Τελευταία ενημέρωση 10:04, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Γενέθλια έχει σήμερα ο Γιάννης Σάββα, ο οποίος πριν από 25 χρόνια ήρθε στην ζωή.

Ετικέτες

Την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας εγκρίνει η ΔΕΑΒ που συνεδρίασε την Τετάρτη 17/8, απαντώντας θετικά στο ερώτημα περί του αν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής του άρθρου 5 του ν. 4049/12.

Το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπει ότι με απόφαση του αρμόδιου υπουργού «που εκδίδεται μετά από εισήγηση της Δ.Ε.Α.Β. και της ΕΛ.ΑΣ., μπορεί για λόγους δημοσίας τάξης ή δημοσίου συμφέροντος να αποφασίζεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις:

α. η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση ή η χρονική μετάθεση οποιασδήποτε αθλητικής εκδήλωσης,
β. η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στην έδρα αντίπαλης ομάδας, διαρκώς ή προσκαίρως,
γ. η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής μιας αθλητικής εκδήλωσης,
δ. η λήψη κάθε πρόσφορου προληπτικού μέτρου, αν τούτο απαιτείται για την αποτροπή επεισοδίων.

Ο κ. Κοντονής προσκόμισε στη ΔΕΑΒ α) την επιστολή του προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών Σπ. Γεωργουλέα, και την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που θεωρεί ότι η απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει του τακτικούς δικαστές μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας κινείται στα όρια της αυθαιρεσίας καλώντας τους δικαστές να μην δεχθούν να μετακινηθούν, όπως η απόφαση της ΕΠΟ ορίζει και β) τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που διαμαρτύρονται για τις επιλογές διαιτητών Σούπερ Λίγκας που έκανε η ηγεσία της ΕΠΟ και με οξείς φράσεις δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα. 

Ετικέτες

Ανακοίνωση για την έναρξη της προετοιμασίας της, εξέδωσε η Άμιλλα Περιστερίου.

Η ανακοίνωση:

"Την Παρασκευή 19/8 και ώρα 19:30 στο γήπεδο ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑΣ ειναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας !

Οι ποδοσφαιριστές θα παραλάβουν το αθλητικό υλικό και εν συνέχεια θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του κ. Σώκου και των συνεργατών του".

Ετικέτες

Την σεζόν 1981-82 όταν ο Ατρόμητος με πολλά οικονομικά προβλήματα υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική και από τότε δεν ορθοπόδησε ποτέ μέχρι το 2005,  η τότε διοίκηση έδωσε τη εντολή στον Κώστα Τσάκο να δημιουργήσει μια ομάδα κυριολεκτικά από την αρχή.

Όλοι οι παίκτες από την Α’ Εθνική είχαν φύγει και ο Ατρόμητος βρέθηκε κυριολεκτικά ξεκρέμαστος. Για καλή του τύχη όμως είχε γίνει πολύ καλή δουλειά στα «τσικό» όπως αποκαλούσαν τότε τις ακαδημίες.

Τα «τσικό» συνήθιζαν να παίζουν για λίγα λεπτά πριν από τους αγώνες της Ανδρικής Ομάδας κάνοντας μια καλή πρόγευση και ταυτόχρονα ο κόσμος μάθαινε τα νέα ταλέντα που ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία από το Περιστέρι. Άλλες εποχές βέβαια..

Με τη δουλειά του Κώστα Τσάκου και του βοηθού του Θόδωρου Κωνσταντινίδη ο Ατρόμητος δημιούργησε μια ομάδα – μοντέλο που προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στο Περιστέρι. Παίρνοντας παίκτες από τα «τσικό» του.

Ήταν τότε που όλη η κερκίδα φώναζε ρυθμικά το ξακουστό σύνθημα της εποχής «Ένα – δύο – τρία του Τσάκου η Βραζιλία» και δονούνταν η ατμόσφαιρα κυριολεκτικά. Δεν υπάρχει παλιός Ατρομηταίος που να μην θυμάται αυτό το σύνθημα «Ένα – δύο –τρία του Τσάκου η Βραζιλία».

Την συλλεκτική φωτό από την εποχή εκείνη την αντλήσαμε από τον Γιώργο Αυγουστίδη, από το τσικό της ομάδας που έκανε βέβαια μεγάλη καριέρα στον Ατρόμητο και είχε τα προσόντα για να παίξει ακόμη ψηλότερα.

Είναι η ομάδα του Κώστα Τσάκου που τότε είχε αρχίσει να σκαρώνει ο έμπειρος προπονητής από το μηδέν κυριολεκτικά.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τους παίκτες που ακόμη έκαναν τα πρώτα βήματα στα τσικό αλλά σύντομα δημιούργησαν του Τσάκου τη Βραζιλία.

Στην πάνω σειρά από αριστερά είναι οι Κώστας Τσάκος,Τσαλακώστας,  Μαργαριτόπουλος, άγνωστος, Σταμάτης Λύκος,Θοδωρής Κωνσταντινίδης (βοηθός προπονητή), Γιώργος Βασιλόπουλος (περιστεριώτης γαρ έμεινε από την ομάδα της Α’ Εθνικής),  Ανδροκλής Κωνσσταντινίδης, Ηλιας Διαμαντόπουλος, Γιώργος Αυγουστίδης, Γιώργος Λαγουδάκης, Γιώργος Μακρής, Ευγένιος Βούρλος, Στέρπης, Χελινοδόπουλος.

Στην κάτω σειρά από αριστερά είναι οι Θοδωρής Βιλαράς, Λευτέρης Ελευθεράκος, Σαρακίνης, Χρήστος Πάτσης (από την χρυσή ομάδα του ’70),  Γιώργος Αλαφογιάννης,  Αντώνης Καραλής, Ηλίας Λέκκας, άγνωστος, Σιελούλης και τελευταίος ο Άγγελος Παππάς.

Ετικέτες

Πρεμιέρα έκανε η νέα Κ14 του Ατρόμητου που αποτελείται από παίκτες γεννηθέντες το 2003.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας