Τελευταία ενημέρωση 08:40, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πανέτοιμος και χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα περιμένει ο Ήφαιστος τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Πεύκη στο γήπεδο του (15.00) για την  11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Τον παντελώς άγνωστο στο ευρύ κοινό Γιάννη Παπαδόπουλο από τον σύνδεσμο Μακεδονίας όρισε η ΚΕΔ για το σαββατάτικο αγώνα του Ατρόμητου με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο γήπεδο του Περιστερίου. Ο Παπαδόπουλος μπήκε φέτος στους πίνακες της Σούπερ Λίγκας αλλά σε κάθε περίπτωση μας θυμίζει τη συνηθισμένη ατάκα των χωριατών όταν βλέπουν κάποιον που δεν τον ξέρουν:«Τίνος είσαι εσύ;».

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανθρακικό αύριο (Παρασκευή) θα γίνει από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.

Ετικέτες

Την επαφή της με τους πρωτοπόρους θέλει να διαιτητήσει η Κηπούπολη η οποία ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Δάφνη Αθηνών εκτός έδρας (15.00).

Ετικέτες

Κάθε φορά που ο Ατρόμητος επισκέπτεται στα σχολεία του Περιστερίου πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι εισπράττει πολύ αγάπη από τους μαθητές και αυτό το διαπίστωσε και σήμερα όταν επισκέφθηκε το 2ο γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Οι Λαζαρίδης, Μαρσελίνιο, Μπαστακός μπήκαν αρχικά σε μια αίθουσα όπου τους περίμεναν οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου και τους έκαναν ερωτήσει στο πλαίσιο μιας εργασίας τους. Μάλιστα οι μαθητές είχαν ετοιμάσει και το απαραίτητο ντεκόρ καθώς έγραψαν στον πίνακα συνθήματα με την κιμωλία για τον Ατρόμητο και τους Fentagin.

Αμέσως μετά οι παίκτες κατέβηκαν στο προαύλιο του σχολείου παρουσία όλων των μαθητών και γνώρισαν φυσικά την αποθέωση.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας