Τελευταία ενημέρωση 20:17, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ατρόμητου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 Το φιλικό που οριστικοποιήθηκε θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Αυγούστου στο γήπεδο του Αστέρα και θα ξεκινήσει στις 19.00.

 Στο μεταξύ, ρεπό έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα επιστρέψουν αύριο πάλι στο ρυθμό των προπονήσεων.

Ετικέτες

Μετά τον Κρητικό Αστέρα Χανίων και δεύτερη ομάδα από την Κρήτη γίνεται μέλος του δικτύου σχολών Ατρόμητου.

Ετικέτες

Κάθετος είναι ο Σταύρος Κοντονής αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι αν δεν επανέλθει η νομιμότητα και η ισονομία δεν πρόκειται να ξεκινήσει.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Real News»:

«Η απόφαση για την αναστολή της διεξαγωγής του πρωταθλήματος είναι μία απόφαση που συνδυάζεται με τη νομιμότητα, την αξιοπιστία και την τήρηση των κανόνων διεξαγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου. Αυτό έχει αντανάκλαση σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας, ιδίως στους νέους, οι οποίοι, βλέποντας να διαμορφώνεται ένα πεδίο ανομίας κι αυθαιρεσίας, αγανακτούν κι έχουμε επεισόδια και βιαιότητες που ξεπερνούν πολλές φορές την κατάσταση που σας περιγράφω. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια και κυρίως δεν μπορεί να ανεχθεί παρανομίες και πραξικοπήματα εκ μέρους της διοίκησης της ΕΠΟ. 

Αυτό που έγινε με τους τακτικούς δικαστές σε ό,τι αφορά τη στελέχωση των δικαιοδοτικών οργάνων του ποδοσφαίρου και που κατακρίθηκε με σφοδρότητα από τον νομικό κόσμο της χώρας, αλλά κι αυτό που έγινε, ή καλύτερα που δεν έγινε, να εφαρμοστεί το ισπανικό μοντέλο με τρόπο διαυγή, νόμιμο και καθαρό σε θέματα διαιτησίας στην Ελλάδα, δημιούργησαν έκρυθμη κατάσταση από την οποία είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν αντιδράσεις και βιαιότητες και γι' αυτό οδηγήθηκε η κυβέρνηση στην παραπάνω απόφαση. Ελπίζουμε μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου να έχει επέμβει, παράλληλα με την κυβέρνηση, η FIFA, δίνοντας λύση στα θέματα που μπορεί από το καταστατικό και που της αναγνωρίζουμε τον ρόλο αυτό. Αν δεν επανέλθει το πρωτάθλημα σε καθεστώς ισονομίας, κανονικότητας και νομιμότητας, πρωτάθλημα δεν μπορεί να έχουμε. Δεν μπορεί να έχουμε ένα πρωτάθλημα που κάθε Κυριακή οι βιαιότητες και τα επεισόδια θα ξεπερνούν το θέαμα και το ευ αγωνίζεσθαι και σας λέω πως θα κρατήσουμε τη στάση αυτή όσο πάει.

Να προσθέσω δε πως η στάση της FIFA το τελευταίο τετράμηνο είναι απολύτως ενισχυτική και υποστηρικτική των προσπαθειών εξυγίανσης και διαφάνειας που κάνει η κυβέρνηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ούτε μία το εκατομμύριο ότι υπάρχει θέμα Grexit και το λέω με βεβαιότητα, διότι και στην αλληλογραφία που διατηρώ με τη FIFA, από τις απαντήσεις που παίρνω, ουδέποτε τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Θα ήθελα να γίνει αντιληπτό ότι η κυβέρνηση δεν αντιδικεί με τις ομάδες κι αταλάντευτη φιλοσοφία της είναι ίσες αποστάσεις έναντι πάντων».

 

Ετικέτες

Την ανατροπή της καχυποψίας και της έλλειψης εμπιστοσύνης που χαρακτηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο έθεσε ως πρώτο στόχο ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο υποψήφιος της συμμαχίας στις εκλογές της ΕΠΟ, χαρακτήρισε τιμή την ομόφωνη εκλογή του από τις Ενώσεις που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση.

Αφού υιοθέτησε εν μέρει λοιπόν την άποψη Κοντονή για το πρωτάθλημα, λέγοντας ότι «δεν παίζεται με ίσους όρους», τόνισε ότι πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στους συμμετέχοντες και αυτό δεν μπορεί να γίνει με πρόσωπα που προκαλούν.


Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Γραμμένος στον Διονύση Δεσύλλα

Για την ανάδειξή του σε υποψήφιο της αντιπολίτευσης: «Είμαι ευχαριστημένος και νιώθω βαθιά υποχρεωμένος. Μια ομόφωνη απόφαση δημιουργεί μεγάλη ευθύνη και περιποιεί τιμή. Η κίνηση δεν έχει να κάνει με τον επικεφαλής, αλλά με μια συλλογικότητα που θα επιχειρήσει να ανατρέψει μια κατάσταση που δεν προάγει το ποδόσφαιρο. Με δηλώσεις και φανφάρες δεν επιτυγχάνονται τόσο δύσκολοι στόχοι. Υπάρχει όμως διάθεση, υπάρχει σχέδιο και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για τον λόγο που θέλει να αναμειχθεί στα διοικητικά του ποδοσφαίρου: «Έχω μια πορεία στο ποδόσφαιρο. Θα την κρίνει ο κόσμος και τα σωματεία. Με την ομοσπονδία δεν είχα καλές σχέσεις γιατί δεν φοβήθηκα να πω τα πράγματα με το όνομά τους. Αν κάποιος κρίνει, επικρίνει και κατακρίνει, αλλά όταν έρχεται η ώρα να αναλάβει την ευθύνη, πάει σπίτι, τότε καλύτερα να μένει σπίτι του εξαρχής. Πρέπει να παλέψεις γι’ αυτό που υποτίθεται θέλεις να φτιάξεις. Θέλω να αλλάξει το ποδόσφαιρο, βλέπω την αγωνία του κόσμου και σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να γίνει. Σε αυτή την προσπάθεια, εγώ και οι άλλοι συνάδελφοί μου θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την ισχύουσα κατάσταση».

Για τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η εμπιστοσύνη, του ποδοσφαίρου, της κοινής γνώμης, αλλά και της άποψης των Ενώσεων σε αυτό που συμβαίνει. Υπάρχει μια καχυποψία και μια αντιπαλότητα που υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Το γήπεδο έχει γίνει ένας τόπος που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν ζωές. Αυτό έχει να κάνει με την καχυποψία, με το διοικείν στο ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.

Οι επαναλαμβανόμενες ενέργειες και η εμμονή κάποιων ανθρώπων να μην καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους δημιουργεί καχυποψία. Σε αυτή λοιπόν την πληγή που δεν λέει να κλείσει ψάχνουμε την γιατρειά. Πρέπει να προσπαθήσουμε με ειλικρινή διάλογο και κοιτώντας ο ένας στον άλλον στα μάτια, να δούμε την αλήθεια.

Βλέπω ότι εκλέγεται πρόεδρος ο Γιώργος Στράτος στη Λίγκα και παραιτείται σε 10 μέρες. Δεν εξετάζω τους λόγους. Βλέπεις όμως ότι ο πρόεδρος του συνεταιρισμού σε 10 μέρες παραιτείται. Δεν γεννάει εύλογα ερωτηματικά αυτό; Η κοινή γνώμη έχει απαντήσεις σε αυτό; Δεν έχει. Πηγαίνει λοιπόν ο κόσμος με προκατάληψη στο γήπεδο και αυτό είναι το χειρότερο. Πρέπει να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των εταίρων του ποδοσφαίρου.

Δεν μπορεί να γίνει αυτό με πρόσωπα που προκάλεσαν επανειλημμένα. Πρέπει να γίνει με πρόσωπα που έχουν καταρχήν καλή εικόνα προς τα έξω. Συμφωνούμε όλοι ότι τα πρόσωπα που προκαλούν δεν χρειάζεται να τοποθετούνται. Υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης και αυτό είναι που πρέπει να αποκατασταθεί».


Για το αν συμφωνεί με την άποψη του Σταύρου Κοντονή ότι το πρωτάθλημα είναι κάλπικο: «Το κάλπικο είναι μια φράση που μπορεί να υποδηλώνει κι άλλα πράγματα. Συμφωνούμε όλοι ότι το πρωτάθλημα δεν δημιουργεί καμία εμπιστοσύνη στους συμμετέχοντες. Εγώ θα πω ότι είναι ένα πρωτάθλημα που δεν παίζεται με ίσους όρους. Ο κ. Κοντονής, ως Πολιτεία, σκέφτεται ότι αν ξεκινήσει αύριο το πρωτάθλημα, μπορεί να έχει θέματα με την ασφάλεια. Μιλάμε για ένα μέτρο που είναι προληπτικό. Δεν ξύπνησε μια μέρα ο Κοντονής και είπε να διακόψει το πρωτάθλημα. Τι άλλο μπορεί να κάνει; Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, τίποτα.

Αν ξεκινούσαμε σήμερα να παίξουμε ποδόσφαιρο, ποιος θα μπορούσε να πει ότι θα είναι καλύτερο από πέρυσι; Εδώ δεν μπορούμε να βρούμε έναν επιδιαιτητή, αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Δέκα ανθρώπους να ρωτήσεις, όλοι θα σου πουν το ίδιο»
.

Για τον στόχο του, αν εκλεγεί: «Δεν επεδίωξα ποτέ να είμαι επικεφαλής. Το γεγονός ότι επελέγην ομόφωνα από τις Ενώσεις είναι τιμητικό. Έναν στόχο είχα πάντα, να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Είμαι της λογικής της ενότητας και της συναίνεσης. Κανείς δεν περισσεύει. Εδώ δεν πάμε να διχάσουμε, πάμε να ενώσουμε. Το θέμα είναι να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Η συστράτευση δυνάμεων είναι το μόνο που μπορεί να δώσει λύση. Η ατμόσφαιρα στο ποδόσφαιρο είναι πλέον εξαιρετικά επικίνδυνη και όλοι πρέπει να βάλουν ένα λιθαράκι για να το φτιάξουμε».

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος έπαιξε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ  το Σάββατο (20/8) στο Περιστέρι, με στόχο να μείνει σε αγωνιστική φόρμα. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν αντίπαλοι δύο άνθρωποι που έχουν κάνει την αντίθετη διαδρομή.  

Ο Τραϊανός Δέλλας που μετά την αποχώρηση του από την Ένωση, η επόμενη ομάδα που βρήκε στέγη, ήταν το «αστέρι» και ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος πήρε μεταγραφή από τον Ατρόμητο στους «κιτρινόμαυρους».

Οι δύο άνδρες βρήκαν πολλούς παλιούς γνωστούς και συζήτησαν μαζί τους σε αρκετά φιλικό κλίμα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας