Τελευταία ενημέρωση 18:20, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τη δυναμική της ενόψει του πρωταθλήματος έδειξε η ΠΟΑΛ στο φιλικό παιχνίδι με τον Περιστεριακό που τη βρήκε νικήτρια με σκορ 3-1 έχοντας σκόρερ τους Σαράφη, Δάνα και Σκενδέρη.

Η ομάδα του Πάνου Παπαχρήστου δεν είχε εύκολο έργο γιατί αντιμετώπισε μια εξίσου καλή ομάδα η οποία ανέβηκε φέτος στην Α’ κατηγορία τους Πρωταθλήματος.

Για όσους φιλάθλους ήταν παρών στο γήπεδο πραγματικά απόλαυσαν  μια διαφήμιση του ποδοσφαίρου με μια ΠΟΑΛ καταπληκτική με κατοχή μπάλας και συνδυασμούς των ποδοσφαιριστών της που θα ζήλευαν ομάδες της ΕΠΣΑ Αθήνας

Όλοι οι παίχτες διακρίθηκαν και έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, η άμυνα, το κέντρο η επίθεση, η ΠΟΑΛ είχε επίσης τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Η ομάδα του Περιστεριακού μπορεί να πέτυχε ένα γκολ όμως  ελάχιστα απείλησε την άμυνα της ΠΟΑΛ.

Πολύ καλή η  διαιτησία του Στέλιου Τσιρικολιά.

Ετικέτες

Με στόχο μια καλή εμφάνιση μέσα από την οποία θα μπορεί να διεκδικήσει ότι το καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και μάλιστα μέσα στην έδρα της, ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Φοίνικα για τον αυριανό αγώνα στο Χαϊδάρι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Με δύο προκρίσεις στο ενεργητικό της που σημαίνει και μια πετυχημένη πορεία στο θεσμό, οι παίκτες του Κώστα Ζαμπέτα θα παίξουν χωρίς άγχος γνωρίζοντας ότι μόνο να κερδίσουν από αυτό το παιχνίδι και όχι να χάσουν.

Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Χριστοδούλου.

Ετικέτες

Φοβερή μπάλα από τους πιτσιρικάδες του Ατρόμητου Κ13 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) στο παιχνίδι με την Ακαδημία Παθιακάκη. Πέτυχαν πέντε γκολ (τελικό σκορ 5-1) κλαι είχαν τις ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Δύο γκολ πέτυχε ο Μητρόπουλος και από ένα οι Πάντος, Αγκούσι, Παναγιώτου.

Έπαιξαν οι:Σηφογιανακης- Τσουχλαρακης- Παναγιωτου Δεσυπρης Καρδαμης -Μητροπουλος –Ντονικιαν- Λαμπροπουλος -Τσιανακας- Ανταλης- Αγκουσης- Παντος -Ζουγρης- Κουφοπουλος -Παπαιωαννου –Αμαριλντο- Κολιναϊ –Γιανουλατος.

Ετικέτες

Αποφασισμένη να εξαντλήσει όλες τιςε πιθαΝότητες και να πάρει μια μεγάλη πρόκριση που θα κάνει αίσθηση στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο είναι η Κηπούπολη η οποία υποδέχεται αύριο στις 4 το μεσημέρι τον Ολυμπιακό Λιοσίων στο γήπεδο Χρυσούπολης για την 3η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Έχοντας πετύχει δύο προκρίσεις η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου είναι ήδη πετυχημένη στον συγκεκριμένο θεσμό και πλέον θα κυνηγήσει την υπέρβαση.

Η διαφορά της μιας κατηγορίας δεν την σκιάζει  και οι παίκτες της Κηπούπολης με τη βοήθεια των φιλάθλων της περιοχής που ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών θα προσπαθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους να γράψουν μια όμορφη σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

 Διαφορετική προσέγγιση δίνει ο ΑΟ Περιστερίου στο Κύπελλο ΕΠΣΑ σε σχέση με το πρωτάθλημα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας