά που έπαιζαν σε «επίσημο» αγώνα για πρώτη φορά! Το Alma Club γέμισε μικρούς και μεγάλους Περιστεριώτες , μιας και η παρουσία γονέων και φίλων στην κερκίδα ήταν μεγάλη.  Η  Γ.Σ.Π. 1 έπαιξε πρώτη με αντίπαλο την ομάδα του Ν.Ο. Πατρών ενώ η Γ.Σ.Π. 2 έπαιξε αμέσως μετά με τους Λέοντες Αλίμου. Τόσο οι «οπαδοί» της κερκίδας όσο και οι συμπαίκτες δημιούργησαν ένα μοναδικό κλίμα, χειροκροτώντας και υποστηρίζοντας τις προσπάθειες και των δύο αγωνιστικών  ομάδων.

 Μία ομάδα , μία οικογένεια ο ΓΣΠ και στις μικρές κατηγορίες με όλο το προπονητικό  Team του Αρσένη Μαρούλη να δίνει το παρών! Και οι τέσσερις προπονητές του ανδρικού τμήματος ήταν εκεί για να βοηθήσουν σε αυτή την πρώτη αγωνιστική προσπάθεια των παιδιών. Ο Μπάμπης Κλεωνάκος και ο Βασίλης Καμάρης ανέλαβαν ρόλο προπονητών στο τουρνουά, ο Γιώργος Κρασάκης έδινε συμβουλές σε κάποιους από τους παίκτες και ο Αρσένης Μαρουλής  συντόνιζε από τον πάγκο της ομάδας την προσπάθεια όλων.

 Μαζί ήταν και ο έφορος του τμήματος Γιάννης Φέγγος καθώς και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας του ΓΣΠ , Αντώνης Σκαρπέλης. Αυτή η συμμετοχή , τόσων ανθρώπων της ομάδας σε παιχνίδι για Promini αποδεικνύει την αγάπη του Συλλόγου για το άθλημα και την βαρύτητα του τμήματος στις μικρές κατηγορίες. Ήταν μια πραγμνατική γιορτή της Υδατοσφαίρισης τα 2 πρώτα παιχνίδια …. Με επιθέσεις, άμυνες , κόντρες , χαμόγελα και μπράβο!

Στο τέλος αυτής της μεγάλης ημέρας , οι προπονητές μάζεψαν τα παιδιά , τους μίλησαν για τα θέματα που αφορούσαν αυτά τα πρώτα παιχνίδια και τους ρώτησαν εάν ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Με μία φωνή , οι «πιτσιρικάδες» του ΓΣΠ φώναξαν «ΝΑΙ»!!!

Για όσους ενδιαφέρονται για το σκορ να πούμε ότι δεν θα ανακοινώσουμε σκορ γιατί νικητής σε αυτή την κατηγορία είναι τα παιδιά και η Ελληνική Υδατοσφαίριση.

Ετικέτες

Το Μουσείο της Εθνικής Ομάδας που έχει δημιουργήσει ο Γαλανόλευκος Φάρος στα Χανιά επισκέφθηκε η αποστολή του Ατρόμητου Κ15 στο περιθώριο της παραμονής της σήμερα στα Χανιά για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Την αποστολή υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου Νίκος Φλέκκας ο οποίος την ξενάγησε  κι ενημέρωσε τα παιδιά για την ιστορία του μουσείου αλλά και των διαφόρων εκθεμάτων του που έχουν προσφέρει διεθνείς επί το πλείστον ποδοσφαιριστές.

Ο Ατρόμητος πρόσφερε με την σειρά του μια φανέλα του διεθνή με την Εθνική Λευκορωσίας τερματοφύλακα Αντρέι Γκορμπούνοφ.

Ετικέτες

 Πολύ καλή προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Ετικέτες

Με μικρογραφία της μεγάλης ομάδας μοιάζει ο Ατρόμητος Κ20 ο οποίος γνώρισε την ήττα σήμερα στη Τρίπολη με σκορ 3-0 αλλά όσοι είδαν το ματς από κοντά διαπίστωσαν ότι το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί «μαγική» εικόνα.

Τα παιδιά του Ατρόμητου σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν καλύτερα από τον αντίπαλο τους με τη διαφορά ότι σε τρεiς ολιγωρίες τις «πλήρωσαν» και τις τρεις, ενώ σε πέντε – έξι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα γκολ.

Το ημίχρονο έληξε 0-0 και στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Ρεγκάκος έχασε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στην εξέλιξη του αγώνα ο Αστέρας προηγήθηκε με «καραμπόλα» από εκτέλεση κόρνερ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό πριν ο Ατρόμητος συνέρθει ,δέχθηκε και δεύτερο γκολ από αντεπίθεση των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου για να ισοφαρίσει. Αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος λάσπη λόγω της βροχής εν τούτοις σφυροκόπησε την αντίπαλη εστία με κάθε τρόπο  με κορυφαίο τον Λημνιό αλλά το γκολ που θατον έβαζε πάλι μέσα στο παιχνίδι δεν ήρθε. Αντίθετα το πέτυχε ο Αστέρας κάνοντας το 3-0.

Ξεκίνησαν για τον Ατρόμητο οι: Κυρίτσης, Τζιτζικαλάκης, Τζίνοβιτς, Στρούγγης, Κωστούλας, Ζιβάνοβιτς, Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος, Λαζαρίδης, Ρομάριο.

Έπαιξαν και οι Παυλής, Νταβιώτης, Κομνηνός.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας