Τελευταία ενημέρωση 17:45, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Επέστρεψαν την Δευτέρα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου μετά το ρεπό της Κυριακής, με τον τεχνικό της ομάδας, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Αλέξανδρου Σούφλα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος δέχτηκε ένα χτύπημα στην κνήμη του στο φιλικό του προηγούμενου Σαββάτου με τον Α.Ο. Θήβας, με αποτέλεσμα να γυμναστεί μόνος του. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, παρ' όλα αυτά ο ποδοσφαιριστής ενδέχεται να προφυλαχθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, Χρήστου Λαζαρίδη και Βαγγέλη Γαλάνη ενώ για την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 18.00 έχει προγραμματιστεί φιλικό στο γήπδο του Ηφαίστου με αντίπαλο την Ένωση Ερμιονίδας

Ετικέτες

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε με Πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο όπου πήραν μέρος κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε 2 group.


Τα group χωρίστηκαν ανάλογα με την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών  στο προχθέσινο ισόπαλο φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στο 1o group η προπόνηση περιέλαβε ασκήσεις αποκατάστασεις & Spa. Στo 2o group η προπόνηση περιέλαβε ασκήσεις φυσικής κατάστασης & αγωνιστικά τετράγωνα.


Αύριο η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του Φιλικού Αγώνα στην Σπάρτη με την ομώνυμη ομάδα θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο.

Ετικέτες

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη για τον ΑΟ Περιστερίου,που απέκτησε τον Κώστα Μουτζούρη.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός είναι μεγάλο ταλέντο και έπαιζε στον Ιωνικό,ενώ έχει αγωνιστεί και στον Πανθρακικό.

Ετικέτες

Ο Γαλαξίας ανακοίνωσε ότι σήμερα θα γίνει η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση:

"Την Δευτέρα 22-8-2016 και ώρα 20;15 στο γήπεδο μας θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Α' ομάδας εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν
2016-2017".

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος έχει υψηλούς στόχους για την Α΄ Εθνική του γυναικείου πρωταθλήματος, όπου συμμετέχει. Η ομάδα του Περιστερίου είναι μια από τις καλύτερες της κατηγορίας της και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη με την ενίσχυση νεαρών παικτριών.

Το ίδιο θα κάνει και φέτος.Οι Νεανίδες θα ξεκινήσουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, με στόχο να δυναμώσουν. Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Χρυσούπολης στις 22 Αυγούστου στις 20.15 και αναμένεται να είναι φέτος ακόμη πιο δυνατός και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα Γυναικών της Α΄ Εθνικής.

Στο τιμονι της Γυναικειας ομαδας αλλα και στις Νεανιδες θα είναι η Κοντομίχη, ενω η Τραγου θα ειναι στις Κορασιδες.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας