Τελευταία ενημέρωση 14:17, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι διπλές προπονήσεις για τον Ατρόμητο.
 
 
Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, πέρα από κάποια λογικά "σφιξίματα" που μπορεί να νιώσουν οι παίκτες, διότι οι περισσότεροι κάνουν λόγο για την πιο "σκληρή" πρτοετοιμασία των τελευταίων ετών. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι η ομάδα έκανε ειδικό πρόγραμμα λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας απουσίαζε μόνο ο Κυριάκος Κιβρακίδης, ο οποίος έπρεπε να παρουσιαστεί στο στρατό, όπως κάνει δύο φορές το μήνα, ενώ μια φορά το μήνα θα έχει υπηρεσία και θα μένει μέσα. 

 

Ετικέτες

Επιτυχημένη εκδήλωση

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουλίου στο γήπεδο του Περιστερίου, το Pure n' Local Festival που διοργανώνουν τα τελευταία χρόνια οι Fentagin.

 

Με άφθονη μουσική και ποτό, δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά αλλά και τα γνωστά κοινωνικά και ανθρωπιστικά μηνύματα των Fentagin να παίρνουν την ανάλογη βαρύτητα.

Μετά τις παιδικές δραστηριότητες και την ολοκλήρωση των τελευταίων εργασιών, πήρε σειρά η μουσική, το ποτό αλλά και η... ψησταριάμ με τα συγκροτήματα να ανεβαίνουν στη σκηνή και το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά ώς τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ετικέτες

Ο πυγμάχος του ΣΕΠ και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ Δημήτρης Νερούτσος πρόκειται να αγωνιστεί στον επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο στην κορυφαία διοργάνωση Νο Λιμιτς στο main boxing fight VS του Πάνου Κυρίμη.

 

Οι φίλοι και αθλητές του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για να στηρίξουν το συναθλητή τους από το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ κάθε απόγευμα μετά τις 7.

Ετικέτες

Πίσω στη βάση τους για τις Βίκυ Κασουρίδου και Αριστέα Σκέμπη. Παρά τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησαν στους Ομοσπονιακούς προπονητές, μικροατυχίες τις άφησαν εκτός αποστολής για το πρώτους διεθνείς αγώνες της εθνικής παγκορασίδων. Όμως το ταξίδι για τα κορίτσια  μόλις άρχισε!

 

 

Αφοσίωση, αγάπη για το βόλει, καθημερινή εργασία με πάθος και τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα πολύ πολύ σύντομα! 

Στη φωτό Κασουρίδου (αριστερά) και Σκέμπη παραλαμβάνουν τα μετάλλια απο το δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη στο βάθρο των απονομών, ανάμνηση απο τον τελικό των παγκορασίδων πριν λίγο μόλις καιρό!

Ετικέτες

Ο Ηρακλής Περιστερίου ανακοίνωσε ότι τα γραφεία της ομάδας θα είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 19:30 μέχρι τις 21:00 μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει ότι τα γραφεία της ομάδας θα είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 19:30 μέχρι τις 21:00 μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Τηλ. Γραφείων : 2105773638 και
6984242176 (Γεωργακόπουλος Ευθύμιος)

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας