Τελευταία ενημέρωση 00:36, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου εύχονται στον πρόεδρο του συλλόγου, Παναγιώτη Ρούμπα, περαστικά μετά την περιπέτεια που υπέστη το βράδυ της Κυριακής με την υγεία του και να βρεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη ομάδα του και κυρίως στην οικογένεια του. Ο πρόεδρος του «Αγίου» υπέστη έμφραγμα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου.

To peristerisports εύχεται με την σειρά του στον Παναγιώτη Ρούμπα περαστικά και ταχεία ανάρρωση

Ετικέτες

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Αθηνών πέτυχε η Χρυσούπολη με αντίπαλο τον ουραγό Ακάδημο με σκορ 3-0 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Ετικέτες

Για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Αθηνών ο Ιπποκράτης γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Χαλκηδονικό με σκορ 2-1.

Ο Ντάρλας άνοιξε το σκορ στο 21’  και ισοφάρισε ο Πατσέλης στο 50’.Με δεύτερο γκολ του Ντάρλα στο 73’ οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς.

Η σύνθεση του Ιπποκράτη: Στρατηγαρέας, Καρδάσης, Ηλιόπουλος, Τζουγανάτος, Χαλικιάς, Γκέκας, Ζυγάκης,  Παντής, Καπετάνης, Ζαχαρόπουλος.

Έπαιξαν και οι Πατσέλης,  Κάσσης, Νικολάου.

Ετικέτες

Κύθνος - Αγ.Αντώνης 1-0

Σε παρωδία εξελίχθηκε ο αγώνας ανάμεσα στην Κύθνο και τον Άγιο Αντώνη την Κυριακή το βράδυ στη Χρυσούπολη για το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Περιστερίου.

Καθυστερήσεις, ουρλιαχτά και άσκοπες διακοπές του αγώνα σημάδεψαν κατά κύριο λόγο την εξέλιξη του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι  παίχτης της Κύθνου βρέθηκε στο χορτάρι πάνω από 10 φορές, ουρλιάζοντας, λες και τον χτυπούσε ρεύμα και σηκωνόταν αμέσως και πριν καν φτάσει στο σημείο ο γιατρός του αγώνα.

Όλα τα παραπάνω δεν δικαιολογούν την εικόνα του Άγ. Αντώνη ο οποίος παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από ότι μας έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα. Άχρωμος και χωρίς πάθος, περιορίστηκε στην κατοχή μπάλας χωρίς να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις για γκολ. 

Σε συνδυασμό και με τις πολλές αδικαιολόγητες απουσίες (πλην του Π. Διαμαντή) η Κύθνος σε μια και μόνο φάση που δημιούργησε στο 70', κατάφερε να πετύχει το γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ετικέτες

Η επαγγελματική πυγμαχία κερδίζει συνεχώς έδαφος και στην Ελλάδα, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό γυμναστήριο «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα υπό την αιγίδα του ΣΕΠ (Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας). Η «αυλαία» ανοίγει στις 28 Νοεμβρίου.

Πέρυσι διεξήχθη το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Pro Boxing Challenge και έλαβαν μέρος 30 αθλητές και αθλήτριες. Στην φετινή διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος σαφώς πολύ περισσότεροι.

Ο ΣΕΠ τον περασμένο χρόνο ήταν δόκιμο μέλος της EBU, αλλά φέτος με πρόταση του Βέλγου προέδρου Μπομπ Λότζιστ, έγινε επίσημο μέλος δείχνοντας έτσι εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προέδρου και πέμπτου Ολυμπιονίκη του Λος Άντζελες το 1984, Γιώργου Στεφανόπουλου.

Η EBU αριθμεί αυτήν την στιγμή 38 κράτη-μέλη και ο ΣΕΠ επιδιώκει να αναπτύξει το άθλημα σε επαγγελματικό επίπεδο στη χώρα μας κι έτσι να αναδείξει μεγάλους αθλητές και αθλήτριες με στόχο να διακριθούν στα διεθνή ρινγκ. Στο πλαίσιο αυτό, πέρα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα διοργανωθούν και διεθνή τουρνουά, ώστε να έρθουν στην Ελλάδα και να αγωνιστούν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας πυγμαχίας. Άλλωστε ο ΣΕΠ έχει στις τάξεις του καταρτισμένους διαιτητές-κριτές, που γνωρίζουν τα μυστικά του αθλήματος και ενημερώνονται συνεχώς, αφού παρακολουθούν ειδικά σεμινάρια.

Ο πρόεδρος της EBU Μπομπ Λότζιστ, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες του περσινού Πανελληνίου πρωταθλήματος, τόνισε ότι η Ελλάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης επαγγελματικής πυγμαχίας και ότι η χώρα μας απέκτησε έναν καινούργιο φίλο.
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας