Τελευταία ενημέρωση 06:51, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έκαναν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.

Ο Στόιτσεφ συνέχισε το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, το ίδιο θα κάνει και αύριο με την προοπτική να ενσωματωθεί την Παρασκευή.

Αποφόρτιση με τζόκινγκ και spa έκανε ο Βασιλείου.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Ετικέτες

Σενάρια για δανεισμό του Μιχάλη Μπαστακού δημοσίευσε ένα site της Πελοποννήσου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportstonoto.gr η Σπάρτη που ανέβηκε φέτος στη Β’ Εθνική έκανε πρόταση στον Ατρόμητο για δανεισμό του 20χρονου επιθετικού.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι το αίτημα της Σπάρτης εξετάζεται, υπό θετικό εξ αρχής πρίσμα, από τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου αλλά «κλοτσάει» ο Μπαστακός.

Ποια είναι η αλήθεια; Ούτε στον ύπνο της δεν θα δει η Σπάρτη τον Μπαστακό για τον απλούστατο λόγο ότι το δημοσίευμα στερείται βάσης καθώς ο Ατρόμητος ούτε καν μπαίνει σε διαδικασία για να δανείσει τον ταλαντούχο επιθετικό από τον οποίο περιμένει περισσότερη βοήθεια στη νέα σεζόν.

Ετικέτες

Εξαιρετική επιλογή από τη διοίκηση του Αγίου Ιεροθέου που έδωσε την διεύθυνση της ακαδημίας σε ένα νέο, καταρτισμένο και με ήθος προπονητή τον Δημήτρη Βαφειάδη.

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ δίνοντας βάση τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής και με γνώμονα την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν την α' ομάδα αλλάζει σελίδα με στόχο την βελτίωση των Ακαδημιών σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Βαφειάδη που αποτελεί το νέο τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών αλλά και το νέο προπονητή του εφηβικου τμήματος. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Χρήστος Σκαρώνης, ενώ η πρώτη συγκέντρωση του εφηβικού τμήματος έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 19.00 στο γήπεδο της Χωράφας. Ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τις χρονολογίες 1999, 2000 και 2001 οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας θα πρέπει να επικοινωνούν με τη γραμματεία που βρίσκεται στο γήπεδο της Χωράφας τις ώρες 18.00 με 21.00».

Ετικέτες

 Σε στάση αναμονής εξακολουθεί να βρίσκεται η διοίκηση του ΓΣΠ σχετικά με την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αιτία, είναι η αποχώρηση της Κηφισιάς να πάρει μέρος στην Α1 και η διαφαινόμενη αδυναμία του Εθνικού να πάρει την θέση της, κάτι που θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων και στις κάτω κατηγορίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ συστήθηκε: «επιτροπή ειδικής αδειοδότησης για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Τσαγκρώνη (πρόεδρος), Μιχάλη Μελή (αντιπρόεδρος), Δημήτρη Μπασούρη, Γιάννη Αλεξόπουλο και Γιάννη Ψαρράκη, η συνεδρίασε σήμερα (17/8) και αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας για τα σωματεία και τις ΚΑΕ που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να καλύψουν την κενή θέση που υπάρχει στην Α1 μετά την αποχώρηση της ΑΕΝΚ.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η ιστορία των ανακατατάξεων στις εθνικές κατηγορίες να βγάλει κερδισμένο τον ΓΣΠ ο οποίος περιμένει  την παραμονή του στην Α2 και όχι την συμμετοχή του στη Β’ Εθνική. Κινήσεις προς διάφορε κατευθύνσεις έχουν γίνει και αν η ομάδα αξιοποιήσει τις συγκυρίες του καλοκαιριού θα μπορέσει να ξαναπαίξει στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα είναι «σταντ μπάι» και εφόσον της γίνει πρόσκληση ενδιαφέροντος από την ΕΟΚ θα την αποδεχθεί!.

Ετικέτες

Φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Περιστέρι έχει κλείσει σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ατρόμητος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Για την.... πάρτη της!

Για την.... πάρτη της!

22 Απρ 2024 Ανθούπολη

Κέρδισε και... περιμένει

Κέρδισε και... περιμένει

21 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας