Τελευταία ενημέρωση 12:24, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Συνεστίαση στο «Οινοθεραπευτήριο» που βρίσκεται στην οδό Γιαννιτσών  απολαμβάνοντας εξαιρετικούς μεζέδες παρέθεσε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Περιστερίου στο ποδοσφαιρικό τμήμα με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Το παρών έδωσαν και στελέχη της ομάδας (αφοί Πλέστη, Δαιμονάκος, Βαρελάς, Τρογιάννης) που ανέκαθεν βρίσκονται στο πλευρό της και στηρίζουν τις προσπάθειες της εκάστοτε διοίκησης.

Το κλίμα ήταν φυσικά άριστο με τη στήριξη στο νέο προπονητή Αργύρη Πούλο να είναι απόλυτη από τους παίκτες και τη διοίκηση έπειτα από την αποχώρηση του Αρζένη.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος του 2040 βρήκε τους δύο επιθετικούς του μέλλοντος σε σύστημα «3-5-2» αν υπάρχει τότε που είναι και το αγαπημένο του μπαμπά.

Δύο νέα αστέρια, δύο νέοι Ατρόμητοι, δύο υπέροχα πλάσματα ήρθαν χθες για να φωτίσουν τη ψυχή και τη ζωή ενός ωραίου ανθρώπου.

Ο Γιάννης Γιοβάρθης (στη φωτό στο Σουκρού Σαρατσόγλου) ένας πολύ αυθεντικός φίλαθλος του Ατρόμητου  και αθλητής μπάσκετ των Peristeri Wordogs ζει σε πελάγη ευτυχίας και έχει κάθε δίκιο να ζει.  

Η σύζυγος του Αναστασία έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα και πανέμορφα αγοράκια που είδαν το πρώτο φως της ημέρας με συντροφιά το κασκόλ του Ατρόμητου.  Η χαρά του Γιάννη  είναι τέτοια αφού να σκεφθείτε με τις πρώτες παραγγελίες babylino ρώτησε να μάθει ποιο είναι το μεγαλύτερο μέγεθος.

Στον Γιάννη και στην Αναστασία το peristerisports εύχεται ολόψυχα να τους ζήσουν!. Τα δύο νέα μέλη της ατρόμητης οικογένειας τους να έχουν πάντα υγεία στη ζωή τους και να είναι καλότυχα!. Απολαύστε τα!

 

 

 

 

Ετικέτες

Η κλήρωση των αγώνων της 4ης Αγωνιστικής του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:30 στα γραφεία της ΕΠΣ Αθηνών.

Εκεί, ο Ήφαιστος Περιστερίου θα μάθει τον επόμενο αντίπαλο του, μετά τη νίκη επί 2-0 επί του Μικρασιατικού την Τετάρτη (5/10) και την πρόκριση που πήρε.

 

Ετικέτες

Γενέθλια έχει σήμερα ένας από τους ανθρώπους που "τρέχουν" συνεχώς για τον Ηρακλή Περιστερίου και βοηθά σε όλα τα τμήματα, καθώς νιώθει την ομάδα ως οικογένεια του.

Ο λόγος φυσικά για τον Σάββα Φιλιππάκη, ο οποίος γεννήθηκε  σαν σήμερα και η ιστοσελίδα μας του εύχεται χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα.

Ετικέτες

Το ματς με τους παλαίμαχους της Ανθούπολης ήταν το τελευταίο φιλικό των Βετεράνων του Α.Ο Περιστερίου, πριν την έναρξη του τουρνουά παλαιμάχων.

Πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος είναι με την Παλαιά Φώκαια στο γήπεδο Τσαλαβούτα την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και όλοι στην ομάδα του Περιστερίου έχουν το μυαλό τους μονάχα στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας