Τελευταία ενημέρωση 21:23, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος ανακοίνωσε  τη λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Δημήτρη Τσουκαλά.

Ετικέτες

Οι φίλαθλοι του Λεβαδειακού γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τις συνθήκες που επικρατούν στην πόλη τους είχαν υποψιαστεί ότι δεν θα γινόταν ο αγώνας με τον Ατρόμητο γι'αυτό και δεν έκαναν τον κόπο να πάνε στο γήπεδο. Είναι ζήτημα αν συγκεντρώθηκαν εκατό άτομα, την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η έναρξη του αγώνα.

Αισθητή έστω και για λίγα λεπτά έκαναν πάντως την παρουσία τους καμιά εικοσαριά φίλαθλοι του Ατρόμητου οι οποίοι μπήκαν στη Θύρα 4 όταν οι δύο ομάδες είχαν αποσυρθεί στα αποδυτήρια και φαινόταν πως το ματς θα πήγαινε προς την αναβολή. Πρόλαβαν όμως και έκαναν αισθητή την παρουσία τους φωνάζοντας δύο -τρία συνθήματα για τον Ατρόμητο και αποχώρησαν ήρεμα και μέσα στη βροχή.

Ετικέτες

Tο Δ.Σ της Ε.Ο.Π.ΕΚ παρέστη σύσσωμο στον δείπνο που έκανε στην οικία του πρόεδρου κ.Μαρίνου Παπαντωνόπουλου και προέβη σε ανακοινώσεις και προγραμματικές δηλώσεις για το έτος 2016.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο γραμματέας και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ.Παναγιώτης Καλδής, η Μάιρα Δαφέρμου(υπεύθυνη επικοινωνίας και ασφαλιστικός σύμβουλος), ο Πέτρος Αλεξανδρής(επιχειρηματίας οπτικών), οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου Νόνι Λίμα και Δημήτρης Χριστοδούλου, ο Γιώργος Κουνιάς, η Βίκυ Νικολάκου, ο προπονητής της ακαδημίας του Ηφαιστου τερματοφύλακας των παλαιμάχων Νίκος Βακράς με τα της συζύγου του, και ο συνεργάτης της εφημερίδας «Ελεύθερος διάλογος Κώστας Ευαγγελινάκης και ο δημοσιογράφος Ανέστης Τσακίρογλου.

Ακολούθησε φαγοπότι με εκλεκτούς μεζέδες που έφτιαξε η οικοδέσποινα του σπιτιού κ. Μαρία ενώ μετά ο πρόεδρος των Βετεράνων του Ηφαίστου και Πρόεδρος της ΕΟΠΕΚ κ. Μαρίνος Παπαντωνόπουλος έσβησε τα κεράκια με την τούρτα λόγω των γενεθλείων του.

***Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και φιλικών αγώνων. Στις 8/1 εκδήλωση με το ραδιόφωνο του Σπόρ f.mστο δικαστήριο club, στις 10/1 η ΕΟΠΕΚ θα βρίσκεται στην εκκδήλωση της Ουνέσκο και θα τιμηθεί για τις φιλανθρωπίες της, στις 11/1 θα γίνει αγώνας με την ομάδα των Κυκλάδων Νήσων στις 16:30 στο γήπεδο του Ηφαίστου, στις 15/1 θα παραστεί σε κέντρο που τραγουδάει η Πάολα για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπηγικών, στην συνέχεια στις 18/1 θα είναι καλεσμένη στην εστία Νέας Σμύρνης στην κοπή πίτας των βετεράνων του Πανιωνίου, ενώ μέσα στον Φλεβάρη έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιαά το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ηφαίστου στο Περιστέρι(η μέρα και η ώρα θα ανακοινωθεί προσεχώς).

 

Ετικέτες

Οι εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες που έπληξαν το μεσημέρι της Κυριακής τη Λιβαδειά, είχαν ως αποτέλεσμα να αποφασιστεί η αναβολή της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο για τη 16η αγωνιστική της Super League. Πλέον η πιθανότερη, αν όχι βέβαιη ημερομηνία διεξαγωγής του είναι η 20η Ιανουαρίου.

Ο καιρός το πρωί της Κυριακής στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ήταν ιδανικός για ποδόσφαιρο, όμως γύρω στις 2 το μεσημέρι ξέσπασε νεροποντή. Μέσα σε λίγα λεπτά ο αγωνιστικός χώρους του γηπέδου της Λιβαδειάς μάζεψε μεγάλη ποσότητα νερού. Παρά το αρκετά καλό αποστραγγιστικό σύστημα, η ένταση αλλά και η διάρκεια της βροχής ήταν τέτοιες, ώστε ήταν αδύνατον το χορτάρι να «τραβήξει» το νερό.

Λίγα λεπτά πριν από τις 5 μ.μ. ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιάννης Δελφάκης, βγήκε για να εποπτεύσει τον αγωνιστικό χώρο, όμως το νερό ήταν πολύ και η μπάλα δεν γκέλαρε στο χορτάρι.

Ο ρέφερι από την Αρκαδία ήλεγξε ακόμα τρεις φορές την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, με τελευταία στις 5.20 μ.μ., δηλαδή πέντε λεπτά έπειτα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού. Η κατάσταση, όμως, δεν είχε βελτιωθεί, παρά το ότι από τις 5 μ.μ. η βροχή είχε μειωθεί σημαντικά. Ωστόσο ο αέρας που έπνεε ήταν έντονος, με συνέπεια να είναι αδύνατον να σταματήσει η μπάλα, εκτός από τα σημεία στα οποία το νερό είχε λιμνάσει!

Στις 5.30 μ.μ. ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα στους λιγοστούς φιλάθλους πως το ματς δεν θα γίνει. Να σημειωθεί πως η αναμέτρηση δεν μπορεί να διεξαχθεί ούτε αύριο, Δευτέρα, καθώς ανήμερα των θεοφανίων, στις 3 μ.μ. ο Ατρόμητος παίζει στα Χανιά με τον Πλατανιά για το Κύπελλο, ενώ την ίδια ώρα στις 5.15 μ.μ. ο Λεβαδειακός υποδέχεται την ΑΕΚ για την ίδια διοργάνωση.

Ετικέτες

Σωστή χαρακτήρισε ο Τραϊανός Δέλλας την απόφαση του Γιάννη Δελφάκη να αναβάλει το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο «κολοσσός» επεσήμανε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης τα εξής:«Σε αυτό το γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Το θέμα δεν είναι να βγεις να παίξεις κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το θέμα είναι να παιχτεί ποδόσφαιρο και σε αυτό το γήπεδο δυστυχώς δύσκολα θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών και νομίζω ότι θα κινδύνευε αρκετά σήμερα», είπε αρχικά.

Ερωτηθείς, για το αν «έπαιξε» το σενάριο να γίνει τη Δευτέρα το ματς, καθώς μεσολαβούσαν λιγότερες από 48 ώρες μέχρι την αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο είπε: «Εντάξει, δεν ξέρω ακριβώς τους κανονισμούς. Νομίζω πως κάπως έτσι έχει η κατάσταση, αλλά εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι και ψυχολογικά και σωματικά για αυτό το παιχνίδι. Ο διαιτητής έκρινε και αν θέλετε και την άποψη μου σωστά έκανε, ότι δεν πρέπει να γίνει σήμερα το παιχνίδι. Από την εμπειρία μου σαν ποδοσφαιριστής, μπορώ να πω ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών να γίνει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το επόμενο που είναι για το Κύπελλο».

Για το αν συνέβαλε περισσότερο ρόλο το νερό στο γήπεδο ή ο δυνατός αέρας, είπε: «Νομίζω έπαιξε ρόλο και ο αέρας και το νερό που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βοηθούσαν και τα δύο. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του διαιτητή που πήρε υπόψιν του όλα τα δεδομένα. Από εκεί και πέρα εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Κυπέλλου».

 
 
 

 



 
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας