Τελευταία ενημέρωση 13:55, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Mατέι: "Καλή αρχή"

Νέο ποδοσφαιρικό... σταθμό για να συνεχίσει την καριέρα του βρήκε ο Κοσμίν Ματέι. Ο παίκτης φορά πλέον τη φανέλα της Γκεντσλερμπιρλιγκί, όπου πήγε εκεί παίρνοντας μεταγραφή από τον Ατρόμητο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει ευχαριστημένος με το κλίμα στη νέα του ομάδα και ανέβασε την φωτογραφία που βλέπετε και έγραψε "Καλή αρχή". 

Ετικέτες

Ιδανικές συνθήκες προετοιμασίας απολαμβάνει ο Ατρόμητος Κ20, τα πρώτα δείγματα γραφής του οποίου προμηνύουν μια ακόμη πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο φυσικό χλοοτάπητα του προπονητικού κέντρου στον Ασπρόπυργο, γεγονός που δίνει την ευκαιρία στο Γιώργο Κορακάκη να δουλέψουν απερίσπαστοι αλλά και με μεγάλη διάθεση μαζί με τους ποδοσφαιριστές.

Το επόμενο φιλικό της ομάδας θα γίνει με αντίπαλο τον Παναθηναικό, κατά πάσα πιθανότητα το Σαββατοκύριακο στο Κορωπί.

Ετικέτες

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της Κ17 του Ατρόμητου για την πολύ καλή εμφάνιση στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και δεν είναι τόσο η ισοπαλία όσο η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της ομάδας.

Η ομάδα σκόραρε με πέναλτι του Πετσίτη και είχε πολύ καλές ευκαιρίες με σημαντικότερες το δοκάρι του Βαγγέλη και ένα χαμένο τετ α τετ του Αυγουστάτου,

Ξεκίνησαν οι: ΚΟΣΚΙΝΑΣ- ΠΑΤΣΙΚΑΣ- ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ -ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ ΣΤΟΙΛΑΣ ΧΟΧΛΑΣΤΟΣ ΞΕΝΟΠΑΝΑΓΟΣ -ΒΑΓΓΕΛΗΣ –ΛΑΧΑΝΑΣ- ΛΕΤΣΙ -ΠΕΤΣΙΤΗΣ

Έπαιξαν και οι ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ- ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΚΡΗΣ- ΜΑΝΔΑΣ- ΜΑΡΑΝΟΣ -ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΝΙΤΣΑΚΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ ΣΑΣΣΑΛΟΣ

Στο 35 αποχώρησε ο Πετσιτης λόγω τραυματισμού και θα εξετασθεί από τον ορθοπεδικό Νίκο Πισκοπάκη.

Ετικέτες

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του σύμφωνα με το sdna.

Ο Έλληνας μέσος δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ίβιτς και του έγινε γνωστό πως πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο 31χρονος Τζιόλης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ατρομήτου και του ΑΠΟΕΛ, ενώ το όνομα του ακούστηκε και για την ΑΕΚ.

Η λογική πάντως λέει ότι ο Ατρόμητος δεν ενδιαφέρεται για ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Τζιόλη και ως εκ τούτου η περίπτωση του δεν πρέπει να ισχύει.

Ετικέτες

Ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ατρόμητου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 Το φιλικό που οριστικοποιήθηκε θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Αυγούστου στο γήπεδο του Αστέρα και θα ξεκινήσει στις 19.00.

 Στο μεταξύ, ρεπό έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα επιστρέψουν αύριο πάλι στο ρυθμό των προπονήσεων.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας