Τελευταία ενημέρωση 14:02, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Άνετη νίκη για το Παμπαιδικό τμήμα του Ηρακλή Περιστερίου για την 1η αγωνιστική του τουρνουά της ΕΠΣ Αθηνών, καθώς επικράτησε με 4-0 του Θρίαμβου Χαιδαρίου.

Τα γκολ σημείωσαν οι Ζαρκάλης. Χριστίδης, Πάσχος και Καπάνταης.

Ετικέτες

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η ομάδα των Παλαιμάχων Ανθούπολης απέναντι στον Όμιλο Περιστερίου με 4-3.

Ετικέτες

 Ο Μουράτ Σεροπιάν που ανέλαβε φέτος τον Ατρόμητο Κ15 έχοντας διαγράψει προηγουμένως μια σημαντική διαδρομή στην προπονητική σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής πριν από 16 χρόνια φορούσε το αστέρι ως ποδοσφαιριστής. Στα δύο χρόνια που έπαιξε στον Ατρόμητο ξεχώρισε με την προσφορά του αλλά και με το ήθος.

Ήρθε την σεζόν 1998-99 όταν η ομάδα σώθηκε στη Γ’ Εθνική με το μπαράζ της Πάτρας κόντρα στον Λεβαδειακό κάνοντας 20 συμμετοχές (πρώτος σε συμμετοχές σε ένα μίνι πρωτάθλημα). Την επόμενη σεζόν 19990 – 2000  εκ των κορυφαίων πάλι σε συμμετοχές με 33 όταν ο Ατρόμητος κατετάγη 4ος με σπουδαίους παίκτες στο δυναμικό του: Τον Πασκάλ Βαϊουρά, τον Παύλο Δερμιτζάκη, τον Θόδωρο Δαλκίδη.

Στη φωτό μια σύνθεση εκείνης της εποχής για τον Ατρόμητο: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΑΛΚΙΔΗΣ-ΒΑΙΡΟΥΑ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ-ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ..ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΑΙΜΙ-ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΗΣ-ΣΕΡΟΠΙΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

Ετικέτες

«Όλα για την πρόκριση». Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στο στρατόπεδο του Ηφαιστου εν όψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με τον Μικρασιατικό στο πλαίσιο της 3ης φάσης του θεσμού.

Ο Ήφαιστος που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του Περιστερίου στο κύπελλο θέλει να φθάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στο θεσμό παράλληλα με την πορεία του στο κύπελλο γι’ αυτό και ο τεχνικός Θοδωρής Τρανός θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο τη νίκη –πρόκριση.

Οι παίκτες όπως έχουν δείξει βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και αν και είναι ακόμη στην αρχή της χρονιάς έχοντας πολλά περιθώρια βελτίωσης δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Το ευχάριστο για τον Τρανό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Το ματς θα ξεκινήσει στις 3.30μ.μ.και θα γίνει στο γήπεδο Ηφαίστου.

Ετικέτες

Από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρτα ξεκινάει ο Ατρόμητος Κ15 τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας την ερχόμενη Κυριακή.

Έχοντας πραγματοποιήσιε δύο μήνες προετοιμασίας και με νέο προπονητή τον Μουράτ Σεροπιάν (συνεργάτης του ο Βασίλης Γκούμας και γενικός αρχηγός του τμήματος ο Δημήτρης Μπέτσης), η Κ15 που αποτελείται από παιδιά γεννημένα το 2002 είναι μια ομάδα που σφύζει από ταλέντο και η οποία πέρσι είχε δείξει πολύ μεγάλα δείγματα γραφής στην ηλικία.

Ο βαθμός δυσκολίας βέβαια μεγαλώνει και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν ωστόσο η ομάδα έχει τις προδιαγραφές για να συνεχίσει το έργο που άφησε πίσω της η περσινή Κ15 με μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας