Τελευταία ενημέρωση 11:19, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Εκρηκτικό κλείσιμο από τους αθλητές και αθλήτριες του Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ, για μια ακόμη χρονιά.  Οι επιτυχίες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και οι αθλητές του απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως με   μεράκι,  πείσμα, θέληση και  αγάπη από τη μια γι' αυτό που κάνουν, αλλά και τη σωστή και μεθοδευμένη δουλειά από τους προπονητές τους, μπορούν να καταφέρουν πολλά.

Μετά την ΟΠΕΝ τη σκυτάλη πήραν οι αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής κατηγορίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών, το οποίο διεξήχθη σε δύο διαφορετικές πόλεις. Κατηγορία Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α' και Β' στο Βόλο 14 - 17 Ιουλίου και κατηγορία παίδων - εφήβων και κορασίδων - νεανίδων στη Θεσσαλονίκη 21 - 24 Ιουλίου..  

 

Ξεκινώντας από την κατηγορία Παίδων - εφήβων και κορασίδων - νεανίδων,  ο Κ.Ο.Περιστερίου ΓΛΑΥΚΟΣ, απέδειξε πως δεν είναι μια τυχαία ομάδα, αλλά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδεικνύεται πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία νεανίδων και βρίσκεται στην οκτάδα των καλύτερων ομάδων κολύμβησης στην Ελλάδα.

 

Πρωταθλητές Ελλάδος στην κατηγορία νεανίδων με 125 βαθμούς

 

 

Συγκεκριμένα, κατακτήθηκαν 3 χρυσά, 1 ασημένιο και 4 χάλκινα μετάλλια. από τους αθλητές - αθλήτριές μας: Κακαβά Ιωάννα, Τρούλου Κυριακή, Γερμανάκου Κλειώ και Ντάλλα Όλγα χρυσό στα 4 Χ 100μ. ελεύθερο νεανίδων με χρόνο 04.02.67, Ντάλλα Όλγα,  2 χρυσά και 1 ασημένιο στα 50μ., 100μ. και 200μ. ύπτιο με χρόνο 00.30.34,  01.04.02 και 02.18.34 αντίστοιχα,   2 χάλκινα μετάλλια στις σκυτάλες 4 Χ 100μ. μικτή ομαδική και 4 Χ 200μ. ελεύθερο νεανίδων με τις Ντάλλα Όλγα, Ανδριάκαινα Αναστασία, Κακαβά Ιωάννα και Τρούλου Κυριακή με χρόνο 04.31.11 και Γκάζγκα Μαρία, Τρούλου Κυριακή, Κακαβά Ιωάννα και Ντάλλα Όλγα με χρόνο 08.47.66 αντίστοιχα, Κυριακίδης Σεθ-Στέφανος χάλκινο στα 100μ. πεταλούδα εφήβων με χρόνο 00.56.80, Τρούλου Κυριακή χάλκινο στα 200μ. ελεύθερο νεανίδων με χρόνο 02.07.91

 
 

 

Εκτός από την πλούσια συλλογή μεταλλίων υπήρξαν και 16 ακόμα θέσεις στην οκτάδα και ειδικότερα: Την 4η θέση κατέκτησαν οι: Ασπράγκαθου Αναστασία στα 100μ. ύπτιο νεανίδων, Κυριακίδη Άντρεα στα 200μ. πρόσθιο νεανίδων με χρόνο 02.45.52, την 5η θέση οι: Ασπράγκαθου Αναστασία στα 200μ. και 50μ. ύπτιο νεανίδων με χρόνο 02.25.41 και 00.31.24 αντίστοιχα, Γερμανάκου Κλειώ στα 200μ. πεταλούδα νεανίδων, Γκάζγκα Μαρία στα 800μ. και 1500μ. ελεύθερο νεανίδων, Κακαβά Ιωάννα στα 100μ.και 50μ. πεταλούδα, Κυριακίδη Άντρεα στα 100μ. πρόσθιο νεανίδων, Κυριακίδης Σεθ-Στέφανος στα 200μ. μικτή ατομική Τρούλου Κυριακή στα 400μ. ελεύθερο νεανίδων, την 6η θέση η Τρούλου Κυριακή στα 100μ. ελεύθερο νεανίδων, την θέση η Γερμανάκου Κλειώ στα 100μ. πεταλούδα νεανίδων και την 8η θέση οι: Κακαβά Ιωάννα στα 100μ. ελεύθερο νεανίδων και οι Παυλάκης Ιάσων, Κοντός Παναγιώτης, Κακαβάς Κωνσταντίνος, Κυριακίδης Σεθ στα 4 Χ100. ελεύθερο εφήβων.

 
 

 

Τέλος συμμετείχαν και οι παρακάτω αθλητές και  αθλήτριες, οι οποίοι έκαναν  καλή εμφάνιση αλλά δεν μπόρεσαν να καταταχθούν σε οκτάδες:  Βενετσάνου Αφρ., Δημόπουλος Γιώρ., Λουκά Χρισ., Μιτσούλης Μάριος, Μούρτζης Διον., Ράπτη Χρισ., Σγούρου Δανάη   και  Σγούρος Γιάν.    

Στην κατηγορία Παμπαίδων Α' , Β' και Παγκορασίδων Α', Β΄, όπου συμμετείχαν   12 αθλητές, -τριες,  δεν κατάκτησαν μετάλλια αλλά συμμετείχαν σε 5 τελικούς.

Συγκεκριμένα,  η Μαριλένα Ματσώτα την 6η θέση στα 50μ. πρόσθιο παγκορασίδων Α΄, .η Έλενα Σπηλιώτη την 8η θέση στα 800μ.   ελεύθερο παγκορασίδων Α΄ αντίστοιχα και η Ευρυδίκη Φραγκούλη την 6η και 7η θέση στα 100μ. και 50μ. ελεύθερο παγκορασίδων Β' αντίστοιχα.

 

 

 

Οι υπόλοιποι αθλητές:  Ανδριανοπούλου Θεοδώρα, Ίσαρης Αχιλλέας, Καρακλάς Σέβος, Κοντορούσης Νίκος, Κούρσαρη Βικτωρία, Κώνστα Ηλιάνα, Νεντής Ιωάννης, Πεθεριώτης Θανάσης και   Τιμολέων Βασίλης,  που συμμετείχαν, μπορεί να μην κατέκτησαν μετάλλιο ή θέσεις στην οχτάδα, αλλά πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει για μια ακόμη φορά, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και τους εύχεται καλή ξεκούραση, ΚΑΛΟ καλοκαίρι και ένα καλύτερο μέλλον.

 Το Δ.Σ. εύχεται σε όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ σε ΟΛΟΥΣ. Τέλος, το Δ.Σ. τους στήριζε, τους στηρίζει και θα συνεχίσει να τους στηρίζει, γιατί το ΑΞΙΖΟΥΝ

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ20 που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Ελατοχώρι Πιερίας θα δώσει σήμερα το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Εθνικό Κεραμιδίου στις 18.00.

Στο συγκεκριμένο ματς, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κορακάκης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του δεδομένων των πολλών αλλαγών που έγιναν στο έμψυχο δυναμικό.

Ετικέτες

Πλησιάζει ο αγώνας του ΝερούτσουΟ πυγμάχος του ΣΕΠ και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ Δημήτρης Νερούτσος πρόκειται να αγωνιστεί στον επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο στην κορυφαία διοργάνωση Νο Λιμιτς στο main boxing fight VS του Πάνου Κυρίμη.

 

Οι φίλοι και αθλητές του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για να στηρίξουν το συναθλητή τους από το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ κάθε απόγευμα μετά τις 7.

Ετικέτες

Ένα δυνατό φιλικό έκλεισε ο Άγιος Ιερόθεος που θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας του την Δόξα Βύρωνα.

 Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Αυγούστους 2016 και θα είναι εντός έδρας με τον προπονητή της ομάδας Αλέξη Χατζηαλέξη να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ετικέτες

Το πρώτο ταλέντο από τον Αιγέα Πλωμαρίου που μόλις τον περασμένο Μάιο εντάχθηκε στο δίκτυο Σχολών «ψάρεψε» ο Ατρόμητος. Πρόκειται για τον 16χρονο Παύλο Χιωτέλη που είναι πλέον παίκτης της Κ17.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει σχετικά τα εξής:

«Τους πρώτους καρπούς δρέπει η ένταξη του Αιγέα Πλωμαρίου στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου καθώς ένα από τα καλύτερα ταλέντα της Λέσβου εντάχθηκε από φέτος στην ομάδα Κ17.

Είναι ο  μέσος Παύλος Χιωτέλης (γεννηθείς το 2000) ο οποίος αποτέλεσε πέρσι βασικός στέλεχος της ανδρικής ομάδας του Αιγέα Πλωμαρίου. Ταυτόχρονα ήταν αναντικατάστατο μέλος τόσο της Μικτής Λέσβου όσο και της Περιφερειακής Ομάδας Νήσων Αιγαίου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών Τόλης Αποστόλου ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του Αιγέα Πλωμαρίου για την παραχώρηση του Παύλου Χιωτέλη που αναδεικνύει την χρησιμότητα και το ρόλο που διαδραματίζει το Δίκτυο Σχολών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενσωματωθεί στη προετοιμασία του Ατρόμητου Κ17».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας