Τελευταία ενημέρωση 01:38, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ραντεβού στις 12 Ιανουαρίου στο Περιστέρι έδωσαν Ατρόμητος και Πλατανιάς καθώς το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου ανάμεσα σε Πλατανιά-Ατρόμητος στο γήπεδο Περιβολίων έληξε χωρίς τέρματα.

Ο Ατρόμητος επηρεασμένος από τη διακοπή των γιορτών αλλά και τη μη διεξαγωγή του αγώνα στη Λιβαδειά δεν έκανε καλή εμφάνιση, κράτησε όμως το μηδέν στην άμυνα με κορυφαίο τον Μπάρκα και μέσα στο Περιστέρι έχει τον πρώτο λόγο. Σε κάθε περίπτωση όμως το 0-0 είναι ένα ύπουλο αποτέλεσμα.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (46' Μαχαμάτ), Μπανανά, Σελίν, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (66' Τσουράκης), Γκόμες (79' Πάγκαλος), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Ανγκούλο

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κούρος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Ούμπιδες, Γοδόι, Μπάλλας, Μπίτολο, Γκαρσία (73' Ουσέρο), Μπρίτο (87' Φυτανίδης), Ναπολεόνι.

«Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει γιατί μέσα από λίγα ματς μπορείς να φθάσεις ψηλά. Για εμάς που προσπαθούμε να ανεβούμε στη βαθμολογία σιγά σιγά είναι σημαντικό να διακριθούμε στο κύπελλο, όπου ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια έχει πάει σε τελικούς» δήλωσε μετά το ματς ο Δέλλας.

Ετικέτες

Η επιτυχία μιας καλοκουρδισμένης μηχανής εξαρτάται από τον τρόπο λειτουργίας και την σύνδεση που έχουν μεταξύ τους τα «γρανάζια» για να τροφοδοτούν κατάλληλα την μηχανή.

Ετικέτες

 Κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Γιάννη Τερεκανίδη έκανε ο Άγιος Ιερόθεος που θωράκισε ακόμη περισσότερο τα γκολπόστ του.

Ετικέτες

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα  των Μίνι Παίδων της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου στο Διεθνές Τουρνουά στην πόλη Anzio της Ιταλίας. Οι μικροί του ΓΣΠ έφθασαν στο ξενοδοχείο στις 01:00 πμ ώρα Ελλάδος και με μόλις λίγες ώρες ύπνου και ξεκούρασης έπαιξαν 3 αγώνες.  Στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Castelli Romani κατάφεραν να πετύχουν νίκη με σκορ 7-11 ! Αμέσως μετά – χωρίς κενό – έπαιξαν αγώνα με την τοπική ομάδα του Anzio και έχασαν με 11-4. Λίγες ώρες μετά έπαιξαν τον τελευταίο αγώνα της πρώτης ημέρας με αντίπαλο την Ελληνική ομάδα των Λεόντων Αλίμου και ήρθαν ισόπαλοι με 7-7!

Οι μικροί του Περιστερίου απόδειξαν ότι και δυνάμεις έχουν και ψυχή , χαρακτηριστικά που εμφανίζει στο σύνολό της η Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την αποστολή συνοδεύουν 8 γονείς , οι οποίοι έστελναν φωτογραφίες και υλικό μέσω των κινητών τους σε κάθε λεπτό των αγώνων μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ενημερώνονται απευθείας οι συναθλητές των παιδιών στην Ελλάδα. Οι γονείς κρατώντας την σημαία του Συλλόγου ενθάρρυναν τα παιδιά από τις κερκίδες και χειροκροτούσαν την κάθε τους προσπάθεια.

Αλλά και οι γονείς στο Περιστέρι παρακολουθούσαν την πορεία των αγώνων μέσα από την ενημέρωση που λάμβαναν σχεδόν σε απευθείας σύνδεση από την σελίδα του συλλόγου για την Υδατοσφαίριση «Το Περιστέρι Παίζει … WaterPolo».

 Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών του αυτήν την πρώτη μέρα δήλωσε και ο προπονητής τους Μπάμπης Κλεωνάκος και ο αρχηγός της αποστολής Γιώργος Γιαννόπουλος! Αξιόλογη η προσπάθεια του Γ.Σ.Π. λοιπόν στην Υδατοσφαίριση…. Είναι ομάδα σε όλα τα επίπεδα!

 

 

Ετικέτες

 Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση από τον Ατρόμητο Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) για το Soccer link καθώς σε χθεσινό παιχνίδι δεν συνάντησαν εμπόδιο απέναντι στον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου κερδίζοντας με το άνετο 6-0.

Ο προπονητής Σωτήρης Ρίζος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Σιφογιανακης Ανδρουλάκης Κουφοπουλος Ζουγρης Καρδαμης Τσουχλαρακης Γιαλός Μεντάνια, Ανταλής, Κουρτης Τσαντήλας και οι Κουρσαρης Διαμαντής Γκιοσα Καλιβας Παντός Κατσαρεας.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις στο βίντεο που ετοίμασε για το peristerisports ο Νίκος Τσουχλαράκης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας