Τελευταία ενημέρωση 07:57, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μετά τα γνωστά διοικητικά προβλήματα που προέκυψαν λόγω της απώλειας του αείμνηστου προέδρου του Γαλαξία, Γαλάνη Γιώργου, το σώμα των μελών της γενικής συνέλευσης αποφάσισε όπως πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 22-6-2016 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 18:00-22:00 στα γραφεία του συλλόγου Τελαμώνος 78 στην Ανθούπολη.


Τα γραφεία θα είναι ανοικτά για την υποβολή υποψηφιοτήτων από ώρα 20:00-21:00 κάθε Δευτέρα- Παρασκευή και για οποιαδήποτε άλλη ημέρα τυχόν διευκρινήσεις-διευκολύνσεις τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν με το μέλος της εφορευτικής επιτροπής κα Λεκατσά Ευτυχία τηλ.6975864054. Καταληκτική ημερομηνία υποψηφιοτήτων θα είναι η 20-6-2016 ημέρα Δευτέρα.

Ετικέτες

Κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00 στο Γήπεδο της Χρυσούπολης, το Αντρικό και το Εφηβικό τμήμα του συλλόγου θα δέχεται ποδοσφαιριστές για Δοκιμή, όπως ανακοινώθηκε.

 

"Κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00 στο ΓΗΠΕΔΟ της ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ το Αντρικό και το Εφηβικό του συλλόγου μας θα δέχεται ποδοσφαιριστές για Δοκιμή", αναφέρει η ανακοίνωση της Χρυσούπολης.

Ετικέτες

H 1η γιορτή του A.O Περιστερίου που φιλοδοξεί να καθιερωθεί σε ετήσια βάση και να γίνει θεσμός ξεκίνησε από εχτές στις 19 Ιουνίου  και  θα συνεχιστεί σήμερα στις 20 Ιουνίου με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής του Αγίου Πνεύματος. 

Με σύνθημα «Ο Όμιλος γιορτάζει»  ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και το μεγάλο πανηγύρι στην Αγία Τριάδα, η ομάδα θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο γλέντι με φαγητό, ποτό και μουσική στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους τους φίλους του ΑΟ Περιστερίου αλλά και του Περιστερίου να λάβουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και να περάσουν ευχάριστες ώρες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ετικέτες

Την τέλεια απόδοση με Εργοτέλη Κ14 αν και στο τέλος της σεζόν άγγιξε η ομάδα Κ14 του Ατρόμητου που επιβλήθηκε την κρητικής ομάδας με σκορ 3-1 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Νταμάρι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν  αλλά μετά ξεκίνησε η αντεπίθεση των παικτών του Ατρόμητου που ισοφάρισε με γκολ του Ρουσόπουλου και πήρε προβάδισμα με τον Ρίζο για να σφραγίσει τη νίκη ο Μακρυγιαννάκης.

Έπαιξαν για την ομάδα του Σάκη Σάσσαλου οι Σαλτας ,Γιαννακιδης ,Τουμαζατος ,Ρίζος, Καρδαμης ,Πομωνης ,Πιετρης ,Ρουσόπουλος, Ζαχαρίου ,Σελληνας, Βολης ,Μακρυγιαννακης.

Ετικέτες

Σε μία αφιλόξενη Χαλκίδα βρέθηκε το Περιστέρι με τους διοργανωτές Χαλκιδιώτες να βρίζουν και να απειλούν . Παίκτες  της ομάδας της Χαλκίδας  έβριζαν και να χειρονομούσαν προς την κερκίδα του Περιστερίου ... όπου οικογένειες από τα πρόμινι του ΓΣΠ και παίκτες από τα τμήματα μίνι παίδων και παίδων βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν την ομάδα της καρδιάς τους.

 Το παιχνίδι η διαιτησία το είχε δρομολογήσει από την αρχή και δεν επέτρεψε στο Περιστέρι να κερδίσει αυτόν τον αγώνα . Έναν αγώνα που ακόμα και οι ψύχραιμοι των Χαλκιδαίων δήλωσαν ότι ήταν υπέρ του Γ.Σ.Π. ! Μόλις το Περιστέρι από την πρώτη περίοδο έφτασε να προηγείται 1-3 , μπήκε ο «κόφτης» της διαιτησίας.  Το δυνατό όπλο του Περιστερίου ήταν η νεανική του ομάδα , ενώ της Χαλκίδας η εμπειρία των παικτών.  Τα κολύμπια των Περιστεριωτών τους έδιναν πλεονέκτημα και κούραζαν τους παίκτες της Χαλκίδας που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν εύκολα τις Περιστεριώτικες κόντρες . Εκεί ερχόταν το μαγικό χέρι της διαιτησίας , διέκοπτε τον αγώνα συχνά – πυκνά και έδινε πολύτιμες ανάσες ξεκούρασης στην Χαλκίδα.

 Από την πρώτη περίοδο,  παίκτες της Χαλκίδας έβριζαν και χειρονομούσαν ακόμα και στις μητέρες παιδιών στην κερκίδα , με την διαιτησία να είναι τυφλή , να μην ακούει και να μην βλέπει τίποτα. Στο τέλος της 3ης περιόδου η χειρονομία από τον παίκτη με το νούμερο 11 της Χαλκίδας (υψώνοντας προκλητικά το δάκτυλο του χεριού του)  προς τον κόσμο του Περιστερίου και οι βρισιές από την πλευρά της κερκίδας της Χαλκίδας , αποδείχθηκε το κερασάκι στην τούρτα και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια , με τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να τους χωρίσουν και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 Οι δύο διαιτητές διέκοψαν προσωρινά τον αγώνα και αντί να καλέσουν τους προπονητές και των δύο ομάδων για ενημέρωση, έμειναν από την πλευρά που είχε συγκεντρωθεί η ομάδα της Χαλκίδας και ... «συζητούσαν», προσφέροντας τις πιο πολύτιμες ανάσες του αγώνα στους Χαλκιδαίους αθλητές! Την ίδια στιγμή ο έφορος της Χαλκίδας έκανε νοήματα στην Περιστεριώτικη κερκίδα «να το βουλώσει». Και αυτό δεν το  είδαν οι διαιτητές! Πλησιάζοντας ο βοηθός προπονητή Μπάμπης Κλεωνάκος για να μάθει τι θα γίνει  με την συνέχιση του αγώνα, έφαγε την κόκκινη κάρτα για ... «διαμαρτυρία»???... Με παρόμοιο τρόπο είχε αποβληθεί και ο πολύτιμος Περιστεριώτης παίκτης Γιώργος Κοράκης , ο οποίος βλέποντας την εσκεμμένη καθυστέρηση των διαιτητών τους ρώτησε «τι θα γίνει , θα ξεκινήσουμε?» και αποβλήθηκε!

Μπουκάλια με νερό δέχτηκαν κάποιες μητέρες στην αποχώριση τους από το κολυμβητήριο, ενώ στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν μετά τον αγώνα ακόμα και Χαλκιδαίοι οπαδοί, παίκτες και παράγοντες μοίραζαν δίκιο στο Περιστέρι.

 Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο αγώνα που έγινε στο Περιστέρι , η φιλοξενία του Γ.Σ.Π. ήταν υποδειγματική. Όπως και το ότι δεν ακούστηκε καμία βρισιά από πλευράς του Περιστερίου καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

 Το παιχνίδι έληξε 13-11 υπέρ της Χαλκίδας ενώ διαβάσαμε αναφορές για 3-4  παίκτες της Χαλκίδας που δεν κατέβηκαν στον αγώνα λόγω υποχρεώσεων ... Από όσο εμείς γνωρίζουμε οι ομάδες ήταν πλήρεις με έναν παίκτη να λείπει από κάθε ομάδα . Από το Περιστέρι έλειπε ο περιφερειακός Δήμος Κυπραίος.

Τα γκολ για το Περιστέρι έβαλαν οι : Πετρόχειλος (1) , Κοράκης (3), Καλαμάρης (1) , Σκαρπέλης (2), Σιράπογλου (2), Λίτσας (1) , Γαβριηλίδης (1).

Τον αγώνα στην Χαλκίδα παρακολούθησαν ο Αντιπρόεδρος του Γ.Σ.Π. Μπάμπης Καραθάνος και ο Γραμματέας Μανώλης Μουστάκης.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας