Τελευταία ενημέρωση 09:00, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Συγκίνηση, θλίψη, μνήμες από παλαιότερες εποχές επικρατεί στην Ελασσόνα για το τελευταίο «αντίο» στον Ελασσονίτη «πορτιέρο» Γιώργο Σιδηρόπουλο, που «έφυγε» από τη ζωή μόλις λίγα λεπτά πριν τον ερχομό του 2016.

Η κηδεία του παλαίμαχου τερματοφύλακα που υπερασπίστηκε επί διετία την εστία του Ατρόμητου από το 1979 μέχρι το 1981 θα γίνει αύριο στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου στην Ελασσόνα καθώς η σορός του μεταφέρθηκε από την Γερμανία. Το στερνό αντίο στον πατέρα του θα πει ένας από τους γιους του Σιδηρόπουλου που μένει μόνιμα στην Αγγλία όμως δυστυχώς δεν μπόρεσε να έρθει ο άλλος γιος του που κατοικεί στο Τορόντο του Καναδά.

Από την οικογένεια του Ατρόμη\του δεν μπορεί να λείψει ο επίσης παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας Κώστας Σιαβάλας ο οποίος κατοικεί στη Λάρισα και ασφαλώς θα πει αντίο στον αγαπημένο του φίλο από την εποχή της δεκαετίας του ’70.

Στη φωτό ο Γιώργος Σιδηρόπουλος με το αστέρι στη φανέλα δίπλα στον Απόστολο Τόσκα με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες και στην ΑΕΚ.

Ετικέτες

 Με αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες στα Περιβόλια και αποθεραπεία για τους υπόλοιπους ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά στο Περιστέρι για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε σεμινάριο στην επαγγελματική ομάδα στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΠΟ με την εταιρεία Sportradar, αποκλειστικό συνεργάτη της UEFA σε θέματα αντιμετώπισης της χειραγώγησης των αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο.

Το σεμινάριο παρέδωσε ο κ. Αλέξανδρος Γεροντικός, Group Sales Operations Director της εταιρείας Sportradar.

 

Ετικέτες

Το «Νησί» βάζει τη τεχνογνωσία και τα «Πιατάκια» προσφέρουν την ίδια συνταγή και την ίδια τιμή αλλά σε κρέας. Το ταίρι του βρήκε η φημισμένη πλέον αλυσίδα μεζεδοπωλείων/θαλασσιών «Το Νησί» καθώς στο Αιγάλεω λειτουργούν τα «Πιατάκια» με τη ίδια μεγάλη επιτυχία προσφέροντας κρέας αντί θαλασσιών στην ίδια τιμή. Με 13 ευρώ το άτομο οι ωραιότεροι μεζέδες μαζί το ποτό σας έρχονται στο πιάτο σας.

Το κρεατοφαγείον «Πιατάκια» βρίσκονται στην Πλατεία Δαβάκη 5 στο Αιγάλεω και είναι καθημερινά ανοικτά από τις 13.00 μέχρι τις 01.00.

Πλήρες μενού Φαγητό-Ποτό με 13 ευρώ το άτομο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του http://tapiatakia.gr/  και απολαύστε... πριν τους φάτε τους εκλεκτούς μεζέδες του!

 

 

 

Ετικέτες

Επιστροφή στη δράση με δύο αγώνες  σε διάστημα τριών ημερών για τον Ατρόμητο Κ15 ο οποίος υποδέχεται αύριο την αντίστοιχη του Πλατανιά στο γήπεδο του Ηφαίστου (10.00) για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ενώ με την ίδια ομάδα θα αναμετρηθεί και την Κυριακή στις 12.00.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα και ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε την παρακάτω 18αδα: Μανδάς, Σκλιάς, Πολίτης, Κατσέρης, Κουστουμπάρδης, Ανδριόπουλος, Χατζής, Δρόσος, Ξενοπανάγος, Σάσσαλος, Καστόρης, Δημητρίου, Σκαραμάγκος, Βαγγέλης, Κυριφίδης, Μπουρντένης, Κολινιάτης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10 18
2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10 18
3 A.E.K. 10 13
4 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 9 13
5 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 9 7
6 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 8 4

 

Ετικέτες

Στις προπονήσεις του Ατρόμητου έχει επιστρέψει εδώ και λίγες μέρες ο Μίλος Στόιτσεφ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας