Τελευταία ενημέρωση 10:40, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τέσσερις ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες του Ήφαιστου αξιολόγησε χθες και σήμερα ο Ατρόμητος.

Ετικέτες

Για μια ακόμη χρονιά ο Ατρόμητος επισκέφθηκε τον σύλλογο «Φλόγα» και βρέθηκε κοντά σε παιδιά που πάσχουν από Νεοπλασματική Ασθένεια και τους γονείς τους.

Ετικέτες

Με το γερμανικό λαό, δεν έχω τίποτα. Με τη λογική της Γερμανίας που θέλει να διαφεντεύει την Ευρώπη σαφώς και έχω πρόβλημα, όπως όλοι οι Έλληνες. Αλίμονο. Με τη νοοτροπία όμως των Γερμανών φιλάθλων όχι μόνο δεν έχω πρόβλημα αλλά την επικροτώ κιόλας. Μακάρι αυτή τη νοοτροπία να την είχαν και οι δικοί μας φίλαθλοι, ανεξαρτήτως χρώματος στην Ελλάδα.

Φίλος του peristerisports βρέθηκε πρόσφατα στο ματς Αϊντραχτ – Βέρντερ Βρέμης και μου μετέφερε το εξής περιστατικό που θα περιγράψω και θα καταλάβετε γιατί είμαστε έτη φωτός πίσω σε οπαδική νοοτροπία. Μπροστά στα μάτια του φίλου μας συνέβη που καθόταν δίπλα από τη θύρα των φανατικών της Αϊντραχτ.

Κάποια στιγμή λοιπόν ένας οπαδός των γηπεδούχων έβρισε τη μητέρα ενός αντιπάλου ποδοσφαιριστή που παλαιότερα αγωνιζόταν στην Αϊντραχτ. Δεν πέρασε ούτε δευτερόλεπτο και οι ίδιοι οι οργανωμένοι τον έβγαλαν «σηκωτό» από το γήπεδο και τον πέταξαν έξω. Όπως το διαβάζετε. Οι ίδιοι οργανωμένοι τον έβγαλαν από το γήπεδο επειδή έβρισε τη μάνα αντιπάλου.

Εμείς, στη χώρα μας, αυτόν τον φίλαθλο που βρίζει τη μητέρα αντιπάλου τον χειροκροτούμε και τον αποθεώνουμε. Εμείς στη χώρα μας αυτόν τον φίλαθλο που βρίζει τη μητέρα αντίπαλου, πετάμε φωτοβολίδα ευθείας βολής. Στον παίκτη βέβαια όχι στον φίλαθλο. Αν κι εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται κανένα ερέθισμα, τις πετάμε κι ελεύθερα.

Με αυτά και με αυτά αντιλαμβάνεστε όλοι ότι αυτή η ρημάδα η ελληνική νοοτροπία ποτέ δεν θα αλλάξει και δεν μάθουμε ποτέ τουλάχιστον να μην βρίζουμε τη μάνα αντιπάλου!

Καλή Πρωτοχρονιά φίλοι μου με υγεία, δύναμη κι ευτυχισμένο το 2016!

Ετικέτες

Η 1η ημέρα του 3ήμερου 1st Christmas Shoting Camp της Άμιλλας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς το σημερινό πρόγραμμα και για τα 3 τμήματα που δημιουργήθηκαν ήταν βασική εκμάθηση του shoot και του lay up !!!

Τα 2 groups αγωνιστικών τμημάτων (2000-2001-2002 και 2003-2004) αλλά και το group junior 2005 και άνω διδάχθηκαν με πρωτότυπες και συνδυαστικές ασκήσεις την σωστή τεχνική του shoot - jump shoot - lay up και όλες τι παραλλαγές τους στις 2ωρες προπονήσεις τους ώστε να μάθουν τα μυστικά και να ξέρουν το σωστό τρόπο για να χρησιμοποιούν σωστά χέρια και πόδια σε κάθε περίπτωση shoot!!

Ετικέτες

Η διοίκηση του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου ανακoίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Χατζηπαναγιωτή.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας