Τελευταία ενημέρωση 17:27, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο πυγμάχος του ΣΕΠ και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ Δημήτρης Νερούτσος πρόκειται να αγωνιστεί στον επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο στην κορυφαία διοργάνωση Νο Λιμιτς στο main boxing fight VS του Πάνου Κυρίμη.

 

Οι φίλοι και αθλητές του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για να στηρίξουν το συναθλητή τους από το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ κάθε απόγευμα μετά τις 7.

Ετικέτες

Πίσω στη βάση τους για τις Βίκυ Κασουρίδου και Αριστέα Σκέμπη. Παρά τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησαν στους Ομοσπονιακούς προπονητές, μικροατυχίες τις άφησαν εκτός αποστολής για το πρώτους διεθνείς αγώνες της εθνικής παγκορασίδων. Όμως το ταξίδι για τα κορίτσια  μόλις άρχισε!

 

 

Αφοσίωση, αγάπη για το βόλει, καθημερινή εργασία με πάθος και τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα πολύ πολύ σύντομα! 

Στη φωτό Κασουρίδου (αριστερά) και Σκέμπη παραλαμβάνουν τα μετάλλια απο το δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη στο βάθρο των απονομών, ανάμνηση απο τον τελικό των παγκορασίδων πριν λίγο μόλις καιρό!

Ετικέτες

Ο Ηρακλής Περιστερίου ανακοίνωσε ότι τα γραφεία της ομάδας θα είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 19:30 μέχρι τις 21:00 μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει ότι τα γραφεία της ομάδας θα είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 19:30 μέχρι τις 21:00 μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Τηλ. Γραφείων : 2105773638 και
6984242176 (Γεωργακόπουλος Ευθύμιος)

Ετικέτες

Μετά την αποχώρηση του προέδρου Γιώργου Τρυπάνη ακόμα τρία μέλη του ΔΣ δήλωσαν την παραίτησή τους στην ΑΕ Περιστερίου. Ο λόγος για τους Ηλία και Γιώργο Καρανταΐρη, καθώς και ο επί σειρά ετών γραμματέας του συλλόγου Γρηγόρης Αναυπλιώτης. Έτσι, το μέλλον της ομάδας θεωρείται άγνωστο αυτή τη στιγμή.

Ετικέτες

Tον Αντώνη Ζαφειριάδη επέλεξαν για προπονητή οι ιθύνοντες του περιστεριώτικου συλλόγου. Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί ξανά στο παρελθόν στην πρώτη ομάδα της Ανθούπολης, αλλά για ελάχιστο χρονικό διάστημα, ενώ δούλευε και στα τμήματα υποδομής της.

Επίσης, έχει περάσει δύο χρόνια στις ακαδημίες του Θρίαμβου Χαϊδαρίου και άλλα δύο χρόνια σε εκείνες του Άρη Πετρούπολης. 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας