Τελευταία ενημέρωση 15:41, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δείτε στο βίντεο που ανέβασαν οι διοργανωτές του τουρνουά Βίκος Christmas cup τον Γιώργο Καραγκούνη να απονέμει την κούπα στον Ατρόμητο Κ14 έπειτα από τη νίκη στον τελικό επί του Παναθηναϊκού με 1-0. Μια απονομή από έναν πρωταθλητή Ευρώπης που τα παιδιά του Ατρόμητου θα κρατήσουν για πάντα φυλαγμένα μέσα τους!

Ετικέτες

Με τον ιδανικότερο τρόπο σηκώνοντας την κούπα ολοκλήρωσε απόψε ο Ατρόμητος Κ14 τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά Χριστουγέννων της Vicos Cola Cup νικώντας στο μεγάλο τελικό έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι τον «πελάτη» του Παναθηναϊκό με σκορ 1-0.

Τον χαρακτηρίσαμε «απλά ασύγκριτο» μετά τη νίκη του με τον άλλον «πελάτη» την ΑΕΚ στον ημιτελικό με σκορ 2-0 θέλοντας να καταδείξουμε για μια ακόμη φορά το μέταλλο και την ποιότητα αυτής της γεμάτης από ταλέντο ομάδας που έχει την τύχη να καθοδηγεί με επιτυχία ο Σάκης Σάσσαλος.

Τώρα πια λέμε «Απλά Ατρόμητος». Θα τον παρομοιάζαμε ενδεχομένως με την Ύαινα που περιμένει να κατασπαράξει το θήραμά της. Αυτός είναι και ο Ατρόμητος Κ14. Μια αντίστοιχη «Ύαινα του Ποδοσφαίρου» που δεν χορταίνει να νικά, δεν χορταίνει να καταφέρνει «θανατηφόρες δαγκωματιές» ανεξαρτήτου χρώματος και αντιπάλου. Έτσι είναι: Στο τέλος κερδίζει πάντα ο Ατρόμητος Κ14!

Το «χρυσό» γκολ πουέκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες πέτυχε στο 20’ ο Ρονάλντο με σουτ ενώ είχε προηγηθεί ωραίος συνδυασμός.

Έπαιξαν οι: Σάλτας, Γιαννακίδης, Τουμαζάτος, Καρδάμης, Πιέτρης, Κουτσούκος, Μακρυγιαννάκης, Ρονάλντο, Κόκας, Παπαδόπουλος, Ρουσόπουλος και Βόλης.

Ετικέτες

Αύριο στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, η οικογένεια του Αντώνη Μπέλλου, η Πνευματική Στέγη Περιστερίου και το Ελληνικό Σκάκι θα αποχαιρετήσει και θα πει το τελευταίο αντίο σε έναν από τους πιο ρομαντικούς, έντιμους, δοτικούς και χαρισματικούς ανθρώπους που υπηρέτησε με αφοσίωση και μεράκι το αγαπημένο του σπορ.

Επί ημερών του η Πνευματική Στέγη Περιστερίου αναδείχθηκε πέντε φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδας δοξάζοντας την πόλη μας. Ο Αντώνης Μπέλλος αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.

Το peristerisports εκφράζει στην οικογένεια του και στην Πνευματική Στέγη τα πιο θερμά του συλλυπητήρια.

Ετικέτες

«Όλε, όλε, όλε». Μπράβο στον Ατρόμητο Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) που πέτυχε τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στον τελικό του τουρνουά Χριστουγέννων της ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Αυτό θα πει ταξίδι στο όνειρο!. Δώδεκα παιδιά από την συνεργαζόμενη με τον Ατρόμητο ακαδημία στην Κύπρο, την Chanpions Soccer Academy, ήρθαν στην Αθήνα προκειμένου να αξιολογηθούν από τον Τόλη Αποστόλου και τους συνεργάτες του ελπίζοντας ότι θα έχουν την ίδια τύχη με τον συμπατριώτη τους Αρσένη Δημητρίου που αγωνίζεται στην ομάδα Κ15.

Τα παιδιά αυτά είναι τα εξής:

Από τους γεννηθέντες το 2002 οι: Νίκος Πελεγκάρης (δεξί μπακ), Αλέξανδρος Αντωνίου (δεξί χαφ), Δημήτρης Γεωργίου (στόπερ), Κώστας Γεωργίου (αμυντικό χαφ), Rafael Vaghed (χαφ), Σωτήρης Τσιάκας (επιθετικός),.

Από τους γεννηθέντες το 2003/04 οι Παναγιώτης Χριστοδούλου (μπακ), Γιοσίφ Ιωσηφάκης (δεξί και αριστερό χαφ). Αλέξανδρος Ανδρέου (χαφ), Λεόντιος Ζαχαρίου (χαφ), Σωτήρης Κυπριανού (χαφ), Χρήστος Ευαταθίου (στόπερ).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας