Τελευταία ενημέρωση 10:26, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στα Χάνια του Πηλίου βρίσκεται από σήμερα η αποστολή τoυ Ατρόμητου. Η ομάδα που μπήκε στο Β΄ Στάδιο Προετοιμασίας έκανε το απόγευμα την πρώτη προπόνηση μέσα σε εξαιρετικό περιβάλλον από πλευράς γηπεδικών συνθηκών αλλά και καιρικών (17 με 20 βαθμούς Κελσίου).

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αύριο θα γίνουν δύο προπονήσεις. Το πρωί στις 08.00 και το απόγευμα στις 18.00.

Σήμερα οριστικοποιήθηκε εξάλλου η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τη Λάρισα στο «AEL FC Arena» στις 2 Αυγούστου και ώρα 19.00.

Ετικέτες

Στη 1 το μεσημέρι έφθασε σήμερα στο Ελατοχώρι Πιερίας η αποστολή του Ατρόμητου Κ20 για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ετικέτες

Το τριήμερο 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το Κύπελλο Ελλάδος για τον Ατρόμητο.

Σε μία από αυτές τις ημερομηνίες θα γίνει η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, όπου ο Δέλλας και οι παίκτες του θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία ομάδα από τη περσινή πρώτη οκτάδα της Σούπερ Λιγκ και δύο της Football League. Βάση προγράμματος ο Ατρόμητος – και όλοι της μεγάλης κατηγορίας – θα δώσουν ένα εντός έδρας ματς και δύο εκτός. 

Ετικέτες

Mήνυμα με πολλούς αποδέκτες από την ΠΟΑΛ ενόψει της νέας χρονιάς καθώς κατέκτησε πανηγυρικά το καλοκαιρινό τουρνουά του Δήμου Περιστερίου.

Η ομάδα του Πάνου Παπαχρήστου αποδίδοντας θαυμάσιο ποδόσφαιρο κέρδισε στον τελικό τον Όλυμπο με σκορ 12-2 δείχνοντας ότι είναι έτοιμη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της περιόδου 2016-17.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Νίκος Αναγνωστόπουλος, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Κέβιν και από ένα οι Χρήστος Αναγνωστόπουλος,  Ρούμπεν, Μαντινιώτης, Δημητρίου, Κόκκαλης, Μαρουλής.

Δοκάρι είχαν ο Κέβιν, ο Μαντινιώτης και ο Μαρουλής.

Το κύπελλο παρέδωσε ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής Γιάννης Δημακόπουλος και το παρέλαβε ο αρχηγός Νίκος Μήτσης.

Για την προσφορά του στον σύλλογο τιμήθηκε από τον πρόεδρο Θόδωρο Δανίκα ο προπονητής της ΠΟΑΛ Πάνος Παπαχρήστου (φωτό) ο οποίος είπε τα εξής: «Το πεπρωμένο αυτής της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί. Κάναμε καλό τουρνουά με ωραίο ποδόσφαιρο και αποκορύφωμα τον τελικό. Προσωπικά ούτε κι εγώ περίμενα τόσο καλό ποδόσφαιρο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τους περιμένω στις 28 Αυγούστου για να ετοιμάσουμε την ομάδα για τη νέα περίοδο».

Η σύνθεση της ΠΟΑΛ: ΣΟΥΡΣΟΣ ΤΑΣΟΣ , ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΤΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ,ΜΗΤΣΗΣ,ΜΑΜΑΛΗΣ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΝΤΙΝΙΩΤΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΡΟΥΛΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΥΜΠΕΝ, ΝΑΣΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ,ΚΕΒΙΝ.

Ετικέτες

Μια νέα προσπάθεια από μια νέα ομάδα!. Την ερχόμενη Δευτέρα στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο «Νταμάρι» θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά του Ατρόμητου Κ17 που συγκριτικά με την περσινή περίοδο έχει ανανεωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς αποτελείται από παίκτες που την περσινή περίοδο αγωνίστηκαν στις ομάδες Κ16 και Κ15.

Προπονητής παραμένει ο Βασίλης Καλτσής, γυναστής ο Απόστολος Λαύκας, Προπονητής Τερματοφυλάκων ο Τάσος Μπαμπανιώτης, έφορος υλικού ο Βασίλης Βλάχος, υπεύθυνος φυσικοθεραπείας ο Δημήτρης Βασιλείου, υπεύθυνος εργομετρικών ο Βαγγέλης Μπεκρής και Γενικός Αρχηγός ο Στέλιος Λαδόπουλος.

Τεχνικός διευθυντής των τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ο Τόλης Αποστόλου.

Οι παίκτες που θα αποτελέσουν το ρόστερ της ομάδας στην περίοδο 2016-17 είναι οι εξής:

1 ΜΑΝΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3 ΚΟΛΙΝΙΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4 ΚΟΥΣΤΟΥΜΠΑΡΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
5 ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
6 ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7 ΜΑΡΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
8 ΠΕΤΣΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
9 ΣΤΟΪΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
11 ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12 ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13 ΖΟΥΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
14 ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
15 ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
16 ΜΑΚΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
17 ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
18 ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
19 ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
20 ΣΤΡΕΦΙ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
21 ΞΕΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
22 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
23 ΞΕΝΟΠΑΝΑΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
24 ΣΑΣΣΑΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
25 ΛΑΧΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
26 ΛΕΤΣΙ ΜΑΡΙΝΟΣ
27 ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
28 ΝΙΤΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
29 ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
30 ΧΟΧΛΑΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
31 ΧΙΩΤΕΛΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας