Τελευταία ενημέρωση 07:38, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Διενεργήθηκε σήμερα  η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2016-2017, στην οποία θα συμμετάσχουν οι 16 ομάδες της Super League και ισάριθμες της Football League.

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας για τον καθορισμό του αγωνιστικού προγράμματος, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για τον σχηματισμό των γκρουπ δυναμικότητας για τις ομάδες της Football League (3ο και 4ο), καθώς τις θέσεις των δύο πρώτων γκρουπ δυναμικότητας κατέλαβαν οι ομάδες της Super League με βάση την τελική βαθμολογία της περσινής σεζόν.

Σε κάθε όμιλοι οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους μόνο μια φορά. Αυτές της Σούπερ Λίγκας θα έχουν έναν μόνο αγώνα εκτός έδρας σε αντίθεση με εκείνες της Football League που θα αγωνιστούν δύο φορές μπροστά στους οπαδούς τους.

Το πρόγραμμα για τον Ατρόμητο έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (25 Οκτωβρίου): Ατρόμητος – Παναιτωλικός.

2η αγωνιστική (29 Νοεμβρίου): Καλλιθέα – Ατρόμητος

3η αγωνιστική (13 Δεκεμβρίου): Πανθρακικός – Ατρόμητος.

Ευκαιρία για τον Ατρόμητο να πάρει πολύ γρήγορα κιόλας τη ρεβάνς από τον Παναιτωλικό για την ήττα του στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Με την Καλλιθέα ήταν και πέρσι αντίπαλος στη φάση των ομίλων.

Ετικέτες

Να κάνει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή χρονιά και με στοίχημα να δείξει μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα η ΑΕ Περιστερίου ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας.

Πρώτος αντίπαλος της ομάδας του Νίκου Ηλιόπουλου  θα είναι την Κυριακή η ΑΕ Μεταμόρφωσης. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Λυκόβρυσης και θα ξεκινήσει στις 16.30.

Γαλαξίας για restart!

Με νέα διοίκηση, νέο προπονητή τον Λουκά Καρμίρη και νέες φιλοδοξίες ο Γαλαξίας φιλοδοξεί να κάνει ένα restart στην πορεία του στα αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κυψέλης. Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αλεπότρυπας και θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί.

Με πολλές φιλοδοξίες ρίχνεται φέτος η Τόλμη στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Έχοντας κάνει αξιόλογες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της η ομάδα του Βασίλη Βόγλη θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο της κάνοντας την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών.

Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο γήπεδο Ηφαίστου τη Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης(11.00) έχοντας ασφαλώς ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ετικέτες

Μια ακόμη χρονιά ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο για τα ιστορικά Πράσινα Πουλιά τα οποία μετέχουν στον 2ο ομιλο της Γ’ κατηγορίας.

Με προπονητή επί σειρά ετών τον Βαγγέλη Γαζελερίδη η ομάδα της πόλης μας θέλει να κάνει βήμα παραπάνω από την περσινή χρονιά προσθέτοντας περισσότερες νίκες στο ενεργητικό της.

Η ομάδα θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας τη Λαύρα Αργυρούπολης στο γήπεδο Αργυρούπολης Β΄στις 16.30.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας