Τελευταία ενημέρωση 23:57, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ομάδα της Β' Εθνικής, όπου θα συμμετέχει κατά πάσα και ο ΓΣΠ είναι πλέον ο Αίας Ευόσμου, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόκληση την οποία του απεύθυνε η ΕΟΚ, μετά τον οικειοθελή υποβιβασμό του Άργους Ορεστικό στο τοπικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης συνεδρίασαν χθες (16/8) και αποδέχθηκαν την πρόκληση, ενώ τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να στείλουν και το σχετικό έγγραφο στην ΕΟΚ, ενημερώνοντας τους και επίσημα.

Πλέον, ξεκινάει ο σχεδιασμός του Αίαντα, που επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ετικέτες

O «χρυσός» 26χρονος Λευτέρης Πετρούνιας μετά τον θρίαμβο στους Ολυμπιακούς του Ρίο, έχει ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, αναζητώντας φιλοξενία σε ένα ελληνικό νησί.

Ο Δήμος Σαντορίνης έσπευσε να εκφράσει ενδιαφέρον για να υλοποιήσει το όνειρο του Ολυμπιονίκη και κινεί τις διαδικασίες για να προσφέρει αυτό το «δώρο», ελάχιστη τιμή, στον Λευτέρη Πετρούνια.

Έχοντας στη φαρέτρα του άλλο ένα χρυσό μετάλλιο, την αγάπη του κόσμου και ιστορικές, υπέροχες αναμνήσεις ήρθε η ώρα να «αδειάσει» από σκέψεις και να απολαύσει την ελληνική ομορφιά. 

Ετικέτες

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής έχει καταλήξει πως είναι μονόδρομος η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Μετά την αδιαλλαξία της ΕΠΟ στο θέμα της παρέμβασής της στα πειθαρχικά όργανα και σ’ εκείνο του καταρτισμού των πινάκων διαιτησίας (κι ενώ έχει ξεκαθαριστεί η πρόθεση Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να μην κατέβουν με αυτές τις συνθήκες) ο κ. Κοντονής θα σφραγίσει την αναβολή την Πέμπτη.

Τότε αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα η απόφαση, στην οποία θα επικαλείται λόγους ασφαλείας (βάσει του νέου νόμου). Οι πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι η αναβολή θα αφορά και τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει -αν έχει βρεθεί λύση ως τότε- μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες στις αρχές Σεπτέμβρη.

Ετικέτες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε όλους τους Έλληνες περήφανους με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Έλληνας γυμναστής πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση τη Δευτέρα (15/8), η οποία επιβραβεύτηκε με 16.000 βαθμούς.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους φίλους του στο Facebook, όπου τόνισε πως δεν έχει λόγια να εκφράσει αυτό που νιώθει.

Η ανάρτηση του Πετρούνια: «Ναι, ρε φίλε... Ναι, ρε Ελλάδα... Τα καταφέραμε... Δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτό που νιώθω... Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους!!!».

Ετικέτες

Σήμερα (17/8) στις 19:30 θα γίνει η έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας του Φοίνικα!

Οι ποδοσφαιριστές θα παραλάβουν το αθλητικό υλικό και εν συνέχεια θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Κώστα Ζαμπέτα και των συνεργατών του.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας